
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Η πρώτη τελική στο στόχο έγινε στο δωδέκατο λεπτό. Η Γαλλία βρήκε χώρο από τα αριστερά, ο Ντεμπελέ σούταρε αλλά ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Οι “τρικολόρ” είχαν πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ. Ο Γκριεζμάν σούταρε δυνατά δεξιά έξω από την περιοχή, ο Βλαχοδήμος απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Η Εθνική, μετά το πρώτο μισάωρο, δεν είχε κινδυνέψει σοβαρά, εξαιτίας της διπλής άμυνας ζώνης που είχε. Ανάγκασε την Γαλλία να επιτεθεί από τις πτέρυγες ή από στημένες μπάλες και όχι από τον άξονα, που είναι το κατεξοχήν παιχνίδι της. Την μεγαλύτερη στιγμή της για να ανοίξει το σκορ είχε η ομάδα του Ντεσάν στο 34′. Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ντεμπελέ στην πλάτη της άμυνας, ο Βλαχοδήμος δεν έκανε έξοδο, ο Χατζηδιάκος δεν αντέδρασε και ο Γκριεζμάν πλάσαρε με τη μία, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της ελληνικής εστίας. Στο 42′ η Γαλλία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Φοφανά τροφοδότησε τον Ζιρού, ο οποίος με τη μία έδωσε την μπάλα στον Κολό Μουανί, ο οποίος από τα δεξιά στην περιοχή και από δύσκολη γωνία την έστειλε στην οροφή των διχτυών της εστίας.
Με καλό ρυθμό μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα, η οποία στο 52′ είχε την πρώτη της τελική με τον Φώτη Ιωαννίδη, το σουτ του οποίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαμπά. H άνοδος της γαλανόλευκης μετουσιώθηκε και σε γκολ. Μετά από μία φάση διαρκείας με σουτ των Μασούρα και Μπουχαλάκη που βρήκαν στα σώματα, η μπάλα έφτασε στον Μπακασέτα και με βολίδα έξω από την περιοχή κέρδισε τον Σαμπά για το 1-1.
Πέντε λεπτά αργότερα, η Ελλάδα έφερε τούμπα το ματς. Ο Γιαννούλης με ωραία κίνηση απέφυγε τον Κούντε και εκείνος τροφοδότησε τον Ιωαννίδη, ο οποίος με μία επαφή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Εθνική αμυνόταν εξαιρετικά και παρά την είσοδο των Εμπαπέ, Κομάν δεν δέχτηκε επικίνδυνη φάση. Ωστόσο, η ποιότητα του Φοφανά ήταν αρκετή. Ο Γάλλος μέσος, ισοφάρισε στο 74′ με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Βλαχοδήμο να είναι ανήμπορος ν’ αντιδράσει.
H Γαλλία στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων άγγιξε το γκολ της… νίκης με τον Εμπαπέ, το σουτ του οποίου βρήκε στο οριζόντιο δοκάτι της εστίας της Ελλάδας.
ΓΚΟΛ: 56′ Μπακασέτας, 61′ Ιωαννίδης / 42′ Κόλο Μουανί, 74′ Φοφανά
Κίτρινες: 34′ Μπουχαλάκης, 40′ Ρέτσος, 75′ Ιωαννίδης / 34′ Ντεμπελέ, 55′ Φοφανά, 90΄+1΄Γκριεζμάν
ΕΛΛΑΔΑ (Ζεράρ Νους): Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρότα (85′ Σάλιακας), Γιαννούλης, Μπακασέτας (85′ Κωνσταντέλιας), Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος (67′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (77′ Παυλίδης), Ιωαννίδης (77′ Ζέκα).
ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): Σαμπά, Κουντέ (64′ Κλος), Σαλιμπά, Λ. Ερναντές (85′ Ντισασί), Τ. Ερναντές, Φοφανά, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (64′ Κομάν), Κολό Μουανί (64′ Εμπαπέ), Ζιρού (70′ Tουράμ).



Πρόσφατα άρθρα
- Οι δυο πρόεδροι στην Τέντα, αφιέρωσαν τον τίτλο στο μεγάλο πρόεδρο Γιώργο Πρασσά
- Προμηθέας – Παναθηναϊκός AKTOR 59-97: Οι πράσινοι προκρίθηκαν στους τελικούς (+videos)
- “Νάτοι, νάτοι” οι πρωταθλητές στην Καλαμάτα BC (+ pics)
- ΑΕΛ: Κυριακή κοντή γιορτή…
- ΠΑΕ Καλαμάτα: Γυναίκα νέα υπεύθυνη Τύπου…
- Καλλιθέα-Πανσερραϊκός 1-1: Πίσω στη Super League 2 η Athens Kallithea (+videos)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 2 ημέρες agoΟ Πρασσάς στην ‘Ώρα του Σωτήρη”: ‘Σωστός ο Μαρινάκης και εγώ το ίδιο θα έκανα | Το βλέπουμε για το μπάσκετ του Άρη”! (+video)
Λευκός καπνός δεν βγήκε… Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην «Ώρα του Σωτήρη» στον...
By sportstonoto -
Ποδόσφαιρο
/ 7 ημέρες agoΑρμάντο Φουτσίνι: “Όνειρό μου να επιστρέψω ως προπονητής στον ΠΑΟΚ”! (+video)
Βρεθήκαμε χθες (Τετάρτη) το βράδυ στο αγαπημένο μας Άργος, καθότι και φαν – ως...
By sportstonoto