fbpx
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Επιβεβαίωση Sportstonoto: Μόνο οι εμβολιασμένοι στα γήπεδα…

Επιβεβαίωση Sportstonoto: Μόνο οι εμβολιασμένοι στα γήπεδα…

Επιβεβαίωση sportstonoto.gr (και)  για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, για τους εμβολιασμένους βέβαια και μόνο!   Επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα με έως 80% πληρότητα και μόνο με εμβολιασμένους, ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Η πληρότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, αναλόγως αν διαθέτουν ή όχι ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, θα φτάσει έως και το 80%: μόνο με εμβολιασμένους θεατές (εννοούνται και οι νοσήσαντες με ανάλογο πιστοποιητικό), με υποχρεωτική χρήση μάσκας, θα μπορούν επίσης να μπαίνουν παιδιά χωρίς να έχουν εμβολιαστεί με self test σε επιπλέον ποσοστό 5%.

Αυτό σημαίνει πως η χωρητικότητα θα αγγίζει το 80% σε όλα τα γήπεδα και όλα τα σπορ, αλλά με ξεκάθαρους όρους τον πλήρη εμβολιασμό, με εξαίρεση το μικρό ποσοστό για τους ανήλικους.

Αναλυτικά:

«Η «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19» ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», ως προς το θέμα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, που είχε θέσει το Υφυπουργείο Αθλητισμού και επεξεργάζονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα και αποφάσισε ότι:

• Η πληρότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, αναλόγως αν διαθέτουν ή όχι ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, θα φτάσει έως και το 80%
– μόνο με εμβολιασμένους θεατές (εννοούνται και οι νοσήσαντες με ανάλογο πιστοποιητικό),
– με υποχρεωτική χρήση μάσκας,
– ποσοστό ανήλικων που δεν μπορούν να εμβολιασθούν,
ως ακολούθως:

Επιβεβαίωση Sportstonoto: Μόνο οι εμβολιασμένοι στα γήπεδα…

• Παράλληλα, απευθύνεται ισχυρή σύσταση προς τις ΠΑΕ, τα αθλητικά σωματεία και τα ΜΜΕ να απασχολούν στους αθλητικούς χώρους εμβολιασμένους επαγγελματίες. Οι εργαζόμενοι στους αθλητικούς χώρους που δεν θα είναι εμβολιασμένοι, πρέπει να έχουν υποβληθεί σε υποχρεωτικό PCR (48 ωρών) ή rapid test (24 ωρών) πριν από την έναρξη του εκάστοτε αγώνα.

• Ο χρόνος έναρξης ισχύος των ανωτέρω, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες εφαρμογής τους, θα εξειδικευθούν στις Διευκρινιστικές Οδηγίες που θα εκδώσει η ΓΓΑ τις προσεχείς ημέρες και στα σχετικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Επιπλέον, εγκρίθηκε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διενέργειας του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, με εγγραφές μόνο για πλήρως εμβολιασμένους».

loading...
4 Comments

4 Comments

 1. γιωργος+καλαματα

  08/07/2021 at 22:25

  ΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΝΤΑΑΑΑΑ. ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ.

 2. Leo

  09/07/2021 at 21:08

  Με Pcr τελικα θα μπαινουν ολοι
  Τωρα εκβιαζουν

 3. Erich

  09/07/2021 at 22:04

  Βαζετε στοοιχημα οτι πριν τις εκλογες του Οκτωβριου θα το παρουν πισω;;; αλλιως θα την φανε απο πισω τα λαμογια

 4. Μαύρος Τιμωρός

  10/07/2021 at 05:21

  Καλό θα ήταν πέρα από την οποιαδήποτε…γενική ενημέρωση μιάς δημοσίευσης που ανεβάζετε,πέρα από τα γενικά…πανηγύρια που μερικοί ίσως να κάνουν για τις κυβερνητικές αποφάσεις και τον διαχωρισμό των φιλάθλων,να αναφέρετε και το τι σημαίνει αυτό πρακτικά για την Μαύρη Θύελλα η γενικότερα για την κάθε ομάδα που έχει φιλάθλους στο γήπεδο .
  Τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά κατά την γνώμη μου πάντα!
  Καλούνται τώρα οι ΠΑΕ να επιλέξουν σύστημα διανομής εισιτηρίων για να μην έχουν απώλεια εσόδων.
  Η θα είναι με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και 80% κάλυψη που δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το υποστηρίξουν,η θα είναι με το απλό σύστημα,και 60% κάλυψη φιλάθλων.
  Σε απλά και κατανοητά νούμερα που αφορούν την Μαύρη Θύελλα που δεν σας τ αναφέρει κάποιος εδώ μέσα τα πράγματα έχουν ως εξής :
  Γήπεδο παραλίας επίσημη χωρητικότητα από το υπουργείο 4.500 θέσεις.
  Εάν η ΠΑΕ δηλώσει ότι μπαίνει στο σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου,που αμφιβάλω αν θα μπορεί να το υποστηρίξει πάμε για κάθε παιχνίδι με 3.600 φιλάθλους.
  Στην άλλη δε περίπτωση με την μη υποστήριξη με ηλεκτρονικό εισιτήριο,θα πρέπει να έχει έως 2.700 το ανώτερο.
  Και προσέξτε μιλάμε για αυστηρότατα κριτήρια παρακολούθησης από την πολιτεία πάνω στο θέμα αυτό.
  Μήπως είναι η ώρα με αφορμή τα μέτρα αυτά, οι ομάδες να ζητήσουν αύξηση του ποσοστού από το στοίχημα,και αύξηση των τηλεοπτικών σαν αντιστάθμισμα των χαμένων εσόδων από τα εισιτήρια,για όσο χρόνο διαρκούν αυτοί οι περιορισμοί λέω εγώ τώρα,με την…νηπιακή…αντίληψη της..επιχειρηματικότητας,άποψη που μου προσάπτουν οι…γκουρού των…οικονομικών?
  Και όποιος θέλει ας αναλύσει τα του. ..ηλεκτρονικού εισιτηρίου,πχ κάρτα φιλάθλου και ότι κουβαλάει από πίσω του όλο αυτό,γιατί εγώ …βαριέμαι ….!!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Ποδόσφαιρο