fbpx
Connect with us

Μεσσηνία

ΕΠΣΜ: Στην δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Σπηλιώτης κατά Βασιλόπουλου – Η ανακοίνωση

ΕΠΣΜ: Στην δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Σπηλιώτης κατά  Βασιλόπουλου – Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη κατά του Τάκη Βασιλόπουλου.

Αναλυτικά:

κ. Βασιλόπουλε,

Μετά την τελευταία ανακοίνωση σας, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, πρέπει να σας ενημερώσω ότι έχω αποφασίσει να προσφύγω στη δικαιοσύνη ζητώντας χρηματική αποζημίωση για όλα όσα δυσφημιστικά αναφέρατε εναντίον μου εσείς και η αναφερόμενη ως η ομάδα Βασιλόπουλου, δηλαδή οι όψιμοι συνεργάτες σας που συντάσσουν τέτοιου είδους ανακοινώσεις.
Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίσετε σε όλα τα σωματεία της Μεσσηνίας πως θεωρείτε ότι είσαστε ο υπέρμαχος της ηθικής ,ο φύλακας της δικαιοσύνης κλπ, όταν με τις πράξεις σας μάλλον άλλα αποδεικνύεται.
Συγκεκριμένα:
1)Τέσσερα χρόνια τώρα, από τον Μάρτιο του 2018 που έχετε εκλεγεί στο Δ.Σ. της ΕΠΣΜ μέχρι σήμερα, και μετά και τις αρχαιρεσίες του Φεβρουαρίου, στα γραφεία της ΕΠΣΜ αλλά και σε όλα τα Δ.Σ. που έχουν γίνει σας έχουμε δει 4 φορές όλες και όλες. Πρόταση δική σας για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων ή κάτι άλλο που σχετίζεται με το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο δεν έχουμε καμία. Μόνο στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο μαθαίνουμε νέα σας. Καλό θα είναι να είστε πιο ενεργός παραγοντικά και όχι ενεργός μέσω χορηγιών στα σωματεία για διαφήμιση της επιχείρησής σας με στόχο την ανταποδοτικότητα σε εκλογές (γνωρίζετε πολύ καλά τι λέω…)
2) Αναφέρατε στις ανακοινώσεις σας ότι δήθεν το ΔΣ της ΕΠΣΜ δεν ενημέρωσε τα σωματεία για να προχωρήσουν τις διαδικασίες εγγραφής τους στα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού… Εσείς όλα αυτά τα χρόνια δεν ήσασταν στο ΔΣ της ΕΠΣΜ ;;;; Τι πράξατε προς ενημέρωση των σωματείων ;;;;; Τίποτα … σε ελάχιστα συμβούλια παραβρεθήκατε και σε κανένα από αυτά δεν θέσατε το θέμα αυτό … Τα σωματεία είχαν με ανακοινώσεις από το σάιτ της ΕΠΣΜ ενημερωθεί αλλά και από συζητήσεις που είχαν γίνει προφορικά με τα περισσότερα σωματεία … κάτι που είχε αναφερθεί και στις συνεδριάσεις μας αλλά εσείς απουσιάζατε … Μόνο κατηγορούσατε και κάνατε πόλεμο λάσπης
3)Ποιος θεωρείτε ότι είσαστε που θα μιλήσετε για ανήθικους και χορηγούς όταν εσείς ο ίδιος, δίνοντας δώρο μια στολή αγώνα σε μια ομάδα απαιτείτε να αναγράφεται μπροστά η επωνυμία της επιχείρησής σας και στις εκλογές της ΕΠΣΜ ή τις Δημοτικές τους καλείτε στο γραφείο σας να τους δώσετε ψηφοδέλτιο; Μέσα από το ποδόσφαιρο κάνετε την καλύτερη διαφήμιση της επιχείρησής σας. Και για την ιστορία να σας θυμίσω, πριν τις Δημοτικές εκλογές μου ζητήσατε ραντεβού το οποίο και έγινε σε δημόσιο χώρο παρουσία τριών ακόμη ατόμων. Θέλατε την στήριξή μου στις Δημοτικές εκλογές την οποία σας παρείχα και όπως ο ίδιος αναφέρατε μετά την εκλογή σας, αυτή δεν θα γινόταν χωρίς την στήριξή μου. Και ποιό ήταν το ευχαριστώ; Πόλεμος λάσπης και συκοφαντίες.
4) Αναφέρατε σε μια από τις πολλές ανακοινώσεις σας “πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”. Να σας θυμίσω ότι τον Ιανουάριο του 2018 μας κατηγορούσατε ως “συνεχιστές”. Ω του θαύματος, το ίδιο αυτό πρόσωπο στο οποίο αναφερόσασταν, όλο το Φεβρουάριο του 2022 ήταν στο μαγαζί σας και μαζί παίρνατε τηλέφωνο τις ομάδες!
5) Ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του αθλητικού φορέα του Δήμου Καλαμάτας είχατε το γήπεδο “Παν. Μπαχράμης” κλειστό για 3 μήνες για αλλαγή τάπητα και επειδή εσείς δεν κάνατε σωστά την δουλειά σας ανακοινώνατε ότι με ευθύνη της ΕΠΣΜ δεν γίνονται αγώνες στο γήπεδο. Έχετε κλείσει το Δημοτικό στάδιο περίπου 7-8 μήνες και δεν ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμο, με αποτέλεσμα η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού να μην μπορεί να αγωνισθεί στην φυσική της έδρα. Επίσης για ένα χρόνο στο Δημοτικό στάδιο είχαμε χημικές τουαλέτες και σπασμένα τζάμια στα δημοσιογραφικά θεωρεία….
6)Στις τελευταίες τρεις αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου της ΕΠΣΜ έχετε κατέβει ως υποψήφιος και έχετε χάσει και τις τρεις. Δεν σας προκαλεί απορία το γεγονός πως και τις 3 φορές δεν έχετε ούτε κατά 20% το ίδιο ψηφοδέλτιο αλλά κάθε φορά ψάχνετε για συνυποψηφίους;
7)Διοργανώνετε ένα τουρνουά Ακαδημιών στο Δημοτικό στάδιο, μια εταιρία και ο αθλητικός φορέας και έχετε πλάνο χορηγιών από 200 έως και 1000 ευρώ, έχετε βάλει συνδιοργανωτές το Σύνδεσμο Προπονητών και το Σύνδεσμο Διαιτητών οι οποίοι δεν έχουν λάβει καν γνώση για το τουρνουά και εσείς χρησιμοποιώντας το όνομά τους ζητάτε χρήματα από χορηγούς (υπάρχει το έντυπο το οποίο το έχουν οι σύνδεσμοι αυτοί και κινούνται νομικά).
Τελικά τι πρεσβεύετε στο ποδόσφαιρο, ποιους λέτε ανήθικους και ποιοι είναι χορηγοί; Αυτούς που παραμονές των εκλογών τους έπαιρνε ένας παρατρεχάμενός σας και εσείς και τους τάζατε λαγούς με πετραχήλια;
Δεν καταλάβατε ότι για άλλη μια φορά τα σωματεία σας έδειξαν ότι είσαστε καλός για χορηγός και όχι για πρόεδρος. Πάρτε το χαμπάρι, το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο δεν σας θέλει να το διοικείτε.
Από τη μεριά μου έχω επιλέξει στη ζωή μου να μιλάω λίγο και να δουλεύω πολύ … 4 ½ χρόνια δεν έχω μπει στην διαδικασία να απαντήσω σε όλες τις συκοφαντικές ανακοινώσεις σας παρά μόνο κρατάω χαμηλά την μπάλα και σας αφήνω να χτυπιέστε… Έφτασε όμως η στιγμή που όλοι πρέπει να μάθουν τι πραγματικά πρεσβεύετε.
Τέλος, σας αναφέρω ότι αυτή ήταν η τελευταία απάντηση με ανακοίνωση που δίνω σε όσα συκοφαντικά κατά καιρούς έχετε αναφέρει για εμένα με τις ανακοινώσεις σας. Η οποιαδήποτε απάντησή μου από εδώ και στο εξής θα δίνεται μέσω της προσφυγής μου στη δικαιοσύνη και στα αρμόδια δικαστήρια.

Βασίλειος Δημ Σπηλιώτης
Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Μεσσηνία