
Απογοητευτική ήταν η Εθνική στο Τάμπερε καθώς έχασε με 2-0 και δύσκολα πια θα έχει ρεαλιστικές ελπίδες για πρωτιά στον όμιλο της – Υπ’ ατμόν πλέον ο Σκίμπε
Απογοήτευση στο Τάμπερε! Η Ελλάδα απέτυχε στο crach test με την Φινλανδία η οποία επικράτησε με 1-0 και έχει το πάνω χέρι για την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της League C του Nations League.
Η Εθνική δεν ήταν καλή. Ούτε και με την Ουγγαρία ήταν, αλλά στο ΟΑΚΑ «καθάρισε» ο Μήτρογλου και η δουλειά έγινε. Με τον δείκτη δυσκολίας να είναι σαφώς μεγαλύτερος σε μια έδρα που η «γαλανόλευκη» δεν έχει νικήσει ποτέ θα περίμενε κανείς περισσότερο πάθος και κυρίως αποφασιστικότητα για την κρισιμότητα ενός τέτοιου αγώνα.
Φευ. Το σχήμα με τα τρία «δεκάρια» στο οποίο επιμένει ο Μίκαελ Σκίμπε δεν περπάτησε. Κι ας προέκυψε τραυματισμός-δώρο του καλύτερου παίκτη των Φινλανδών στο 12’. Ο Πούκι βγήκε νοκ άουτ, αλλά η Εθνική δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη άμυνα στο πρώτο ημιχρονο.
Σαν μην έφτανε το γεγονός πως επιθετικά η Ελλάδα δεν είχε δημιουργία το δεύτερο ημίχρονο έφερε… σοκ. Ο Παπασταθόπουλος τέθηκε εκτός με διάστρεμμα και αντικαταστάθηκε από τον Τζαβέλλα που δεν πρόλαβε να «δέσει» με τον Μανωλά και από τραγικό λάθος του ο Σόιρι άνοιξε το σκορ στο 46’.
Η αντίδραση της Εθνικής δεν ήρθε. Προσπάθεια έγινε αλλά κάτι έλειπε. Και η Φινλανδία μας «σκότωσε» στο 90’ με τον Καμαρά να διαμορφώνει το τελικό 2-0 και να φέρνει ξεκάθαρα πλέον με την πλάτη στον τοίχο τον Σκίμπε. Ο Γερμανός είναι υπ’ ατμόν έπειτα από το ναυάγιο στο Τάμπερε και αναμένονται εξελίξεις.
Βαθμολογικά η Φινλανδία έκανε το «4στα4», έφτασε στους 12 βαθμούς, ενώ η Εθνική έμεινε στους 6 και θα χρειαστεί πολλά θαύματα μαζί για να καταφέρει να τερματίσει πρώτη.
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χράντετσκι, Ραϊτάλα, Τοΐβιο, Αραγιούουρι, Ούρονεν, Λουντ, Καμαρά, Σπαρβ, Σόιρι (87′ Πίρινεν), Τουόμινεν (91′ Καργιαλάινεν), Πούκι (12′ Σκράμπ)
ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας , Μπακάκης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (46′ Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Τζιόλης, Ζέκα, Μπακασέτας (55′ Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης, Πέλκας (72′ Κουλούρης), Μήτρογλου
onsports


Super League 2
Τρεχάτε τώρα ποδαράκια μου στη Δράμα…
Πρόσφατα άρθρα
- Έκτακτο: Θρίλερ με Πρασσά… (+pics)
- Η βαθμολογία της EuroLeague: Στο 11-10 και μέσα σε χάος για την οκτάδα ο Ολυμπιακός (+videos)
- Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.: “Ανοίξτε τα γήπεδα, δώστε ζωή”!
- Αναδιάρθρωση: Το προχωράει εγκαίρως ο Αυγενάκης – Δύο (του χρόνου) οι επαγγελματικές κατηγορίες!
- Κορωνοϊός: Ανοίγουν 1η Φεβρουαρίου τα πρακτορεία ΟΠΑΠ (video)
- Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 81-79: Ιδανικός αυτόχειρας… (+videos)

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...

