
Με την άφιξη του προέδρου της Καλαμάτας, Γιώργου Πρασσά από την Αμερική και αφού δεν δόθηκε ούτε μια ημέρα παράταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η σύσταση του μετοχολογίου της Μαύρης Θύελλας έγινε πράξη άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες όπως συνηθίζει να πράττει η διοίκηση σε θέματα που χρίζουν σοβαρότητας, υπευθυνότητας και σχεδιασμού για το μέλλον.
Αναλυτικά η σύνθεση του νέου μετοχολογίου της ομάδας, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
38,5% των μετοχών κάτοχος Γεώργιος Πρασσάς (Επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης της χρηματοοικονομικής εταιρείας G.P. Financial με έδρα το Σικάγο).
38,5% των μετοχών κάτοχος Μαρία Μπουρνά (σύζυγος Χρήστου Παπαδημητρίου) (Ιδιοκτήτρια Ξενοδοχειακής Μονάδας – Ιδιοκτήτρια εταιρείας πετρελαιοειδών – Συνιδιοκτήτρια σε κατάστημα εστίασης στο Σικάγο)
13% των μετοχών κάτοχος Ιωάννης Νταόπουλος (Ιδιοκτήτης Κατασκευαστικής Εταιρείας στην Αμερική)
10% των μετοχών κάτοχος Γεώργιος Ράλλης (Δικηγόρος)
Η επόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» θα περιλαμβάνει και την συμμετοχή του κόσμου που θα επιθυμεί μ’αυτόν τον τρόπο να γίνει κομμάτι και να δείξει την αγάπη και την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα της καρδιάς του, δηλώνοντας παρόν στις μελλοντικές εξελίξεις που προδιαγράφονται με θετικότατο πρόσημο.

1 Comment
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης

Super League 2
Έκτακτο: “Κρητικό” χρήμα σε Δόξα Δράμας

Super League 2
Super League 2: Εμβόλιμη… δράση σήμερα!

Super League 2
Τρεχάτε τώρα ποδαράκια μου στη Δράμα…
Πρόσφατα άρθρα
- Γιουβέντους – Νάπολι με στατιστικά, παράδοση και… Μαραντόνα
- Η Μπεκατώρου κατέθεσε για3 ώρες στον εισαγγελέα: “Να μην φοβόμαστε” (+videos)
- Έκτακτο: “Κρητικό” χρήμα σε Δόξα Δράμας
- Super League 2: Εμβόλιμη… δράση σήμερα!
- Αθλητικά πρωτοσέλιδα | Τετάρτη 20/01/2021 (video)
- Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Για την πρόκριση κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ η ΑΕΚ

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...


Πετσέας
27/09/2019 at 21:44
Καλή και διαφανής κίνηση. Δείχνει σοβαρότητα και αποφαδιστικότητα. Θυμάμαι το 2014 όμως έναν εξαίρετο Ελληνοαυστραλό τον Ν.Ρ. που έριξε πολλά κεφάλαια, έφερε τον Μπρέσκα και έφτιαξε ένα δυναμικό προφίλ στον Παναργειακό, κι όμως κάτι λαμόγια χαντάκωσαν την ομάδα. Από τότε ο Παναργειακός βολοδέρνει. Εύχομαι νίκη στο Αιγάλεω για την Καλαμάτα.