
O εξαιρετικός τεχνικός του Ερμή Μελιγούς, Κώστας Καλογιαννίδης μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του στη Γ’ Εθνική, όπως και για την διακοπή της Γ’ Εθνικής κατηγορίας…
Αναλυτικά λοιπόν όλα όσα είπε στο «arcadiasport»:
Για το ματς με την Κορωνίδα: “Tην Κυριακή (1/11) αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας με την οποία δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά μόνο έναν και λέω μόνο έναν γιατί με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα και οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν κλασικές δεν καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν πολύ καλή προσπάθεια και το μόνο που μπορώ να πω ,για μια ακόμα φορά, είναι ότι δικαιώνουν την ομάδα του Ερμή που τους εμπιστεύτηκε και τους εαυτούς τους που ανταποκρίνονται σε κάθε δυσκολία”.
Για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα: “Ο Ερμής έχει βγάλει ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές, με ένα εντός έδρας παιχνίδι και 3 εκτός. Τα έχουμε πάει καλά και ίσως με βάση την εικόνα της ομάδας θα μπορούσαμε καλύτερα. Δεν έχω παράπονο. Είναι μια καινούρια κατηγορία για εμάς και τα ματς αυτά μας έδωσαν το δικαίωμα να την γνωρίσουμε. Δεν σταματώ όμως να έχω απαιτήσεις από όλους τους παίκτες μου και αυτό γιατί μπορούν να βγάλουν εξαιρετικά εικόνα”.
Για τους στόχους της ομάδας: “Ο στόχος της ομάδας από την αρχή ήταν να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, κάτι που έως τώρα το κάνει με επιτυχία και θέλουμε να διατηρήσουμε την εικόνα μας. Δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο εκτός από το πώς θα βελτιωθεί η απόδοσή μας και τα στοιχεία που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα σε κάθε παιχνίδι”.
Για τις άλλες ομάδες του ομίλου: “Είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα ώστε να τολμήσω να αναφέρω κάποια ομάδα. Έχουμε παίξει 4 παιχνίδια με Ερμιονίδα, ΠΑΟ Ρουφ, Γύθειο, Κοιλάδα η κάθε ομάδα είχε διαφορετικά στοιχεία και αδυναμίες. Πρέπει να δούμε όλες τις ομάδες και την διάρκεια που θα έχουν σε καλές εμφανίσεις”.
Για τον Παναρκαδικό: “Ο Παναρκαδικός δεν έχει ξεκινήσει καλά η τουλάχιστον όσο θα περίμεναν. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή και χρόνο στους προπονητές να μεταφέρουν όσα έχουν στο μυαλό τους. Θεωρώ ότι θα βρει τον δρόμο του.
Οι συνθήκες που εξελίσσονται με βάση τον covid 19 μας επηρεάζουν όλους και δεν μας αφήνουν να λειτουργήσουμε όπως θα θέλαμε”.
Για την επιρροή του κορωνοϊού στον αθλητισμό: “Ο αθλητισμός είναι μια διέξοδος σε όλο αυτό και οι αρμόδιοι πρέπει να σκεφτούν αν επιδρά αρνητικά η θετικά στην εξάπλωση. Τα πρωτόκολλα είναι συγκεκριμένα και με λίγη προσοχή πιστεύω ότι μπορούν να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα”.


Super league 2
Έχασε (από την Καλαμάτα) και .. έφαγε ο Ηρόδοτος!

Η Ώρα του Σωτήρη
“H ώρα του Σωτήρη” με Κώστα Βεργή και… Χρύσα – Sportstonoto (video)

Superleague
Ο Μιχάλης Μπούσης παίρνει την ΑΕΚ;


Πρόσφατα άρθρα
- ΕΠΟ: Καταγγελία σε UEFA-FIFA για Μαρινάκη και τη φούστα που πέταξε ο Καραπαπάς στον Μπαλτάκο (+video)
- Έχασε (από την Καλαμάτα) και .. έφαγε ο Ηρόδοτος!
- Κύπελλο βόλεϊ Ανδρών: Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Four στην Καλαμάτα
- “H ώρα του Σωτήρη” με Κώστα Βεργή και… Χρύσα – Sportstonoto (video)
- Ελλάδα – Λιθουανία 0-0: Κυρίαρχη αλλά χωρίς γκολ η Εθνική στην OPAP Arena- Δηλώσεις (+videos)
- Ελλάδα – Λιθουανία 0-0 | HIGHLIGHTS

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 10 ώρες ago“H ώρα του Σωτήρη” με Κώστα Βεργή και… Χρύσα – Sportstonoto (video)
Και σήμερα, Δευτέρα, 13/3/2023, LIVE φυσικά, στις 10:30′ – πλέον μόνιμα – το βράδυ ξανά...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 ημέρα agoΓεωργούντζος: “Ο Ρόβας ξεφτίλησε το… δίδυμο της συμφοράς”! (video)
Λάβρος κατά του διδύμου της συφοράς στη Μαύρη Θύελλα ο Σωτήρης Γεωργούντζος...
By sportstonoto