fbpx
Connect with us

Στοίχημα

Κάρλος Τέβες: Μια πολυτάραχη και μεγάλη καριέρα!

Κάρλος Τέβες: Μια πολυτάραχη και μεγάλη καριέρα!

Κάρλος Τέβες: Έμαθε στα δύσκολα, είχε μια πολυτάραχη και μεγάλη καριέρα

Ο Κάρλος Αλμπέρτο Τέβες είναι ακόμα ένα συνηθισμένο παράδειγμα των χωρών της Νότιας Αμερικής, του λατινικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Ένα παιδί που φαινόταν να ζει χωρίς μέλλον, μέσα στις δυσκολίες, βυθισμένο στη φτώχεια που βρίσκει το δρόμο του μέσω του κορυφαίου αθλήματος στον κόσμο και ταυτόχρονα αλλάζει όλη η ζωή του σ’ όλους τους τομείς.

Ο Κάρλος Τέβες γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1984 στην Κιουταντέλα της Αργεντινής κι έτσι όπως έμελε να εξελιχθεί η ζωή του, το ποδόσφαιρο ήταν μονόδρομος για να του αλλάξει τη ζωή. Μια ζωή που άρχισε με πολλά εμπόδια από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο και που άρχισε να γίνεται όλο και πιο εφιαλτική από την ηλικία των 10 μηνών.

Ο Τέβες κλήθηκε να δώσει εκατοντάδες μάχες όμως μέσα απ’ αυτές «έχτισε» χαρακτήρα και πάλεψε για το κάθε τι. Έγινε πεισματάρης, σκληρός και για πολλούς δεν είναι το καλύτερο παιδί που μπορούμε να βρούμε. Ψέμα; Φυσικά κι όχι αλλά υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.

Ας δούμε αναλυτικά σε ένα τεράστιο αφιέρωμα από το arxondasbet.com

Οι γονείς του, το ατύχημα και η πραγματική του οικογένεια

Η μητέρα του όταν τον έφερε στον κόσμο κλήθηκε να τον μεγαλώσει μόνη της, καθώς ο πατέρας του δεν τον αναγνώρισε αμέσως. Συγκεκριμένα άργησε να τον αναγνωρίσει και η μητέρα του μόνη της δεν μπορούσε να τον συντηρήσει.

Σε ηλικία μόλις 10 μηνών, ο «Απάτσι» είχε ένα σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε κατά πολύ τη ζωή αλλά και το ίδιο του το σώμα. Για την ακρίβεια ήταν και ο πρώτος Γολγοθάς που κλήθηκε ν’ ανέβει. Μια χύτρα με καυτό νερό έπεσε στο πρόσωπό του και του προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού, τα οποία τον κράτησαν στο νοσοκομείο για δύο μήνες.

Έτσι είμαι και σ’ όποιον αρέσω”

Το συγκεκριμένο ατύχημα μπορεί να το ξεπέρασε με απόλυτη επιτυχία όμως του άφησε σημάδια στο πρόσωπό του, σημάδια που θα κουβαλάει για όλη του τη ζωή. Η απόφαση είναι δική του, καθώς όπως αναφέρει, αυτό το ατύχημα του σημάδεψε τη ζωή.

«Το ατύχημα σημάδεψε τη ζωή μου. Δε θα κάνω ποτέ πλαστική. Είμαι έτσι και σ’ όποιον αρέσω, ποτέ δεν θα αλλάξω τον τρόπο που είμαι», είχε δηλώσει όταν η Μπόκα Τζούνιορς του είχε προτείνει πλαστική επέμβαση όταν τον απέκτησε στην πρώτη του θητεία.

Η πραγματική του οικογένεια δεν ήταν οι θετοί του γονείς

Μετά την περιπέτεια που είχε ο Καρλίτο, η μητέρα του επειδή δεν μπορούσε να τον συντηρήσει μόνη της, τον έδωσε στη θεία του. Έτσι, ο Τέβες μεγάλωσε χωρίς τους βιολογικούς του γονείς αλλά με τη θεία, τον θείο του και τα ξαδέρφια του.

Τους συγκεκριμένους ανθρώπους, τους θεωρεί πραγματική του οικογένεια. Ήταν εκείνοι που μπορεί να μην είχαν τη δυνατότητα να του προσφέρουν μια κανονική ζωή λόγω της φτώχειας που επικρατούσε, ωστόσο ήταν κι αυτοί που του έδωσαν σημαντικές αξίες και που του έμαθαν την ταπεινότητα, να σέβεται και να αγωνίζεται για όλα τα αγαθά στη ζωή.

«Πολλές φορές δεν είχαμε καλά-καλά να φάμε επειδή ο πατέρας μας δεν μπορούσε να βρει δουλειά, αλλά το να ακούω «σ’ αγαπώ» από τους γονείς μου ήταν αρκετό για να περάσει η πείνα. Το να τους βλέπω να αγωνίζονται μου έδωσε τη δύναμη που έχω σήμερα. Έμαθα τις αξίες του σεβασμού, της ταπεινότητας και της θυσίας».

Μεγάλωσε σ’ έναν απαγορευτικό τόπο, δεν μπόρεσε να μορφωθεί

Μπορεί ο Αργεντινός να είχε αλλάξει οικογένεια αλλά τα προβλήματα παρέμεναν αρκετά και ξεκινούσαν από τον τόπο που έμενε και μεγάλωσε ο ίδιος. Μια συνοικία της Μπουένος Άιρες που τη χαρακτηρίζουν μονάχα οι λέξεις «παρακμή και φόβος».

Το Φουέρτε Απάτσε συγκεκριμένα αποτελεί έως και σήμερα μια από τις χειρότερες συνοικίες της Αργεντινής. Το πατρικό του Κάρλος Τέβες βρίσκεται όμως εκεί και ο ίδιος από εκείνο το μέρος έχει αποτυπώσει στο μυαλό του εικόνες που δε θα αφαιρέσει ποτέ του. Στο συγκεκριμένο τόπο καμία οικογένεια όμως δε θέλει να μεγαλώσει το παιδί της και οι λόγοι είναι πολύ συγκεκριμένοι.

Το «Οχυρό των Απάτσι»

Όλα ξεκίνησαν από το 1978 και την προετοιμασία που έγινε για τη φιλοξενία του Μουντιάλ από την Αργεντινή.

Εκείνη την εποχή η χώρα του τάγνκο ήταν υπό καθεστώς χούντας. Έτσι, ο στρατηγός και δικτάτορας Βιδέλα αποφάσισε πως ήταν αναγκαίο να απομακρύνει τον εξαθλιωμένο λαό που ζούσε στο Μπουένος Άιρες, καθώς η εικόνα που θα αντίκριζαν οι προσκεκλημένοι του Μουντιάλ θα ήταν άσχημη. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παραγκουπόλεις, στις οποίες θα βασίλευε η ανομία και η μιζέρια.

Μια απ’ αυτές ήταν και το Φουέρτε Απάτσε, στο οποίο οι νόμοι των συμμοριών και τα ναρκωτικά βασιλεύουν. Είναι από εκείνες τις περιοχές που αποτελούν το βόθρο μιας κοινωνίας, η οποία διαθέτει αρκετά προβλήματα στην οργάνωσή της. Ουσιαστικά είναι ένα μέρος που θυμίζει την εγκληματικότητα του Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

«Οι συνθήκες ζωής ήταν πολύ κακές, η γειτονιά πραγματικά φτωχή και οι άνθρωποι είχαν ελάχιστα υλικά αγαθά. Όταν νύχτωνε και κοιτούσες έξω από το παράθυρο, αυτά που έβλεπες θα σόκαραν τον οποιονδήποτε. Από μια ώρα και μετά δεν μπορούσες να περπατήσεις στο δρόμο», δικά του λόγια που αντικατοπτρίζουν πλήρως τη σκληρή πραγματικότητα.

Η φτώχεια τον εμπόδισε να μάθει γράμματα

Η φτώχεια που βίωνε καθημερινά τον εμπόδισε σε μεγάλο βαθμό να μάθει γράμματα όταν ήταν μικρός. Μάλιστα όπως διηγείται ο ίδιος, έφτασε σε αρκετά μεγάλη ηλικία, για να μορφωθεί.

Τα πράγματα στην καθημερινότητα του Αργεντινού μόνο εύκολα δεν ήταν και μέσω των όσων έχει δηλώσει κατά καιρούς αυτό που εύκολα καταλαβαίνουμε είναι ότι τίποτα δεν του ήρθε έτοιμο κι ότι κατάφερε το κατάφερε μόνος του. Μάλιστα ο ίδιος έχει αναφέρει ότι αν δε γινόταν ποδοσφαιριστής θα γινόταν οικοδόμος ή ρακοσυλλέκτης λόγω της αμορφωσιάς που τον διακατείχε.

«Έφτασα στην όγδοη τάξη χωρίς να ξέρω να διαβάζω. Δεν ήξερα να διαβάζω και έμαθα μεγάλος. Άρχισα να διαβάζω βιβλία. Κάθε φορά που επέλεγα ένα βιβλίο, το διάβαζα μια φορά και δεν το καταλάβαινα. Μετά το ξαναδιάβαζα. Μπορεί να διάβαζα 3-4 φορές την ίδια σελίδα, μέχρι να την καταλάβω. Εάν με ρωτούσες τι θα γινόμουν αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, η απάντηση είναι οικοδόμος ή ρακοσυλλέκτης. Το σχολείο μου ήταν ο δρόμος. Δεν είχα διδασκαλία από κάποιον καθηγητή».

Επίσης δείγμα της ελλείπεις μόρφωσης που διέθετε, ήταν και το γεγονός ότι μέχρι την ηλικία των 22 δεν ήξερε τι είναι τα ρήματα!

«Όταν πήγα στην Αγγλία, έμαθα αγγλικά. Μου είπαν ότι πρέπει να διαβάσουμε τα ρήματα και απάντησα “τι είναι τα ρήματα;” Για να καταλάβετε την παιδεία που είχα μικρός».

Ωστόσο τίποτα δεν τον εμπόδισε να κυνηγήσει τ’ όνειρό του, το οποίο ήταν να παίζει ποδόσφαιρο. Το ξεκίνημα δεν ήταν εύκολο κι έγινε από το Φουέρτε Απάτσε και τους δρόμους του για να καταλήξει μετά στα γήπεδα ολόκληρου του κόσμου.

Από εκείνο το μέρος άρχισαν όλα

Μπορεί οι συνθήκες στο συγκεκριμένο μέρος να ήταν απαγορευτικές για ένα μικρό παιδί να μεγαλώσει και να μπορέσει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, όμως ο Καρλίτο ήρθε για πρώτη φορά σ’ επαφή με το άθλημα στο Φουέρτε Απάτσε.

Ο Τέβες ήταν το παιδί που έμαθε για τα καλά το γνωστό σε όλους μας ποδόσφαιρο της αλάνας. Μια παρέα από τη μία πλευρά, μια από την άλλη και ατελείωτο παιχνίδι χωρίς κανόνες. Ο ίδιος και άλλα φτωχόπαιδα της εποχής απλώνονταν στο χώρο και προσπαθούσαν να μιμηθούν τις κινήσεις που έκανε τότε στα γήπεδα ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα. Ένα ποδοσφαιρικό είδωλο της χώρας στα χρόνια του Καρλίτος.

«Δεν είχαμε ποδοσφαιρικά παπούτσια και αντί για μπάλα χρησιμοποιούσαμε μπαλάκι του τένις. Το ποδόσφαιρο του δρόμου είναι ό,τι καλύτερο. Είσαι απλώς εσύ και οι φίλοι σου απέναντι στους άλλους. Αν κάποιος νιώσει ότι πρέπει να σε κλωτσήσει στο λαιμό, θα το κάνει».

Άλλωστε από εκείνο το ποδόσφαιρο απέκτησε τα στοιχεία της μαχητικότητας και του τσαμπουκά που κουβάλησε σε όλη του την καριέρα και διαθέτει ακόμα και σήμερα που παίζει ποδόσφαιρο στην πατρίδα του.

Θα μπορούσα να είχα βρεθεί στον πάτο”

Από το δρόμο κιόλας το ταλέντο του Τέβες ήταν εμφανή και η πορεία του προδιαγεγραμμένη. Ο «Απάτσι» θα ακολουθούσε το ποδόσφαιρο, θα πατούσε πάνω στο ταλέντο του και θα προσπαθούσε να ξεφύγει από τη μιζέρια, τις δυσκολίες αλλά και τη συνοικία, την οποία ζούσε.

«Θα μπορούσα να είχα βρεθεί στον κόσμο των ναρκωτικών και να ήμουν τελικά στον πάτο, αντίθετα τα κατάφερα και έφτασα εδώ που είμαι τώρα», είχε πει ο ίδιος, καθώς ήξερε πολύ καλά που μεγάλωσε και που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Το να βγαίνει ένα παιδί στους δρόμους του Φουέρτε Απάτσε δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση, καθώς οι κίνδυνοι που παραμόνευαν ήταν άπειροι.

Κι όμως ο Καρλίτο τα κατάφερε, βγήκε καθαρός από τη σαπίλα της κοινωνίας με σκοπό να ξεκινήσει μια ποδοσφαιρική καριέρα. Μια καριέρα που θα τον έφερνε όμως σε επαφή με το σαθρό σύστημα των μάνατζερ, θα του δημιουργούσε έντονα προβλήματα αλλά και παράλληλα δόξα, χρήμα και τίτλους.

Πολύ εύκολα η καριέρα του Αργεντινού, χωρίς τη ζωή του, γίνεται ταινία, καθώς χαρακτηρίζεται από μία φράση: «Μια πολυτάραχη καριέρα γεμάτη ποδοσφαιρική ποιότητα και πείσμα».

Μπόκα Τζούνιορς, Κορίνθιανς, Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Μπόκα Τζούνιορς, Σανγκάη Σενχούα και ξανά Μπόκα έως σήμερα.

Ξεκίνησε και θα τελειώσει στην Μπόκα Τζούνιορς

Ο Κάρλος Τέβες ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς και έμελε να επιστρέψει άλλες δύο φορές στους «Γενοβέζους». Με την Μπόκα ο «Απάτσι» ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, λατρεύτηκε και θα βάλει τον επίλογο της πλούσιας καριέρας του.

«Θα αποσυρθώ απ’ το ποδόσφαιρο όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου με την Μπόκα, δηλαδή στο τέλος του επόμενου χρόνου. Τις προηγούμενες φορές που είχα φύγει απ’ την Μπόκα μου έλειπε ο σύλλογος, τώρα όμως θα είναι διαφορετικά. Δε θέλω να πάω σε άλλη ομάδα και θα αποσυρθώ μ’ αυτήν τη φανέλα. Δε θέλω με το που σταματήσω να γίνω προπονητής ή τεχνικός διευθυντής. Πρέπει πρώτα να προετοιμαστώ για έναν τέτοιο ρόλο».

Συνολικά με την Μπόκα έχει κατακτήσει έως τώρα τρία πρωταθλήματα Αργεντινής, ένα Copa Libertadores, ένα Copa Sudamericana, ένα Intercontinental Cup, ένα Copa Argentina κι ένα Supercopa Argentina.

Διαβάστε καθημερινά δωρεάν προγνωστικά και αναλύσεις με τον διάσημο Άρχοντα!

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Μπόκα

Προερχόμενος από τις ακαδημίες της Μπόκα από το 1997, ο Καρλίτο έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 21 Οκτωβρίου 2001 εναντίον της Ταγιέρες ντε Κόρντομπα.

Δειλά-δειλά άρχισε να μπαίνει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητα των οπαδών του συλλόγου και στην πορεία έφτασε στο σημείο να λατρευτεί, να κατακτήσει τίτλους και να θεωρηθεί κομμάτι του συλλόγου.

Στην πρώτη του θητεία έγραψε συνολικά 75 εμφανίσεις και 26 γκολ. Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι ότι ο Τέβες χαρακτηρίστηκε και διάδοχος του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς φορούσε και το «10», αριθμός άρτια συνδεδεμένος με τον Ντιεγκίτο.

Το 2003 και μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποιούσε, ανάγκασε τον Ερνάν Κρέσπο (συμπαίκτες στην εθνική Αργεντινής) να τον αποθεώσει μέσω δηλώσεων του. Είχε αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Τέβες εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που χάρισε στους φιλάθλους, αποτέλεσε και τον αγαπημένο τους παίκτη. Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο πως είχε το παρατσούκλι “Ο παίκτης του Λαού”. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δε χαρίστηκε σε κανέναν. Πάλεψε πολύ για να φτάσει εκεί που έφτασε, χωρίς να δεχτεί τίποτα κι από κανέναν».

Να αναφέρουμε ότι στα 13 του που πήγε στους «Γενοβέζους» ήρθε σε επαφή με τον αδυσώπητο κόσμο των μάνατζερ και των τεχνοκρατικών μηχανισμών, διότι αναγκάστηκε ν’ αλλάξει το επίθετό του από Μαρτίνες (πατέρα του) σε Τέβες (θείου του), προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην Μπόκα. Βέβαια τη συγκεκριμένη ιστορία ο ίδιος τη διαψεύδει.

Η γνωριμία του Τέβες με τον… περιβόητο Κία Τζουραμπσιάν

Ο Κάρλος Τέβες από νεαρή ηλικία και όταν ακόμα βρισκόταν στην Μπόκα ήρθε σ’ επαφή και γνώρισε τον Κία Τζουραμπσιάν. Έναν περιβόητο επιχειρηματία που τον έφερε σ’ επαφή μ’ όλη τη βρωμιά και το σαθρό σύστημα των μάνατζερ.

Δυστυχώς ο ρομαντισμός έχει χαθεί προ πολλού στο άθλημα και όσο μιλάμε για λεφτά και μπίζνες, τότε τα πράγματα περιπλέκονται πάρα πολύ και η παρανομία είναι από τα βασικά στοιχεία που επικρατούν. Στόχος πως μερικά άτομα, που κινούν τα νήματα, θα πλουτίσουν ακόμα περισσότερο.

Ο Κία Τζουραμπσιάν είναι Ιρανός επιχειρηματίας με βρετανική καταγωγή, ο οποίος ουσιαστικά είναι ένας ατζέντης, ο οποίος αποκτάει δικαιώματα παικτών (όπως ο Τέβες) από τις λατινοαμερικάνικες χώρες με σκοπό να εκμεταλλεύονται τα εμπορικά τους δικαιώματα και τα ποσοστά μεταγραφής τους μέσω off-shore εταιρειών σε φορολογικούς παραδείσους.

Για να καταλάβετε ο Τζουραμπσιάν ανέλαβε τον Τέβες από νεαρή ηλικία και αποτέλεσε τον κύριο υπεύθυνο των μεταγραφών του Αργεντινού σε Κορίνθιανς, Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι. Μέχρι τη μέρα που ο «Απάτσι» προς έκπληξη όλων αντέδρασε, προσπαθώντας να μην πάει με τα νέρα τους. Ο Αργεντινός έπαψε να λειτουργεί σαν όργανο του συστήματος κι αντέδρασε σ’ αυτό. Έπαψε να είναι ο αχόρταγος άνθρωπος του χρήματος κι έψαχνε κάτι άλλο. Ωστόσο ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Η παράξενη μεταγραφή του στην Κορίνθιανς

Στις αρχές των ‘00s οι ποδοσφαιριστές μόλις που άρχιζαν να συμμετέχουν σε αυτό το πανηγύρι των «τρελών», με τα απίθανα ποσά και τις πανάκριβες μεταγραφές και ο Τέβες όπως είπαμε και πιο πάνω δε θα μπορούσε να λείπει απ’ όλο αυτό.

Το 2004 ο Τζουραμπσιάν ανακοινώνει τη συμφωνία μεταξύ της εταιρείας MSI και της βραζιλιάνικης ομάδας Κορίνθιανς. Η συμφωνία αυτή προέβλεπε ότι η εταιρεία που εκπροσωπούσε ο Ιρανός επιχειρηματίας, θα κάλυπτε τα 16 εκ ευρώ χρέη που είχε η Κορίνθιανς σε αντάλλαγμα του 51% των κερδών του συλλόγου για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Η Κορίνθιανς εκείνη την εποχή άρχισε να κάνει ηχηρές μεταγραφές (Γκουστάβο Νέρι, Κάρλος Αλμπέρτο, Χαβιέρ Μασεράνο, Κάρλος Τέβες) και ουσιαστικά είχε μετατραπεί σ’ έναν αδηφάγο μεταγραφικό οργανισμό. Το πρωτάθλημα Βραζιλίας όπως ήταν λογικό ήρθε με τον κόσμο να παραληρεί, όμως υπήρχαν πολλές σκιές και αναπάντητα ερωτήματα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αγωνιστικά ο Τέβες έδειξε την ποιότητά του

Ο Αργεντινός έκατσε για δύο χρόνια στη Βραζιλία και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα όπως αναφέραμε παραπάνω με την ποιότητά του να είναι φανερή.

Ουσιαστικά ο «Απάτσι» άρχιζε να λάμπει στο χώρο του ποδοσφαίρου και αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Σε συνολικά 56 εμφανίσεις με το βραζιλιάνικο σύλλογο, πέτυχε 33 γκολ, μέχρι τις 23 Αυγούστου του 2006 που αρνείθηκε να αγωνιστεί ξανά με το σύλλογο.

Να αναφέρουμε ότι όταν πήγε στην Κορίνθιανς υπέγραψε πενταετές σύμβαση, την οποία δεν τήρησε ποτέ. Μάλιστα η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν και η μεγαλύτερη στην ιστορία του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Οι σκιές γύρω από τις μεταγραφές, η έρευνα και το αποτέλεσμα

Η εταιρεία Media Sports Investments ιδρύθηκε στις Παρθένες Νήσους δυο μήνες πριν τη συμφωνία, έχοντας ως αρχικό κεφάλαιο 100 εκ λίρες και μετά τις υπογραφές μετέφερε στην Κορίνθιανς το ποσό των 30 εκ ευρώ.

Τα ποσά ήταν μεγάλα και έπρεπε να βρεθεί πως αυτή η εταιρεία είχε αυτό το αρχικό κεφάλαιο κι έπειτα πως μπόρεσε να μεταφέρει στην Κορίνθιανς τόσα χρήματα. Τελικά το αποτέλεσμα έβγαλε στη φόρα το σαθρό σύστημα που λειτουργεί στο ποδόσφαιρο και ξεκίνησε από τις αρχές του 2000. Μάλιστα το συγκεκριμένο σύστημα ζει και βασιλεύει ακόμα και σήμερα.

Η Κορίνθιανς είχε γίνει ένα «πλυντήριο» βρώμικου χρήματος, το οποίο προερχόταν από την ανατολική Ευρώπη, περνούσε μέσω μια σειράς συνεργαζόμενων με την MSI, off-shore εταιρειών (Just Sports Ltd, GSA, Devetia Ltd, Mystere Services Ltd) που εκπροσωπούσε ο Τζουραμπσιάν και έφταναν στη Βραζιλία.

Εν ολίγοις, ο Τέβες δεν αποκτήθηκε ποτέ από τους Βραζιλιάνους, αλλά από την εταιρία του Κία Τζουραμπσιάν, Ιρανού ιδιοκτήτη δύο off-shore με επαφή στον κόσμο της Premier League.

Μάλιστα μετά τα στοιχεία της έρευνας που βγήκαν στη δημοσιότητα διατάχθηκε η σύλληψη -μεταξύ άλλων- και του Τζουραμπσιάν, ενώ η MSI εγκατέλειψε την Κορίνθιανς, η οποία ένα αργότερα χωρίς τα αστέρια της υποβιβάστηκε.

Η μετακίνησή του στην Γουέστ Χαμ

Στις 31 Αυγούστου του 2006 ο Καρλίτο αποκτήθηκε από τη Γουέστ Χαμ, η οποία έφερε και τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην Κορίνθιανς, Χαβιέρ Μασεράνο. Κι εδώ ο Κία Τζουραμπσιάν μέσω της MSI είχε βάλει το χεράκι του.

Ο Αργεντινός σταρ αποτελούσε κι επίσημα μέλος του σαθρού συστήματος των μάνατζερ και ο ίδιος έπαιζε έως τότε καλά τον ρόλο του. Όντας ακόμα απόλυτα εξαρτημένος απ’ αυτούς και θαμπωμένος απ’ τα χρήματα, έκανε ότι του έλεγαν και άλλαζε τις ομάδες όποτε έπρεπε, προκειμένου τα… μεγάλα κεφάλια να . . . διαβάστε όλο το άρθρο γίγας στον Άρχοντα

loading...

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Στοίχημα