fbpx
Connect with us

Super league 2

Μαρτίνης σε Sportstonoto: “Συγχώνευση με SL2 και όχι αναδιάρθρωση, καμιά σχέση εγώ με Νίκη Βόλου”

Μαρτίνης σε Sportstonoto: “Συγχώνευση με SL2 και όχι αναδιάρθρωση, καμιά σχέση εγώ με Νίκη Βόλου”
Δηλώσεις στο Sportstonto.gr πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Τώνης Μαρτίνης

Δηλώσεις στο Sportstonto.gr πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Τώνης Μαρτίνης.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Ρόδου μας, μας είπε τα εξής:

“Σε καμία  περίπτωση η Ρόδος και εγώ προσωπικά στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας της Football  League δεν συνταχθήκαμε, ούτε ποτέ μέχρι τώρα έχουμε συνταχθεί με την Νίκη Βόλου. Εγώ τόνισα απλά σε όλους και έγινε απολύτως κατανοητό αυτό, πως αν αρχίσει το πρωτάθλημα, χωρίς την ξεκάθαρη απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για την συγχώνευσή μας με την Super League 2 και όχι με την αόριστη αναδιάρθρωση, τότε κινδυνεύουν ναπέσουν όλοι όσοι είναι κάτω από την 2η θέση της βαθμολογίας και στους δύο ομίλους της FL, στην Γ’ ερασιτεχνική Εθνική κατηγορία και να περάσουμε τα ίδια και χειρότερα με τα περσινά. Με την άποψή μας αυτή συντάχθηκε η Νίκη Βόλου όπως και οι περισσότερες ΠΑΕ του νότιου όμιλου και μόνο ο κύριος Παπασταμάτης, ο οποίος δήλωσε  πως εκπροσωπεί τον Γιώργο Πρασσά, επέμενε να ξεκινήσουμε έτσι και αλλιώς το πρωτάθλημα και μετά… βλέπουμε λέει πάλι. Μόνο που τότε θα είναι πλέον πολύ αργά…. Εγώ  όμως που μιλάω με τον κ. Πρασσά, ξέρω πως αυτός έχει άλλη γνώμη από τον κ. Παπασταμάτη και πως συμφωνεί και αυτός μαζί μας για τον κίνδυνο που υπάρχει για όλους μας στην Football League και βέβαια σας προανέφερα”.

Αυτά δήλωσε στην ιστοσελίδα μας πάντα,  ο Τώνης Μαρτίνης και συμπλήρωσε: “Στηρίζουμε και πάντα στηρίζαμε τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, ο οποίος κάνει και αυτός ότι μπορεί να βρεθεί   και να ξεκαθαρίσει απόλυτα η κατάσταση μέχρι τις 27- 28 του μήνα, για να αποφύγουμε έτσι τα χειρότερα, όπως σας είπα και πιο πριν.  Tα οποία, περιέργως, μόνο ο κ. Παπασταμάτης δείχνει να μην μπορεί, ή να μην θέλει να καταλάβει, ίσως για τους δικούς του πάντας  λόγους. Να μην ξεκινήσουμε, ξαναλέμε, χωρίς την ρητή και αμετάκλητη απόφαση της Κυβέρνησης για την συγχώνευση – και όχι είπαμε, αναδιάρθρωση –  των εν λόγω πάντα δύο αυτών κατηγοριών. Και σε αυτό συμφωνούμε όλοι μας, επίσης σας ξαναλέω…. “.

loading...
2 Comments

2 Comments

 1. Thyellara_Bermondsey

  10/03/2021 at 12:56

  Αυτό που λέγαμε, καμία κόντρα με Καλαμάτα. Όλοι το ίδιο θέλουμε.

  Αλλά Τώνη δεν υπάρχει περίπτωση ο “αγωνιστής” Αυγενάκης να κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση τώρα. Αυτό θέλει σκέψη και ένα πλάνο, και αφού έχουν τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκόμενων μαζί και τα σαΐνια της ΣΛ1 με τους βαρώνους-παράγοντες. Ο Αυγενάκης ούτως ή άλλος είναι ένας ευθυνόφοβος άβουλος άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του που περιμένει να πάει σε άλλο υπουργείο, δε θα πάρει ρίσκα χωρίς να του το επιβάλουν οι περιστάσεις. Το Καλοκαίρι θα μάθουμε, αν γίνει κάτι, και αν γίνει, όπως δηλώνει και ο Διακοφώτης! Το ξέρεις καλά γιατί είσαι ξύπνιος. Δε διαφωνώ καθόλου με τα λεγόμενα σου, αλλά επί τοις ουσίας δε υπολογίζει κανείς τη γνώμη μας στη ΦΛ ούτως η άλλος, οπότε ναι, ο Παπασταμάτης έχει ένα δίκιο, δυστυχώς.

 2. Μαύρος Τιμωρός

  10/03/2021 at 17:08

  Φέρτε μωρέ ….ληγμένα χάπια να πιούμε γιατί τα κανονικά δεν μας ….πιάνουν!!!
  Τί λέει ο Μαρτίνης,ότι άλλα του λέει ο Πρασσάς στις συνομιλίες που κάνουν,και άλλα κάνει ο Παπασταμάτης ίσως για δικούς του λόγους?
  Και δεν τον ρωτήσατε Κε Γεωργούτζο τι εννοούσε όταν έλεγε αυτά,τι συμφέροντα κύριε Μαρτίνη μας έχει ο Παπασταμάτης,διαφορετικά από τον Πρασσά?
  Για ξεκαθάρισέ το μας.
  Αυτή ήταν η ερώτηση που έπρεπε να γίνει στον Κο Μαρτίνη για έναν….τεχνοκράτη υπάλληλο της Μαύρης Θύελλας που πληρώνεται….αδρά σαν νόμιμος εκπρόσωπος του προέδρου και μεγαλομετόχου,στα φόρουμ και στα κέντρα λήψεων αποφάσεων και διαβουλεύσεων,σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο εδώ μέσα.
  Είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λέει ο Μαρτίνης και αφορούν την Μαύρη Θύελλα.
  Μιλάει ξεκάθαρα για….διγλωσσία!!!
  Το γραφείο τύπου…..ακούει?
  Για πάρτε επίσημα θέση σαν ΠΑΕ…να ενημερωθεί επίσημα ο λαός της Μαύρης Θύελλας για την θέση της ομάδας στα ……τεκταινόμενα!!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2