
Είναι σε όλη την Ελλάδα μερικές σωστές και υγιείς μικρές επιχειρήσεις – εστίασης στην συγκεκριμένη περίπτωση – που όχι μόνο δεν έκλεισαν στον κορονοϊό, το lockdown και την καραντίνα, την πρώτη και την δεύτερη τώρα που διανύουμε δυστυχώς, συνεχίζουν να λειτουργούν, αλλά και να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας, ανεξαρτήτου του δικού τους, προσωπικού, επιχειρηματικού κόστους.
Τρανό παράδειγμα για μία ακόμη φορά η “Λαδορίγανη” στην Καλαμάτα, του Χρήστου Γάτση, σταθερός χορηγός και της Μαύρης Θύελλας εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος όχι μόνο βοηθά και εξυπηρετεί αθόρυβα και αφιλοκερδώς “ευπαθείς” συμπολίτες του που έχουν ανάγκη, αλλά ρίχνει (ξανά) τις τιμές σε όλα της τα είδη σίτισης!
Αυτή την φορά η μείωση είναι 15% και θα ισχύει για το τριήμερο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα! Και βέβαια προσεχώς θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια! Μπράβο λοιπόν φίλε μας Χρήστο, που συνάμα όχι μόνο δεν έδιωξες εργαζομένους σου, αλλά αντίθετα προσέλαβες και άλλους, σε τούτες τις τόσο δύσκολες στιγμές και ημέρες που διανύουμε όλοι μας!
“Με την αγαπη σας στηρίζουμε τόσες θέσεις εργασίας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εσας και σε αυτό το lockdown Σάββατο Κυριακή Δευτέρα 3 ήμερο προσφοράς 15% σε όλο το menou μας takeaway τηλεφωνικά διαδικτυακά και στα δύο καταστήματα μας ένα μεγάλο ευχαριστώ”, γράφει ο Χρήστος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Δείτε την χαρακτηριστική, σχετική του ανάρτηση στο FB:

1 Comment
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης

Super League 2
Τρεχάτε τώρα ποδαράκια μου στη Δράμα…
Πρόσφατα άρθρα
- Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3: Ο θρίαμβος των Βάσκων, η αποβολή του Μέσι & τα πανηγύρια! (videos)
- Super League 1: Όλα τα γκολ της 17ης αγωνιστικής!!! (video)
- Οι δηλώσεις των προπονητών αγώνων της Κυριακής – & του Λάζαρου – για Super League! (videos)
- ΑΕΚ – Ατρόμητος 2-1: Γκολ – hls (vid)
- Αδαμόπουλος για καταγγελία Μπεκατώρου: «Είναι ψευδής, συκοφαντική και υποβολιμαία»
- Ο Ατρόμητος… έσπρωξε την ΑΕΚ στη 2η θέση! (+videos)

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...


Tempesta nera
20/11/2020 at 18:26
Μπράβο του!Είναι αξιαιπενος!