
Δηλώσεις έκανε ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος – χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια και συμμέτοχή έχρι τώρα στην ομάδα της Καλαμάτας, παρακαλώ, παρά τα πολλά λεφτά που τις κοστίζει – στον τηλεοπτικό σταθμό της Ζακύνθου, για Μαύρη Θύελλα, Football League, Κορονοϊό και άλλα πολλά…
Ο μεσοεπιθετικός της Καλαμάτας, Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (αλήθεια, που τον θυμήθηκαν τώρα αυτόν;) σχολίασε ότι ακόμη δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, τους στόχους της Μαύρης Θύελλας αλλά και το πόσο επηρεάζει τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αυτή η οκτάμηνη αγωνιστική απραξία:
“Πότε θα παίξουμε δεν ξέρω (σημείωση Sportstonoto.gr: Του θυμίζουμε πως έχουμε επίσης αποκαλύψει για έναρξη και των δύο αυτών κατηγοριών στις 10 ή στις 17 του Γενάρη). Ευτυχώς εμείς έχουμε τον Πρασσά και ναε στηρίζει, εύχομαι όμως και ιι άλλες ομάδες σε Super League 2 και Football League, να μην έχουν οι πρόβλημα. Στόχος μας το πρωτάθλημα και η άνοδος. Η ομάδα μας είναι έτοιμη, ο κόσμος, αν και τον πικράναμε πολύ πέρυσι, ήταν, είναι και θα είναι πολύ κοντά, πολύ θερμά πάντα σε αυτή την ομάδα… “, είπε.
Ακόμη, ο 29χρονος μέσος σε ερώτηση για το αν οι λοιμωξιολόγοι αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, απάντησε ότι θα είναι ένα «σενάριο καταστροφικό. Δεν ξέρω πως μπορούμε να μείνουμε πάνω από 8 μήνες ήδη πια χωρίς επίσημα παιχνίδια, χωρίς έσοδα όλες οι ομάδες, δεν ξέρω όλοι μας πόσο πια μπορούμε να αντέξουμε ακόμη…», συμπλήρωσε.

4 Comments
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply

Super league 2
Πρόεδρος έκπληξη σε Super League 2 – Αποκλειστικό


Πρόσφατα άρθρα
- ΑΕΚ: Κορυφαίο γήπεδο στον κόσμο για το 2022 η «OPAP Arena» (+video)
- “Η ώρα του Σωτήρη” με Γιώργο Ράλλη, σήμερα Δευτέρα 22:30′ – LIVE (video)
- Ετοιμάζει Μαρκόφκι ο Γκεοργκιόφκι και… τρώει Ρόβα;
- Αντιδράσεις από AEΚ και ΠΑΟΚ περί εμπλοκής Κλάτενμπεργκ στην επιλογή των διαιτητών
- Αλλάζουν όλα στη διαιτησία: Super League και ΕΠΟ συμφώνησαν να φέρνουν μαζί ελίτ διαιτητές
- ΕΠΟ για ελίτ διαιτητές στα playoffs: “Συμφωνήσαμε με την πρόταση, αυτονόητη προϋπόθεση να τους ορίζει η ΚΕΔ”

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 3 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Πρόεδρε, θα πέσουμε…” (video)
Απογοητευμένος – απελπισμένος και πάλι ο Σωτήρης Γεωργούντζος από την “λευκή” ισοπαλία της Μαύρης...
By sportstonoto -
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 εβδομάδα ago“Η ώρα του Σωτήρη” με Σούλη Παπαδόπουλο, σήμερα Δευτέρα 13-3-2023 – LIVE (video)
Και σήμερα, Δευτέρα, 13/3/2023, LIVE φυσικά, στις 10:30′ – πλέον μόνιμα – το βράδυ...
By sportstonoto
gio5
18/11/2020 at 10:18
Όλοι οι παίχτες κ ο προπονητής λένε για τον πρόεδρο ας μην ξεχάσουν λοιπόν την στήριξη που τους παρέχει τώρα κ μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα να παίξουν την μπάλα της ζωή τους να σκίζονται και στο τέλος να τον κάνουν ευτυχισμένο τίποτα λιγότερο γιατί διαφορετικά καταλαβαίνουν ότι ολη την ευθύνη θα την έχουν οι ίδιοι και μόνο.
ΖΕΧΑ
18/11/2020 at 12:19
Σωστός.
ΚΑΙ να ξέρουν κάποιοι πού κράζουν Και λένε τα δικά τους ότι πρασσας Δεν υπάρχει…..
Απλός να ξέρουν ότι μετά από Τον πρασσα υπάρχει το χάος !!
Κωστας
18/11/2020 at 16:41
ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΕΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΕ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΟλΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!!
Atom
19/11/2020 at 11:40
(αλήθεια, που τον θυμήθηκαν τώρα αυτόν;) Πολυ ειρωνια για αυτο το παιδι, γιατι κυριοι του σπορτ στο Νοτο ? μια χαρα παιχτης ειναι και ισως με την ποιο μακρινη μπαλια στο γηπεδο θα βοηθησει και αυτος οπως και οι αλλοι. Απο την στιγμη που επιλεχθηκε να μεινει κατι θα ξερουν στην ομαδα. Θα πω λοιπον οτι και οι αλλοι γραφοντες εδω. Οταν ειναι η ωρα λοιπον δωστε τα παιδια ολα γιαυτον τον προεδρο που σας εμπιστευτηκε και δεινει τα λευτα του χωρις να βογκα για το καλο αυτης της ομαδας.