fbpx
Connect with us

Super league 2

Νέο ΟΧΙ στον Απόλλωνα Πόντου από τον Δήμαρχο Καλαμαριάς

Νέο ΟΧΙ στον Απόλλωνα Πόντου από τον Δήμαρχο Καλαμαριάς

Για ακόμη μια φορά οι συνεργάτες του Γιάννη Δαρδαμανέλη προκαλούν κατ εντολή αηδία και εμετό με απόφαση σκάνδαλο σε βάρος της ιστορικής ΠΑΕ που συνεχίζει να βάλετε από σκοτεινές “δυνάμεις” με υπόγειες διαδρομές παραβατικών και υπόδικων.
Δυστυχώς ( δεν είναι βέβαια και η πρώτη φορά ) ο Δήμαρχος Καλαμαριάς ( για πόσο καιρό άραγε ακόμη; ) Γιάννης Δαρδαμανέλης γνωστός για τα  Αρειανά του αισθήματα και το μίσος του για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς , “χτύπησε” και πάλι!

Σε νέο αίτημα του Απόλλων Πόντου για παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου στα τμήματα υποδομών του Απόλλωνα Πόντου είπε ακόμη ένα τεράστιο ΟΧΙ…

Ένα όχι που όλοι οι Καλαμαριώτες γνωρίζουν από ποιές σκοτεινές δυνάμεις… της παρακμής προκύπτει!

Αυτήν την φορά βέβαια το ΟΧΙ εκφράζεται δυστυχώς από ένα πρώην …, που και αυτός μεταπήδησε…, όπως ο προκάτοχός του!

Την προηγούμενη χρονιά ένας άλλος Αρειανός που ξαφνικά έγινε ΠΑΣΟΚ ( και “πούλησε” τον Γιαννάκη για την Χρύσα Αράπογλου) , ειδικός  στα σάπια δόντια…., αλλά  άσχετος με τον αθλητισμό έβαλε την ταφόπλακα στα νέα παιδιά του Απόλλωνα σιγοντάροντας τους “υποβολείς” .

Χθες ήταν ακόμη μια μαύρη ημέρα για την ιστορία του Δήμου Καλαμαριάς και της οικογένειας του Απόλλωνα.

Ο Γιάννης Πενόπουλος δίχως ντροπή  δέχθηκε να βάλει την υπογραφή του σε ένα έγγραφο ντροπή που προκαλεί αηδία και εμετό…

Συγχαρητήρια κύριοι!

Γεμίζεται τις μαύρες σελίδες του Δήμου , που επί θητείας σας ΟΛΟΙ θα θυμούνται ως μια κακή ανάμνηση , πως επί ημερών σας στην ήσυχη Καλαμαριά άνθισε η παραβατικότητα και η τοξικότητα!

Επί διοίκησης Δαρδαμανέλη  η Καλαμαριά έγινε πρωτοπόρος δύναμη στις συμμορίες καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ σε κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του 100!

Και το πιο σημαντικό διαλύθηκε ο επαγγελματικός και πολιτιστικός ιστός ενός Δήμου που κάποτε μιλούσε ολόκληρη η Ελλάδα!

Οι εκλογές θα σας ανταποδώσουν την απάντηση στο έγγραφο με το οποίο απαντήσατε στον Απόλλων Πόντου και στα παιδιά που τους στερείται το δικαίωμα να γυμνάζονται στο ποδόσφαιρο.

 

ΥΓ Δεν δίνετε το γήπεδο σε μια ομάδα που ΠΑΝΤΟΤΕ αναγνώριζαν και το έδιναν όλες οι διοικήσεις για 10ετίες!

ΥΓ Αλλά το δίνετε σε όλους τους υπόλοιπους που με εμπορικές συναλλαγές και οικονομικό αντάλλαγμα παράγουν….. αθλητισμό…μέσω των μαζικών ετήσιων συνδρομών και παράλληλη διακίνηση μαύρου χρήματος!

Pamempala

loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Γιάννης

    26/08/2023 at 09:03

    Αν κ δεν ψηφίζω κ δεν γουστάρω τον δαρδαμανελη, καλά κάνει κ δεν δίνει σε τζαμπατζηδες το γήπεδο, σε μια ομάδα που για να προωθήσει ταλέντα πρέπει να πάρουν την μίζα τους κάτω από το τραπέζι οι προπονηταραδες … Φτάνει πια με αυτό τον σύλλογο που από μόνος τους έπεσε κ έμεινε εκεί που είναι τώρα… Μπράβο δαρδα μακρυά οι τζαμπατζηδες!

  2. Κωνσταντίνα

    26/08/2023 at 16:11

    Απόλλων πόντου; Έναν Απόλλων γνωρίζω αυτόν της Καλαμαριάς!!!! Όλα τα στελέχη του Απόλλων λοιπόν ερχονται να ζητήσουν ευθύνες από όλους τους άλλους εκτός των ιδίων οι οποίοι τον έχουν καταστρέψει και τον έχουν χρεωκοπησει τοοοοσα Χρόνια! Όταν λοιπόν οι ίδιοι θα κρίνουν τους εαυτούς τους τότε να μιλήσουν για τον κο Πενοπουλο ο οποίος τόσα χρονια εκλέγεται με όποιο κόμμα και αν κατέβει…. όσον αφορά τον κο Δαρδαμανελη τουλάχιστον θα έπρεπε να ντρέπεστε που τον κατηγορείτε τι να πούμε τότε για τις προηγούμενες διοικήσεις άραγε….λυπάμαι γιατί αυτός ο σύλλογος με όλους εσάς πότε δεν θα ξαναβγεί ψηλά….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2