Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΕΠΟ έληξε με τον Μάκη Γκαγκάτση να είναι ο μοναδικός που κατέθεσε υποψηφιότητα κι έτσι μπορεί να θεωρείται νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
Οι εκλογές της 22ας Ιουλίου για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε (ήταν μέχρι τις 15:00 της Πέμπτης 06/06) και μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, άρα μπορεί να θεωρείται από τώρα ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας.
Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα έχει τη δυνατότητα να τρέξει από τώρα όλα τα θέματα της ομοσπονδίας που αφορούν τον νέο προπονητή της Εθνικής (στο SPORT24 διαβάσατε ότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς) και την πιθανή αλλαγή στον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Κατά την πάροδο της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της Ε.Π.Ο. διαπιστώθηκε ότι μόνο ο κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, την δε υποψηφιότητα του πρότεινε ο απαιτούμενος από το Καταστατικό αριθμός Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.
Οι σχετικοί φάκελοι έχουν προσκομιστεί στην Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, η οποία καλείται βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 και των Παραρτημάτων Γ και ΣΤ του Καταστατικού να προχωρήσει στον «Έλεγχο Ακεραιότητας».
Η εκλογή του νέου Προέδρου της Ε.Π.Ο. έχει προγραμματιστεί για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της 22ης Ιουλίου 2024″.
Sport24
Πρόσφατα άρθρα
- Πρίτσας, Μανωλάς και Μαυρέας χθες στο Ζηρίνειο
- Παναργειακός: Τα πάνω κάτω σήμερα στους Λύκους; Έκπληξη με τον προπονητή στην ομάδα…
- ΑΕΚ: Σκασμένος ο Ματίας Αλμέιδα – «Έχω αξιοπρέπεια, στη ζωή δεν είναι όλα ναι…» (+videos)
- Σπάθας: «Ελληνορωμαϊκή του Ντραγκόφσκι στον Βίντα, πέναλτι και κίτρινη κάρτα» (video)
- Ζηρίνειο – Γιώργος Καζναφέρης: “Ηταν… πέναλτι…”
- Superleague – Βαθμολογία: Υπόθεση «αιωνίων»… Στο -4 από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων
Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 4 ημέρες agoΓεωργούντζος: Δίκαιο “Χ” σε ΟΑΚΑ, παικταράς Γιάρεμτσουκ, Αναστό για Πανιώνιο, Κυριακή στο Ζηρίνειο… (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος στο νέο πεντάλεπτο κήρυγμά του, αναλύει το 1-1, σήμερα στο ΟΑΚΑ ...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Άλλος ΠΑΟΚ χωρίς τον Λουτσέσκου στον πάγκο του…” (video)
Εύλογο νομίζουμε το ερώτημα – στο “Πέντε λεπτά κήρυγμά” του Σωτήρη Γεωργούντζου μετά τον...
By sportstonoto