
Δείπνο παρέθεσε η διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου σήμερα Τρίτη, λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη σέντρα στη Γ Εθνική, στην ταβέρνα “Κάπως αλλιώς” του Γιάννη Κάππου, στη Μαρίνα της Καλαμάτας συζητώντας για την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, την ερχόμενη πια Κυριακή το απόγευμα.

Από αριστερά: Γιάννης Αδαμόπουλος, Ηλίας Μουρούσιας, Γιάννης Κωνσταντάρας, Βασίλης Χαρίτσης, στον δείπνο του ΑΟΔ
Εκεί ήταν η διοίκηση, με τους Γιάννη Κωνσταντάρα και Βασίλη Χαρίτση, ο Θύμιος Ξηρόκωστσς, η τεχνική ηγεσία (Παλαμάρας, Τσατάς, Αντωνόπουλος, Καλλιντέρης) και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αυτής που εκπροσωπεί την Μεσσηνία, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας:

Τάσος Καντούτσης, Γιάννης Κωνσταντάρας, Σωτήρης Γεωργούντζος, Πάρης Καλλιντέρης
“Πάμε πλέον για την 4η χρονιά του ΑΟΔ στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Έχουμε προβλήματα, κυρίως με το γηπεδικό, όμως πιστεύουμε πως θα τα ξεπεράσουμε και αυτή την φορά, όλοι μαζί ως μια αγαπημένη οικογένεια που είμαστε”, μας είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΟ Διαβολιτσίου, Βασίλης Χαρίτσης.

Οι νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες του ΑΟΔ, χθες στον δείπνο
“Στο Διαβολίτσι θα δώσουμε και φέτος το 100% για να μείνουμε στην κατηγορία, αγου αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος ξανά. Δεν πρέπει να σταθούμε στην περσινή χρονιά γιατί έχουν αλλάξει τα δεδομένα και το ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την γρήγορη παραμονή ώστε να μπουν στην ομάδα και τα νέα παιδιά”, ανέφερε ο Κώστας Παλαμάρας μιλώντας για το νέο πρωτάθλημα και συμπλήρωσε: “Είναι γεγονός πως έχουμε αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες με το γηπεδικό αλλά δεν θέλουμε να σταθούμε σε δικαιολογίες. Ελπίζουμε να παίζουμε και αυτή την σεζόν στον Μελιγαλά”, συμπλήρωσε.

Η παλιά φρουρά των ποδοσφαιριστών του ΑΟΔ
Ο πρόεδρος του ΑΟΔ Γιάννης Κωνσταντάρας σημείωσε πως πιστεύει στις δυνατότητες και στο ταλέντο της ομάδας και είναι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει και φέτος να μείνει στην κατηγορία:
“ Έχουμε ξαφνικά πολλά προβλήματα στο γηπεδικό, ενω είναι δύσκολος όμιλος αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε και φέτος. Κρατήσαμε τον κορμό από πέρσι και στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό ώστε να κάνουμε το χωριό μας και τη Μεσσηνία περήφανη στην 4η χρόνια μας στη Γ Εθνική. Τα εμπόδια έχουν φτιαχτεί για να τα ξεπερνάμε, έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και ζητάμε απο τον κόσμο της Μεσσηνίας να μας βοηθήσει ”, είπε.

Και η μεγάλη συμφιλίωση. Σωτήρης Γεωργούντζος και Τάσος Καντούτσης, πάλι φίλοι!
Από Δευτέρα τα έργα…
Από Δευτέρα, όπως σας είχαμε αναφέρει από σήμερα (Τρίτη) το πρωί, θα αρχίσουν τα έργα συντήρησης του χλοοτάπητα, στο Δημοτικό Γήπεδο του Μελιγαλά.
Ο πρόεδρος του Διαβολιτσίου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είχαν νωρίτερα την Τρίτη συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή Οιχαλίας, θυμίζουμε, για το γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει τον ΑΟΔ. Όπως είπε ο Γιάννης Κωνσταντάρας έλαβαν τη διαβεβαίωση πως από Δευτέρα θα ξεκινήσουν εργασίες κάτι που όπως τόνισε περιμένει να δει καθώς πολλές φορές στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογες υποσχέσεις.

Ηλίας Μουρούσιας και Βασίλης Χαρίτσης (δεξιά)
Το γήπεδο του Μελιγαλά που θα αποτελέσει την έδρα και φέτος της ομάδας, για το οποίο ο Γιάννης Κωνσταντάρας ανέφερε πως από το τελευταίο παιχνίδι που έγινε πέρυσι η ομάδα δεν έχει ξαναμπεί στο γήπεδο και δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός του χώρος, που είναι πάντως σε τραγική πάντα κατάσταση.
Τέλος, ο πρόεδρος πάντα του ΑΟΔ, αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση που έβγαλαν, στις κινήσεις που έχουν κάνει από κοινού οι ομάδες της Πελοποννήσου που αγωνίζονται στον 4ο όμιλο και την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με την ΕΠΟ απο την οποία ζήτησαν να καλύψει τα υπέρογκα κόστη μετακίνησης στα νησιά.




Πρόσφατα άρθρα
- Δεν πάει πουθενά ο Μορέϊρα, στη Μαύρη Θύελλα θα μείνει
- Ξεκίνησε τη λειτουργία της η μπουτίκ της ΠΑΕ Καλαμάτα (+pics)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης – Τι δείχνει η τηλεόραση (+videos)
- NBA: Οι Μπακς συμφώνησαν με τον Μίσιτς για τη λύση του συμβολαίου του
- Από τον Πανιώνιο στην Καβάλα
- Η πρώτη δήλωση του νέου τιμ μάνατζερ στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα της Α.Ε.Κ.
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto