fbpx
Connect with us

Η Ώρα του Σωτήρη

Ο Πρασσάς αιφνιδίασε στην “Ώρα του Σωτήρη”: “Το καλοκαίρι θα σκεφτώ τι θα κάνω…” (+video)

Μεγάλη,  τεράστια, “εφ όλης της ύλης” συνέντευξη 47′ (!) ολόκληρων λεπτών έδωσε χθες το βράδυ στην “Ώρα του Σωτήρη”, στον Σωτήρη Γεωργούντζο!

Ο Πρασσάς αιφνιδίασε στην “Ώρα του Σωτήρη”: “Το καλοκαίρι θα σκεφτώ τι θα κάνω…” (+video)

Μεγάλη,  τεράστια, “εφ όλης της ύλης” συνέντευξη 47′ (!) ολόκληρων λεπτών έδωσε χθες το βράδυ στην “Ώρα του Σωτήρη“, στον Σωτήρη Γεωργούντζο και στο φοβερό κανάλι  του Sportstonoto στο YouTube,  ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Μαύρης Θύελλας Γιώργος Πρασσάς, σπάζοντας την σιωπή  του μετά  από πολύ  καιρό  και μιλώντας  κυριολεκτικά  για όλους  και για όλα,  αφήνοντας  για πρώτη  φορά – να σημειωθεί αυτό –  υποψία αποχώρησής του το καλοκαίρι από την ομάδα,  αν βέβαια  μέχρι τότε  δεν έχουν αλλάξει  ορισμένα πράγματα σχετικά  σε  αυτήν…

Ο Γιώργος Πρασσάς λοιπόν είπε  χαρακτηριστικά  τα εξής:

“Πολλά πράγματα με στεναχώρησαν και με στεναχωρούν αν θέλετε  ακόμη  στην ομάδα  μας και σχετικά  πάντα  με αυτήν.  Όπως  ας πούμε το μη ενδιαφέρον της Πολιτείας και του Δήμου Καλαμάτας για το Στάδιο της Παραλίας. Χαρακτηριστικά σας λέω πριν τον αγώνα  με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ο ίδιος  ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε προσωπικά πως οι προβολείς του είναι …έτοιμοι για χρήση  και είδατε  τι έγινε με 2-3 μόνο λάμπες  να ανάβουν σε κάθε  πυλώνα του. Ρεζιλίκι κανονικό γίναμε  σε όλη  την Ελλάδα.  Ευτυχώς που η ΕΠΟ το… κατάλαβε ίσως  και μας έβαλε να παίξουμε νωρίς το μεσημέρι. Κανένα  ενδιαφέρον λοιπόν από τον Δήμο Καλαμάτας προς τη Μαύρη Θύελλα.  Που είναι αλήθεια  το περίφημο σκέπαστρο, που είναι τα δημοσιογραφικά θεωρεία,  μην πούμε  φυσικά  για το πέταλο κλπ. Να ξέρετε λοιπόν  πως πολύ  σωστά  τα γράφετε στο Sportstonoto.gr ότι αν ανέβαινε φέτος  ή του χρόνου ανέβει η Καλαμάτα,  θα πήγαινε να παίξει στην… Τρίπολη παρακαλώ! Απαράδεκτο! Μόνο ο κ. Νίκας μέχρι τώρα έχει βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα καθώς έφτιαξε τον χλοοτάπητα στην Παραλία…!”.

Ενώ συμπλήρωσε πάνω σε αυτό και ότι: “Την ίδια  ώρα ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο να δει την Μαύρη Θύελλα.  Δεν υπάρχει δυστυχώς  μέχρι  τωρα ανταπόκριση.  Πήραμε παίκτες εκατομμυρίων, φτιάξαμε την Παραλία, τα Παλιάμπελα, χάλασα  λεφτά  και για του Μεσσηνιακού στην αρχή και μετά το πήρε  το κράτος και του έβαλε πλαστικό (!) χλοοτάπητα  για να μην μπορεί  να παίξει  προφανώς  η Καλαμάτα  πάλι ωμεσα σε αυτό, πήραμε την ομάδα  από την Δ’ Εθνική, είμαστε τώρα στη Β’ και κάθε  χρόνο πρωταγωνιστούμε και κόβουμε 200 (!) εισιτήρια. Την ίδια ώρα δίπλα  το βόλεϊ  μαθαίνω  πως έχει  1.500 άτομα. Έχουμε  βάλει 3.500 εκατομμύρια  ευρώ μέχρι  τώρα, μπορεί  και τέσσερα και παίζουμε μόνοι μας.  Και όλοι μουρμούρα μερικοί και… κριτική στα καφενεία. Δεν ξέρω,  έχω λίγο και εγώ απογοητευτεί, δεν λέω ότι θα φύγω, αλλά το καλοκαίρι θα μιλήσω με τους  συνεργάτες μου στη διοίκηση και τους υπόλοιπους μετόχους στην ΠΑΕ και θα δούμε τι θα κάνουμε, αν θα συνεχίσουμε και  τι στόχους θα βάλουμε για την νέα χρονιά κλπ”.

Για την φυγή του Σάκη Τσιώλη: “Κανείς δεν φεύγει  χωρίς  λόγο από κάπου. Πάντα  υπάρχει κάποιος λόγος, δεν θέλω  να πω κάτι περισσότερο τώρα.  Εγώ ότι μου ζήτησε ο κ. Τσιώλης το έκανα.  Μόνο τον Μανιά δεν πήραμε  που είχε  ζητήσει, καθώς  είχαμε  κλείσει, πριν έρθει ο Τσιώλης, τον Ρόβα και μετά  τον Πασά.  Πήραμε τον Μπέριο που ζήτησε,  ένα  νεαρό  από την Τρίπολη,  ενώ διώξαμε όπως ζήτησε τον Τσελεπίδη και τον Παυλίδη. Ο Λουκίνας  έφυγε  γιατί  ήθελα  είπε  να πάει  κοντά  στο σπίτι  του στην Καλλιθέα,  όπως  και το έκανε. Το ίδιο  ήθελε  να φύγει και ο Αναστασόπουλος, είχε συμφωνήσει μάλλον με άλλη  ομάδα,  οπου και  το… κατάφερε  τελικά  και έφυγε. Μας  δημιουργούσε συνέχεια  προβλήματα  δυστυχώς  αυτός.  Στο καλό να πάει.  Η Μαύρη Θύελλα  να είναι  καλά.  Να σας κάνω αλήθεια μια ερώτηση κύριε Γεωργούντζο; Την προηγούμενη φορά που είχε  έρθει ο κ. Τσιώλης  στην Καλαμάτα  τι έκανε; Και τον Τσιώλη  να είχαμε σήμερα,  στην ίδια  θέση  θα είμαστε,  είμαι  απόλυτα  σίγουρος  για αυτό.  Μήπως πήρε  καμία άνοδο και δεν το θυμόμαστε; Εγώ αντίθετα  ξέρω πως η Μαύρη Θύελλα  με τον Νίκο Αναστόπουλο πήρε και με διαφορά το πρώτο και μοναδικό επαγγελματικό της  πρωτάθλημα  στην ιστορία  της. Τώρα όμως  δεν πήγαν  καλά  τα πράγματα και κάναμε,  ως νομίζω  έπρεπε, την αλλαγή και ο Νίκος, ο πιο επιτυχημένος ίσως προπονητής  στην ιστορία  της Καλαμάτας – και επειδή  πήρε  πρωτάθλημα, όπως σας είπα, τον πήραμε  πίσω – έφυγε, έφυγε όμως ως φίλος και δεν του αξίζει η αρνητική στάση και η δυσμενής στάση κάποιων,  εδώ στο διαδίκτυο,  εναντίον του. Λυπάμαι  που το λέω  αλλά  ο Νίκος  δέχθηκε  πόλεμο, ήταν κόκκινο  πανί κυρίως  από οπαδούς  του Παναθηναϊκού  και της  ΑΕΚ, επειδή  είναι σημαία  για τον Ολυμπιακό και δεν το κρύβει. Αλήθεια όμως,  όταν τρώγαμε ατο πρόσφατο παρελθόν μάλιστα,  5 (!)  γκολ από τον Ασπρόπυργο, από  την… Ερμιονίδα και… 7 (!) από την Σπάρτη στη Δ’ μάλιστα  Εθνική, γιατί  δεν μίλαγε κανείς  απ’ όλους αυτούς;;; Τώρα  όμως  η ομάδα  δεν τράβηξε.  Ίσως είμασταν εξ αρχής υπερόπτες, ασχολούμαστε  συνέχεια  με άλλα  πράγματα  από  αυτά  που έπρεπε,  όχι  με τα αγωνιστικά  μας θέματα  δηλαδή. Δεν θέλω θέλω  να μιλάμε  άλλο  για παρασκήνιο και  διαιτησίες. Να κοιτάμε πλέον μόνο  την ομάδα μας. Πάμε έτσι τώρα  με Νίκο Κακαλέτρη μέχρι το καλοκαίρι, τον στηρίζουμε και στη συνέχεια θα επιλέξουμε τον καλύτερο προπονητή για την Καλαμάτα μας. Έχουμε αλλάξει επίπεδο αυτα τα 3-4  χρόνια και αυτό το βλέπει όλη η Ελλάδα…”.

Επίσης: “Η Καλαμάτα δεν ανήκει  σε κανένα άρμα.  Ούτε σε Ολυμπιακό, ούτε  στην ΑΕΚ,  ούτε  στον Παναθηναϊκό,  ούτε  στον ΠΑΟΚ. Ανήκει  μόνο στον κόσμο  της  και στο κοντά 1 000.000 Μεσσήνιους σε όλη ψτην γη. Εμείς  με τα λεφτά μας κάνουμε  κουμάντο στην Μαύρη Θύελλα και δεν μας ορίζει κανείς, ούτε  θα γίνει  ποτέ αυτό.  Έχω άριστη συνεργασία  με τον Κώστα Βεργή,  που είναι θαυμάσιος άνθρωπος, αλλά  και με τον Γιώργο Ράλλη, που δεν κάνει βέβαια κανένα  κουμάντο στην ΠΑΕ Καλαμάτα, απλά  ήταν  στενός  φίλος  και είναι  φυσικά  με τον Νίκο Αναστόπουλο. Μέχρι  εκεί όμως   αυστηρά.  Θα οργανώσουμε άμεσα την ΠΑΕ Καλαμάτα σε όλα της τα επίπεδα  με Γενικό Αρχηγό, τεχνικό διευθυντή κλπ. Ευχαριστώ και τον Λευτέρη Σαρελάκο για ότι κάνει για την Μαύρη Θύελλα”.

Ακόμη: “Δυστυχώς είμαι  μακριά  από  την Καλαμάτα.  Μόνο  4-5 φορές  τον χρόνο  τον πολύ  μπορώ  να πάω στην Ελλάδα  από  τις ΗΠΑ   έχω πολλές  δουλειές  εδώ.  Η Μαύρη Θύελλα είναι  μεγάλη ομάδα  όπως σας είπε και ο σπουδαίος Αντώνης Νικοπολίδης.  Είδατε,  ο Λουτσέσκου έβαλε  τότε βασικούς  στην Καλαμάτα , όλοι μας υπολογίζουν πια πολύ.  Τι να πει  δηλαδή και ο Παναθηναϊκός που έφαγε… τρία  στη Λεωφόρο  από  τον ΠΑΟΚ.  Όμως  τον Πανσερραϊκό,  παρά ταύτα στο τέλος  τον χειροκρότησαν θερμά και επί ώρα  οι οπαδοί  του. Εδώ αδιαφορούν οι δικοί μας, οι Καλαματιανοί… Πρέπει  να είμαστε  όλοι μαζί  οι Μεσσήνιοι ενωμένοι, μια γροθιά. Είναι  τιμή και περηφάνια  να είσαι  Μαύρη Θύελλα! Μέχρι  και ο Αντετοκούνμπο αγαπάει την Καλαμάτα. Δηλώνει και είναι  Ολυμπιακός  ο Γιάννης.  Κρίμα  που κάποιοι πολιτικοί στην Ελλάδα έχουν μιλήσει απρεπώς για τον Γιάννη που είναι  φίλος  μου. ΑΕΚ,  Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και τελευταίος ο Παναθηναϊκός τα φαβορί  κατά  σειρά  για το πρωτάθλημα  φέτος.  Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα  ο Αστέρας Τρίπολης με τη Μαύρη Θύελλα. Δεν ξέρω  καν,  δεν ασχολούμαι μαζί τους. Εγώ είμαι  Μαύρη Θύελλα μόνο. Όποιος Μεσσήνιος μπορεί και το αξίζει πραγματικά  θα παίξει στην Καλαμάτα,  χωρίς  χάρες και ρουσφέτια. Ο Κεράνης ήταν στην Καλαμάτα πριν έρθει ο Αναστοπουλοςκαι έπρεπε να μείνει και μετά από αυτόν στην ομάδα,,αλλά μόνος του μαε ζήτησε να φύγει. Ας φύγει…”.

Δείτε  το βίντεο με τις δηλώσεις χθες το βράδυ  του Γιώργου Πρασσά (από  το 57′:00 μέχρι  το 01:42′ του βίντεο της εκπομπής “Η ώρα του Σωτήρη”, που ακολουθεί):

..

 

 

 

 

 

loading...
17 Comments

17 Comments

 1. άμπαλος

  24/01/2023 at 16:34

  μια χαρά τα είπε ο πρόεδρος και για Τσιώλη και Αναστόπουλο και παίκτες…ξέρει μπάλα ο άνθρωπος…κόβει το μάτι και το μαυλό του…κάποιοι καφενόβιοι ας σταματήσουν επιτέλους τη μουρμούρα…

  • Γιώργος

   25/01/2023 at 11:45

   ”Mια χαρά τα λέει ο Πρόεδρος, ξέρει μπάλα ο άνθρωπος, κόβει το μάτι και το μυαλό του”
   Τότε τι πάει λάθος κάθε χρονιά? Γιατί επιμένει στα ίδια λάθη?

 2. ΙΣΚΙΟΣ

  24/01/2023 at 17:27

  ΔΕΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΗΘΕΛΕΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ … ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΟ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ!!!! ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΚΟΚΤΕΙΛ ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ!!!

 3. john doe

  24/01/2023 at 17:36

  Το έγγραψαν ένας-δυο φίλοι στο Live, το γράφω κι εγώ εδώ!
  Είναι δυνατόν να τα βάζουν με τον κόσμο γιατί δεν πάει στο γήπεδο;
  Αντί να δουν τι έχουν κάνει λάθος και έφυγε ο κόσμος από το γήπεδο; Σε μια ομάδα που ποτέ δεν είχε κάτω από 1000 φιλάθλους στις κερκίδες;
  Μετά την κρίση και τον covid έχουν αλλάξει όλα. Να βελτιώσουν λίγο το marketing ως οργανισμός για να καταφέρουν να το ξαναγεμίσουν.

  Υ.Γ. Σεβαστά τα λεφτά που βάζει ο πρόεδρος
  Υ.Γ. Οσα δεν φτάνει η Αλεπού…

 4. Περήφανος Καλαματιανός

  24/01/2023 at 18:00

  Πρόεδρε σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε, από την νέα χρονιά αν είμαστε πραγματικά οργανωμένοι μπορούν να γίνουν τα πάντα!

 5. gio5

  24/01/2023 at 20:19

  Πολύ καλά τα είπε ο πρόεδρος όπως ακριβώς τα αισθάνεται και ακομπλεξαριστα.Δεν κρύφτηκε μίλησε ανοιχτά έκανε την αυτοκριτική του μίλησε για τα λάθη της διοίκησης.Τα είπε όλα!
  Είναι νέος στο χώρο θα κάνει και λάθη και θα απογοητευτεί από πολλά σημασία έχει ομως να του δείξει και ο κόσμος ότι πραγματικά τον πιστεύει και οτι θέλει να είναι πρόεδρος στην επόμενη μέρα της ομάδας μας..να του δώσει κουράγιο και σε αυτόν και στην διοίκηση να συνεχίσουν το έργο τους..το μόνο που ζήτησε είναι η παρουσία μας στο γήπεδο τίποτα περισσότερο.
  Όλοι ξέρουμε ότι δύσκολα θα βρεθεί κάποιος άλλος που θα μπορεί να κρατήσει την ομάδα ανταγωνιστική είτε στην β εθνικη είτε κάποια στιγμη στην Σουπερλίγκα και σε περίπτωση που πάρει απόφαση να αποχωρήσει η κατάληξη θα ναι δυστυχώς αυτή που βιώναμε 25 χρόνια μετά την αποχώρηση του κ Σταυρού!
  Η κριτική είναι εύκολη από όλους μας όταν καθόμαστε στα καφενεία και στους καναπέδες μας όταν όμως δεν έχουμε πατήσει ποτέ στο γήπεδο είναι αδιανόητη! Όταν πάντα κάτι μας φταιει όταν έχουμε καεί από καταστάσεις του παρελθόντος που όλοι θυμομστε τότε η κριτική που γίνετε σε αυτόν τον ανθρωπο είναι κακοπροαίρετη και κομπλεξικη.
  Γνώμη μου είναι ότι από το επόμενο κιόλας παιχνίδι θα πρέπει να δείξουμε σε αυτόν τον άνθρωπο ότι τον χρειαζόμαστε ότι θέλουμε κοντά μας ότι θέλουμε να ηγηθεί στην επόμενη μέρα την ομαδάρας μας και μαζί του θα ξανακάνουμε την Μαύρη Θύελλα μεγάλη.!
  Ας το κάνουμε λοιπόν και αν στο τέλος αποδειχθεί λίγος τουλάχιστον εμείς να έχουμε κάνει το καθήκον μας!!
  Υ.γ Πρόεδρε προχωρά!
  Υ.γ Θύελλα στα εύκολα ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!

 6. Ο Αμερικανός

  24/01/2023 at 21:14

  Τελικά ο ο Πρόεδρος τα είπε μια χαρά και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!!!! Ας αναλογιστούν ορισμένοι ξέρουν αυτοί τι κακό κάνουν στην ομάδα!!!

 7. Thyellara_Bermondsey

  24/01/2023 at 21:47

  Χρέος όλων είναι να προστατέψουν τον Πρασσά από επικοινωνιακά λάθη. Ακόμα και αν υπάρχει 1% πιθανότητα να κάνει κάτι καλό φέτος η ομάδα, πρέπει να μπει μπροστά η διοίκηση, να το πιστέψει, να μην ακούει κανένα φερέφωνο και άσχετο και να περάσει τα σωστά μηνύματα ότι η ομάδα αντιστέκεται και θα το παλέψει.
  Ο κόσμος ήταν πολλές φορές εκεί φέτος και είναι άτοπες οι δηλώσεις για 300 φιλάθλους -κάνουν κακό και δρουν αποτρεπτικά στον κόσμο. Αυτό οφείλουν να το ξέρουν οι της διοικησης που είναι Καλαμάτα!
  Για να βοηθήσει ο δήμος πρέπει να πιέσει κάποιος πολύ, και σίγουρα δε θα επικοινωνήσουν αυτοί πρώτοι. Αλλά αυτό αν θα έπρεπε να το ξέρουν οι υπόλοιποι της διοίκησης και να συμβουλεύουν τον πρόεδρο σχετικά.
  Συμπεραίνω ότι το χρόνιο πρόβλημα επικοινωνίας της διοίκησης με κόσμο καλά κρατεί από εποχές Παπαδόπουλου (με εξαίρεση το Γρηγορόπουλο σε μερικά σημεία). Πολύ σωστά τα σχόλια ενός φίλου πιο πάνω όπως και τα σχόλια για τη μπουτίκ στα τηλεφωνήματα χθες… Μακριά από την εσωστρέφεια και την ηττοπάθεια. Γιατί η ομάδα κάνει κινήσεις και δείχνει ότι μπορεί και θέλει.

 8. KOSTAS KALAMATA

  24/01/2023 at 21:52

  Εγώ ξέρω από έγκυρη πηγή ότι κανένας από την ομάδα δεν έχει πάει επίσημα στο δήμο για συνεννόηση ως προς τις βελτιώσεις που χρειάζονται για να παίξει η ομάδα στη 1η κατηγορία.

 9. Γιάννης Μεσσηνια

  24/01/2023 at 21:59

  Προεδρε παρε ενα κανονικο προπονητη ο Σπανος πχ ειναι ελευθερος κλειστον απο τωρα!
  Ενα τεχνικο διευθυντη επισης και να πανε απτη διοικηση να μιλησουν με Περιφερεια Δημο για το γηπεδικο!
  Υπαρχει χρονος 7 μηνες να ετοιμασεις την ομαδα για την Α Εθνικη!

 10. Μεσσηνιος

  24/01/2023 at 23:21

  Πολυ ωραια τα ειπε ο προεδρος. Ειναι ντροπη να υποστηριζεις μια ομαδα μονο οταν παει καλα και με την πρωτη στραβη να κανουν ολοι κριτικη. Ολοι λενε για την δυναμικη της ομαδας και του κοσμου και τελικα εκ του αποτελεσματος τα χωρια μαζευουν περισσοτερο κοσμο. Ολες οι καφετεριες γεματες αλλα ενα εισητιριο καθε αλλη κυριακη γινατε ολοι καβουρες. Πριν ερθει ο Πρασσας η ομαδα δεν ειχε λεωφορειο δεν ειχε γραφεια εκανε προπονησεις απο εδω και απο εκει αλλα ξεχνατε ευκολα. Αμα φυγει ο Πρασσας ερχονται 7αρες και ξεφτιλικια.Στην τελικη αυτος πληρωνει ας κανει οτι γουσταρει. Ο Δημος ειναι ξεφτιλες και τους εβγαλε στη σεντρα με τους προβολεις. Γιατι να πεταει τα λεφτα του στο δημοτικο σταδιο μαλακας ειναι?

 11. Atom

  25/01/2023 at 02:07

  Τρία λόγια μόνο. Τεχνικός διευθυντής εχθές μάλιστα . Γενικός αρχηγός μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και σκέπαστρο στο γήπεδο γιατί στην εποχή του covib είναι πολλοί αυτοί που φοβούνται το χειμώνα να πάνε γήπεδο. 2023 μπήκε καιρός να δούμε το γηπεδικο όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, και όχι να ανέβουμε και μετά από 3-4 χρόνια να το ξαναδούμε, τρογωντας έρχεται η όρεξη.

  • Μήτσος

   25/01/2023 at 10:56

   Ο covid δεν κολλάει από το κρύο ρε μάστορα ούτε από τη βροχή…. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος

   • Atom

    26/01/2023 at 17:36

    Μήτσο εσύ αυτό κατάλαβες μόνο? Άντε φτυσε τα μπούτια σου ρε αμπαλε, είπα από την εποχή που ξεκίνησε ο covid φοβάται ο κόσμος να πάει στο γήπεδο με άσχημο καιρό μην κρυολογησει και αρωστησει γενικά δεν είπα θα κολλήσει covid, εγώ πρίν 3 χρόνια σε έναν αγώνα με την Ιεράπετρα που έριχνε ο θεός με τον Θεό ήμουν μέσα, τόση βροχή δεν είχα ξαναφάει ποτέ, μετά ήμουν αρωστος για ένα μήνα. 2023 και δεν έχουμε ένα σκέπαστρο και θέλουν και γεμάτο γήπεδο μέσα στο χειμώνα, δεν γίνεται αυτό ρε παιδιά.

    • Thyellara_Bermondsey

     26/01/2023 at 18:52

     o Atom καλά τα λέει αλλά ποιος ακούει?

     • odysseas

      28/01/2023 at 17:30

      Καλά τα λέει ο κ Πρασσάς…αξίζει συγχαρητηρίων για ότι κάνει από την ομάδα. Αλλά είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος με τις επιλογές και τα λάθη του γι αυτά που συμβαίνουν….και μετά λύπης μου βλέπω ότι δεν έχει καταλάβει και πολλά δυστυχώς.

      Μία λεπτομέρεια μόνο θ αναφέρω για την εποχή Τσιώλη που αναφέρει και τι πέτυχε…αυτό που πέτυχε ήταν να παίζει μία από τις καλύτερες μπάλες που έχουμε δει από αυτή την ομάδα και να χτυπάει άνοδο απέναντι σε ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ… Γι αυτό θες ένα προπονητη, να πολλαπλασιάσει την αξία σου, όχι να την διαιρέσει όπως έγινε φέτος!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Η Ώρα του Σωτήρη