fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Ο πρόεδρος της Χρυσούπολης: “Να μην αρχίσουν Γ’ Εθνική & Τοπικά, Ουγκάντα η Ελλάδα…”

Ο πρόεδρος της Χρυσούπολης: “Να μην αρχίσουν Γ’ Εθνική & Τοπικά, Ουγκάντα η Ελλάδα…”

Μεγάλη συνέντευξη στην «Αθλητική Πρωινή» παραχώρησε ο πρόεδρος του Νέστου Χρυσούπολης, Δημήτρης Ψυχουδάκης, μιλώντας για τον πρόσφατο χαμό του Γιάννη Καραμανίδη αλλά και για τον αν θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

Ερ: Πόσο στοιχίζει η απώλεια του Γιάννη Καραμανίδη στο στρατόπεδο του Νέστου;
Ήταν κάτι που μας συγκλόνισε όλους αφού ήταν πολύ κοντά στην ομάδα αλλά και αγαπητός σε όλη την κοινωνία της Χρυσούπολης. Αθόρυβος, αγωνιστής. Είναι λίγο ότι και να πούμε. Τον κυριότερο λόγο που βρίσκομαι στο Νέστο, τον έπαιξε ο Γιάννης και μετά ο κ. Μαστιγόπουλος. Το κενό που αφήνει στην οικογένεια του Νέστου δεν αναπληρώνεται. Είναι απίστευτο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το συνειδητοποιήσουμε. Πέραν το συμβούλιο που ήμασταν μαζί, είχαμε προσωπικές σχέσεις και ήμασταν πολλές ώρες μαζί στη διάρκεια της ημέρας. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Το κενό του δεν πρόκειται να αναπληρωθεί σε όλα τα επίπεδα.

Ερ: Είναι αισιόδοξος ο πρόεδρος του Νέστου ότι θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;
Απ: Όχι και δεν θέλω να αρχίσει πάλι. Αυτή τη στιγμή πολύ εύκολα θα μπορούσα να παραιτηθώ και να φύγω. Με το χαμό του Γιάννη Καραμανίδη, δε θέλω να πάω στο γήπεδο. Κάθε μέρα ήμασταν στο γήπεδο μαζί με τον Γιάννη, τρεις και τέσσερις ώρες είτε υπήρχε λόγος, είτε δεν υπήρχε. Ήταν το στέκι μας. Πίναμε εκεί τον καφέ μας, συζητούσαμε το προβλήματα μας. Χωρίς καν να τηλεφωνηθούμε, ξέραμε ότι ο ένας θα βρει τον άλλον στο γήπεδο. Περνάω τώρα από το γήπεδο και δεν γυρίζω το κεφάλι. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι ψυχολογικό. Πάνω απ` όλα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και μετά έρχονται όλα τα άλλα.

Ερ: Θα είναι κάτι καλό για τις ομάδες να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής;
Απ: Με τις προδιαγραφές να αρχίσει; Χωρίς κόσμο; Να κάνουν οι ομάδες κάθε εβδομάδα τεστ για τον κορωνοϊό; Με ποια λογική θα ξεκινήσει, ας μας το πούνε. Υπάρχει περίπτωση οι ομάδες να ετοιμαστούν πολύ γρήγορα; Από πέρσι τον Μάρτιο, πόσα παιχνίδια έχουν δώσει; Έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα βιοποριστικό. Θα μπορέσουν να ζήσουν κάποια παιδιά που έπαιρναν κάποια χρήματα από τη Γ` Εθνική; Που θα βρουν χρήματα οι ομάδες να πληρώσουν τους παίκτες; Πας να ζητήσεις μια συνδρομή από έναν επαγγελματία, τι θα σου πει αυτός με τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν; Πως θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις της ομάδας; Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, όλα από εκεί ξεκινάνε και όλα εκεί τελειώνουν. Τι θα πούμε στα παιδιά από την Καβάλα, την Ξάνθη και τη Δράμα ότι ελάτε επειδή είμαστε… ομορφόπαιδα. Για μένα δεν πρέπει να επαναρχίσει αν δεν μπουν τα πράγματα σε μια ευθεία γραμμή. Να μην αρχίσει ποτέ. Τώρα όλος ο κόσμος έχει προβλήματα.

Ερ: Τι μπορούμε να πούμε για την παρουσία του Νέστου στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος;
Απ: Κάναμε δυο παιχνίδια στα οποία αδικηθήκαμε από τα αποτελέσματα. Αντίθετα κερδίσαμε την Αλεξανδρούπολη χωρίς να ήμασταν πολύ καλοί. Πάντως εγώ ήμουν σίγουρος ότι σε κάποια στιγμή ο Νέστος και πάλι θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Γνωρίζω την ομάδα και θεωρώ ότι ο Νέστος θα ήταν πάλι μέσα στην τριάδα η την τετράδα. Αρκεί να ήμασταν υγιείς και να μην είχαμε προβλήματα. Τώρα βέβαια δεν μπορούμε να πούμε τίποτα από τη στιγμή που το πρωτάθλημα σταμάτησε.

Ερ: Ρισκάρατε με την πρόσληψη του Θεόφιλου Χατζηστάθη στη θέση του προπονητή;
Απ: Εγώ και όλη η διοίκηση πιστεύουμε στον Θεόφιλο Χατζηστάθη. Είναι πρώτα απ` όλα εξαιρετικό παιδί. Υπήρχε σιγουριά ότι με αυτόν στον πάγκο παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές παραστάσεις στο χώρο της Γ` Εθνικής, η ομάδα θα πήγανε πολύ καλά στο πρωτάθλημα.

Ερ: Ήταν στο μυαλό σας να ενισχύσετε την ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου;
Απ: Όχι σε καμία περίπτωση. Νομίζω ότι είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χρειαζόταν η ομάδα μεταγραφές. Οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ είναι ικανοί να πρωταγωνιστήσουν. Ήταν θέμα χρόνου. Εμείς ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία όταν άλλες ομάδες βρισκόταν στο τελικό στάδιο. Σίγουρα αυτό μας στοίχισε βαθμολογικά στα πρώτα παιχνίδια.

Ερ: Γενικά ποιες ήταν οι πρώτες εντυπώσεις από τον όμιλο στον οποίο συμμετέχουν φέτος και ομάδες από τη Θεσσαλονίκη.
Απ: Δεν υπήρχε το μεγάλο φαβορί. Το δείχνει και η βαθμολογία. Από εκεί και πέρα οι ομάδες που ήταν συγκροτημένες και προπονημένες αλλά και οικονομικά τακτοποιημένες, θα ήταν καλά σε όλη τη διάρκεια. Δεν νομίζω ότι θα υπήρχε ομάδα όπως πέρυσι ο Πανσερραϊκός που ξεχώρισε από την αρχή. Ο Ορφέας και ο Αετός πρωταγωνιστούν στις πρώτες αγωνιστικές ενώ ο Ηρακλής δεν έπεισε ακόμη. Σίγουρα όμως είναι το μεγαλύτερο σωματείο. Αυτό δεν το συζητάμε. Τώρα τι θα γίνει στη συνέχεια με καινούριο προπονητή δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτή τη στιγμή.

Ερ: Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα πρέπει να ξαναρχίσουν;
Απ: Ότι το λέω για τη Γ` Εθνική, το ίδιο πιστεύω και για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Δεν μπορούν οι παράγοντες να αντέξουν χωρίς έσοδα, χωρίς εισιτήρια στα γήπεδα. Αυτοί οι λίγοι παράγοντες που έχουν μείνει θα εξαφανιστούν. Πρέπει κάτι να κάνει η πολιτεία. Αυτό είναι βασικό. Δεν πρέπει να κοιτάει μόνο τη μεγάλη κατηγορία. Είναι μερικά πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική