fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Ο Στάθης Καραμαλίκης προπονητής στη Ζάκυνθο, νεα διοίκηση, λιγος κόσμος στη Γ.Σ.

Ο Στάθης Καραμαλίκης προπονητής στη Ζάκυνθο,  νεα διοίκηση,  λιγος κόσμος  στη Γ.Σ.

Γ’ ΕΘΝΙΚΉ: ΝΈΟ ΔΣ ΣΤΗ ΖΆΚΥΝΘΟ- ΤΟ ΦΑΒΟΡΊ ΓΙΑ ΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ

Υψηλές βλέψεις με 200.000 ευρώ μπάτζετ – Τα φαβορί για τον πάγκο

Ολοκληρώθηκε η σειρά των γενικών συνελεύσεων του ΑΠΣ Ζάκυνθος καθώς με την 3η βγήκε το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα “τρέξει” την ομάδα τη νέα χρονιά με σκοπό να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει στη νέα αναβαθμισμένη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Με τον χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος προχώρησε στην εκλογή του νέου δ.σ. Έτσι λοιπόν το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Ζακύνθου, παρουσία λίγων φίλων της ομάδας αλλά ακόμα λιγοστών μελών του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση με θέμα και μόνο την εκλογή Δ.Σ.

Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν κινήθηκαν πάνω στα νομικά μονοπάτια καθώς για να υπάρχει νομιμότητα ως προς το νέο Δ.Σ. έπρεπε στην εκλογική διαδικασία του εκλέγειν και εκλέγεσθαι να λάβουν μέρος μόνο τα μέλη που είναι εγγραμμένα στο μητρώο και ήταν ταμειακώς εντάξει κατά το προηγούμενο έτος .

Από τα 54 μέλη του συλλόγου στην αίθουσα παραβρέθηκαν μόνο τα 17 τα οποία και πήραν μέρος στην διαδικασία παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου Δέσποινας Βενετσάνου η οποία εφάρμοσε σωστά το νόμο και τις διαδικασίες που απαιτούνταν καθώς ακόμα και στην 3η συνέλευση υπήρχαν θέματα που έπρεπε να ξεπεραστούν και για αυτό τον λόγο η διαδικασία άργησε κατά μια ώρα να αρχίσει. Από τα 54 μέλη ψήφισαν μόλις οι 17 (16 έγκυρα και 1 άκυρο) . O Κώστας Μυλωνάς και σύμφωνα με το ψηφοδέλτιο προτάθηκε για την θέση του προέδρου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΊ:

ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΌΕΔΡΟΣ
Μυλωνάς Κωνσταντίνος του Νικολάου 6 σταυρούς

ΥΠΟΨΗΦΊΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ (ΚΑΤΆ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΉ ΣΕΙΡΆ)
Ακτύπης Γιώργος του Διονυσίου 6 σταυρούς
Αναγνωστόπουλος Γιώργος του Νικολάου 5 σταυρούς
Γεωργούλης Δημήτριος του Νικολάου 10 σταυρούς
Καμβάσης Διονύσιος του Σπυρίδωνα 5 σταυρούς
Κόκλας Διονύσιος του Ιωάννη 12 σταυρούς
Κοντόσταυλος Κωνσταντίνος του Δημητρίου 5 σταυρούς
Κοπανά Ελένη του Κωνσταντίνου 1 σταυρό
Μυλωνά Ελένη του Κωνσταντίνου –
Πυλαρινός Γεράσιμος του Αλεξάνδρου 6 σταυρούς
Πυλαρινού Αδαμαντία του Αλεξάνδρου 3 σταυρούς
Σεμιτέκολος Ιωάννης του Νικολάου 8 σταυρούς

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
1) Κόκλας Διονύσιος του Στεφάνου 10 σταυρούς
2) Κοτσώνης Διονύσιος του Διονυσίου 4 σταυρούς
3) Ρένεση Μαριέτα του Διονύσιου 2 σταυρούς

ΤΟ ΝΈΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΜΕ ΣΕΙΡΆ ΨΉΦΩΝ
1) Κόκλας Διονύσιος του Ιωάννη 12 σταυρούς
2) Γεωργούλης Δημήτριος του Νικολάου 10 σταυρούς
3) Σεμιτέκολος Ιωάννης του Νικολάου 8 σταυρούς
4) Μυλωνάς Κωνσταντίνος του Νικολάου 6 σταυρούς
5) Πυλαρινός Γεράσιμος του Αλεξάνδρου 6 σταυρούς
6) Ακτύπης Γιώργος του Διονυσίου 6 σταυρούς
7) Καμβάσης Διονύσιος του Σπυρίδωνα 5 σταυρούς
8) Αναγνωστόπουλος Γιώργος του Νικολάου 5 σταυρούς
9) Κοντόσταυλος Κωνσταντίνος του Δημητρίου 5 σταυρούς

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΆ ΜΈΛΗ
1) Πυλαρινού Αδαμαντία του Αλεξάνδρου 3 σταυρούς
2) Κοπανά Ελένη του Κωνσταντίνου 1 σταυρό.

Μετά από διαδικασία που έγινε με κλήρωση οι ισοψηφήσαντες με 6 ψήφους και με 5 μπήκαν στην κλήρωση για να μπουν με αύξοντα αριθμό στο Δ.Σ.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν νόμιμη και φυσικά έγινε ένα σημαντικό βήμα για το πως από εδώ και στο εξής πρέπει να γίνονται οι Γενικές συνελεύσεις του συλλόγου, εστω και αν ακόμα υπήρξαν θέματα που έπρεπε να ήταν ξεκάθαρα.

Από εκεί και πέρα… το νέο διοικητικό συμβούλιο και με σφραγίδες αλλά και υπογραφές φέρει πλέον στις πλάτες του το μέλλον του συλλόγου. Το επόμενο βήμα είναι να γίνει άμεσα σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου έτσι ώστε να δοθούν και οι θέσεις αλλά και οι αρμοδιότητες.

Υπάρχει ένα θέμα με την εκλογή του προέδρου Κωνσταντίνου Μυλωνά καθώς βάσει του αθλητικού νόμου δεν μπόρεσε να πιάσει το ποσοστό εκείνο σε σταυρούς που θα έπρεπε, αλλά αυτό είναι τυπικό θέμα που ενδεχομένως μπορεί να λυθεί εκ των έσω και αυτό γιατί ο πρώτος σε σταυρούς (νομικά) παίρνει την θέση του προέδρου.

Σίγουρα αυτή η γενική συνέλευση έβαλε μια τάξη και δημιούργησε νέα δεδομένα αναφορικά με το πως θα πορεύεται από εδώ και στο εξής ο σύλλογος. Το μόνο που απομένει σε αυτό το επίπεδο είναι να υπάρξει ακόμα μια δ.σ. για την εναρμόνιση του καταστατικού με τον αθλητικό νόμο και το καταστατικό της ΕΠΟ. Αυτό έως το τέλος του 2023.

Έτσι λοιπόν, κλείνει με το καλύτερο τρόπο η διαδικασία της εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου και από εδώ και στο εξής θα υπάρχει το “δεδικασμένο” της τελευταίας γενικής συνέλευσης έτσι ώστε να υπάρχει συνεχόμενη νομιμότητα.

Από εκεί και πέρα όμως… είναι λυπηρό μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΑΠΣ Ζάκυνθος με χιλιάδες πιστούς φίλους να μην έχει εκατοντάδες μέλη αλλά μόνο 53! Αυτό από μόνο του είναι ‘άσχημο στην κρίσιμη γενική συνέλευση του συλλόγου όπου όλοι θα έπρεπε να είναι εκεί, ήταν μόνο 17 ταμειακώς εντάξει μέλη! Ας φροντίσουν πλέον οι άνθρωποι της ομάδας να βρουν τον τρόπο να αυξηθεί το βιβλίο μελών.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο δ.σ. πρέπει άμεσα να συγκροτηθεί σε σώμα και να τρέξει πάρα πολύ γρήγορα. Για το θέμα του προπονητή στην λίστα υπάρχουν ο Στάθης Καραμαλίκης και ο Πέτρος Τσούκλης με τον πρώτο να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

ioniansports

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική