
Πιο κοντά όσο ποτέ άλλοτε είναι η συγχώνευση του ΑΟ Μυκόνου και της Άνω Μεράς.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων του Α.Ο. Μυκόνου και της Άνω Μεράς και παρόντες ήταν όλα τα μέλη των διοικήσεων από τις δύο ομάδες και φυσικά οι ηγέτες των ομάδων Αλέκος Κουκάς και Νικος Σαντοριναίος.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι των δυο ομάδων του νησιού έδωσαν τα χέρια με το «όνειρο» της συγχώνευσης των δύο συλλόγων να δείχνει πιο κοντά από ποτέ και να απομένουν πλέον οι νομικές διαδικασίες για να τελειώσει μια μεγάλη μέρα για το ποδόσφαιρο του νησιού.
Οι δύο πλευρές είναι υπέρ του εγχειρήματος και σε αυτό το πλαίσιο καθοριστικό ρόλο θα παίξουν Κουκάς και Σαντοριναίος καθώς και ο δήμαρχος.
Οι γνωστοί δικηγόροι Έλενα Καρύγιαννη από την Μύκονο και Χάρης Γρηγορίου από την Αθήνα που ειδικεύεται στο αθλητικό δίκαιο θα τρέξουν τα διαδικαστικά σε μια ιστορική συγκυρία για το νησί.
Μεγάλος στόχος και από τις δύο πλευρές είναι να λειτουργούν όλα τα αθλητικά τμήματα και να δυναμώσουν με σκοπό το νησί να είναι στην κορυφή στον αθλητισμό.
Πηγή: Mykonosvoice/arthografos


Superleague
Ο Μιχάλης Μπούσης παίρνει την ΑΕΚ;


Πρόσφατα άρθρα
- Προκριματικά Euro 2024: Δύο γκολ ο Κριστιάνο, νίκες για Ιταλία και Σλοβακία – Τα αποτελέσματα
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 100-70: Ξέσπασε και συνεχίζει αήττητος – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (+videos)
- Γεωργούντζος: “Ο Ρόβας ξεφτίλησε το… δίδυμο της συμφοράς”! (video)
- Πρασσάς σε Sportstonoto: “Ευτυχώς που είχαμε τον Ρόβα…” – Δήλωση με νόημα!!!
- Γκεοργκιόσκι: “Η… ζέστη δεν μας άφησε να παίξουμε καλύτερα με Ηρόδοτο” (+vid)
- 4ος όμιλος: Χέρι – χέρι πάντα Ρόδος, Πανιώνιος, Αιολικός…

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 3 ώρες agoΓεωργούντζος: “Ο Ρόβας ξεφτίλησε το… δίδυμο της συμφοράς”! (video)
Λάβρος κατά του διδύμου της συφοράς στη Μαύρη Θύελλα ο Σωτήρης Γεωργούντζος...
By sportstonoto -
LIVE
/ 12 ώρες agoΗρόδοτος – Καλαμάτα: LIVE radio – Sportstonoto (video)
Η Μαύρη Θύελλα, η οποία είναι από χθες το πρωί στην Κρήτη και προπονήθηκε ...
By sportstonoto