
Ο Πόρος έμεινε στο 1-1 με τον Γιούχτα έχοντας πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε από πλευράς Γιούχτα, με τον Κατσικοκέρη τελευταία στιγμή να μην καταφέρνει να σουτάρει καθώς ο Παπαδομιχελάκης τον πρόλαβε τελευταία στιγμή με προβολή.
Ο Πόρος απάντησε με ένα σουτ του Ράπτη που δεν απείλησε τον Κόλλια στο 22’, ενώ ο Γιούχτας στο επόμενο δεκάλεπτο έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ.
Αρχικά, ο Νίκος Κατσικοκέρης στο 28΄ σημάδεψε το δοκάρι του Ζαφείρη με σουτ από κοντινή απόσταση, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μέμμος έπειτα από ωραία συνεργασία βρέθηκε σε καλό σημείο και πλάσαρε, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 42ο λεπτό, με τον Παπαδομιχελάκη να εκτελεί δυνατά το φάουλ και την μπάλα να περνάει μερικά μέτρα δίπλα από το δοκάρι του Κόλλια.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ ανώτερο ποιοτικά συγκριτικά με το πρώτο, με την πρώτη καλή στιγμή να είναι στο 50′ για τους γηπεδούχους. Ο Νάκας έκανε την σέντρα, με τον Καστελιαννάκη να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
Ο Γιούχτας πάντως απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας το σκορ στο 59′. Ο Δωματάς σούταρε από το ύψος της περιοχής, με τον Ζαφείρη να μην έχει απάντηση στο σουτ του ικανού έξτρεμ και τους Αρχανιώτες να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ!
Το συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου βρήκε άμεσα την απάντηση που έψαχνε στο 65′. Ο Αζίζι βρέθηκε μέσα στην περιοχή, και εκτέλεσε υπο πίεση τον Κόλλια για το 1-1 ισοφαρίζοντας για τους “μπλε”!
Παραλίγο να γίνει η ανατροπή για τους γηπεδούχους, με τον Καστελλιανάκη στο 70′ να σκοράρει αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ εν μέσω διαμαρτυριών από τον πάγκο του Πόρου.
Τα τελευταία είκοσι λεπτά δεν είχαν κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν βάσει εικόνας των δύο ομάδων ότι πήγαινε προς την ισοπαλία.
Να σημειωθεί ότι στο 90ο λεπτό, ο Παπαδομιχελάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα έπειτα από δυνατό μαρκάρισμα στον Δωματά και θα χάσει το επόμενο παιχνίδι του Πόρου.
Πόρος (Α. Σκέντζος): Ζαφείρης, Λούσι (46’ Νάκας), Πανάγου, Παγώνης, Παπαδομιχελάκης, Αρώνης, Πήλιος (28’ λ.τ. Καστελιαννάκης), Καλαμιώτης, Αζίζι, Ράπτης (84’ Στεφανάκης), Μπάμπης
Γιούχτας (Α. Κασσωτάκης): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ψαρράς, Τζανής, Λογοθέτης, Πλουσής, Δωματάς, Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (86’ Στακάκης), Μέμος, Νύκταρης (80’ Σφυρογιαννάκης)
athleticradio.gr


Super league 2
Πρόεδρος έκπληξη σε Super League 2 – Αποκλειστικό


Πρόσφατα άρθρα
- ΑΕΚ: Κορυφαίο γήπεδο στον κόσμο για το 2022 η «OPAP Arena» (+video)
- “Η ώρα του Σωτήρη” με Γιώργο Ράλλη, σήμερα Δευτέρα 22:30′ – LIVE (video)
- Ετοιμάζει Μαρκόφκι ο Γκεοργκιόφκι και… τρώει Ρόβα;
- Αντιδράσεις από AEΚ και ΠΑΟΚ περί εμπλοκής Κλάτενμπεργκ στην επιλογή των διαιτητών
- Αλλάζουν όλα στη διαιτησία: Super League και ΕΠΟ συμφώνησαν να φέρνουν μαζί ελίτ διαιτητές
- ΕΠΟ για ελίτ διαιτητές στα playoffs: “Συμφωνήσαμε με την πρόταση, αυτονόητη προϋπόθεση να τους ορίζει η ΚΕΔ”

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 3 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Πρόεδρε, θα πέσουμε…” (video)
Απογοητευμένος – απελπισμένος και πάλι ο Σωτήρης Γεωργούντζος από την “λευκή” ισοπαλία της Μαύρης...
By sportstonoto -
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 εβδομάδα ago“Η ώρα του Σωτήρη” με Σούλη Παπαδόπουλο, σήμερα Δευτέρα 13-3-2023 – LIVE (video)
Και σήμερα, Δευτέρα, 13/3/2023, LIVE φυσικά, στις 10:30′ – πλέον μόνιμα – το βράδυ...
By sportstonoto