
To βράδυ της Πέμπτης είχαμε το δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής, το… γκρουπ των πιτρικάδων Αμερικάνων επενδυτών που έχουν επισκεφτεί την Πάτρα, σε ταβέρνα (sic) της πόλης.
Μάλιστα κατά την διάρκεια του δείπνου, σε μία συμβολική κίνηση, οι αρχηγοί της ομάδας και ο Σούλης Παπαδόπουλος δώρισαν από μία σακούλα (!) με αναμνηστικά και μία φανέλα στον καθένα από τους Αμερικανούς.
Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:
“Η πρώτη γνωριμία των μελών του επενδυτικού σχήματος από την Αμερική με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα στελέχη της ομάδας στο αποψινό δείπνο. Οι αρχηγοί μοίρασαν μία σακούλα με αναμνηστικά στον κάθε έναν από τους Αμερικανούς και από μία φανέλα με το όνομα τους και τον αγαπημένο τους αριθμό!”.

1 Comment
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply


Πρόσφατα άρθρα
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Ερυθρόλευκη «μάχη» στο ΣΕΦ
- Η Ελληνίδα που κατέκτησε τις επτά ψηλότερες κορυφές του κόσμου στην Καλαμάτα (+video)
- Σταύρος Νταϊφάς: Ο Καλαματιανός, θρυλικός, αείμνηστος, πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού (video)
- Ο Σπύρος Καπράλος εξελέγη μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΔΟΕ (+videos)
- Μαρινάκης: «Υπήρξα μέλος της ομάδας μπάσκετ, κολύμβησης και Πόλο του Ολυμπιακού» (+video)
- Nations League: Ώρα… Εθνικής Ελλάδος για το πρώτο βήμα της μεγάλης ανόδου (+videos)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων
RSS Error: WP HTTP Error: Η διεύθυνση URL δεν είναι έγκυρη.

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 2 ημέρες agoΓιώργος Πρασσάς: “Θέλω Ευρώπη τη Μαύρη Θύελλα, φίλος μου ο Πρίτσας, τελικός με Κηφισιά, η σχέση μου με Άρη/Καρυπίδη και Ολυμπιακό…” (+video)
Ειλικρινής, αφοπλιστικός, τίμιος, δεν κρύφτηκε Γιώργος Πρασσάς, κέρδισε όλη την Ελλάδα χθες το βράδυ...
By sportstonoto -
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 εβδομάδα ago“ΒΟΜΒΕΣ” Πρίτσα στην “Ώρα του Σωτήρη”: “Θέλουμε VAR (!) στην Καλαμάτα / Η Κηφισιά στη Super League” (+video)
Φοβερή συνέντευξη Χρήστου Πρίτσα την Δευτέρα το βράδυ στην "Ώρα του Σωτήρη"!!!
By sportstonoto
NB
12/12/2021 at 12:21
https://www.google.com/amp/s/www.contra.gr/podosfairo/stathakis-o-koygias-moy-eipe-na-dorodokiso.6882047.amp.html
Η φυσική πορεία των πραγμάτων…