fbpx
Connect with us

Στοίχημα

Πόκερ: Πώς θα ανακάμψετε μετά από ένα κακό παιχνίδι – Χρήσιμες συμβουλές προτού παίξετε στο 5gringos

Πόκερ: Πώς θα ανακάμψετε μετά από ένα κακό παιχνίδι – Χρήσιμες συμβουλές προτού παίξετε στο 5gringos

Μια από τις πιο σημαντικές δεξιότητες στο πόκερ είναι η ικανότητα επιστροφής και ανάκαμψης μετά από ένα κακό παιχνίδι. Συνήθως, σε αντίστοιχες περιπτώσεις της ζωής μας, λυπόμαστε και επιτρέπουμε στον εαυτό μας να εκδηλώσει κάποιες αδυναμίες, τις οποίες απαγορεύουμε να εκδηλωθούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αυτή η τακτική ενδέχεται να είναι βοηθητική για κάποιο διάστημα, αλλά εάν συνεχίσει να εκδηλώνεται μια πεσμένη διάθεση, αυτή η χαλάρωση ως προς την αυτοπειθαρχία θα οδηγήσει σε κακή ποιότητα παιχνιδιού. Ειδικότερα, διατρέχετε μεγάλο κίνδυνο να δημιουργήσετε κακές συνήθειες τις οποίες θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στο μέλλον. Προτού παίξετε στον ιστότοπο https://5-gringos.gr, ο οποίος ανήκει στο 5gringos, καλό είναι να εξοικειωθείτε με τις συμβουλές μας οι οποίες στοχεύουν στην επιστροφή και ανάκαμψή σας μετά από ένα κακό παιχνίδι.

Μια επισκόπηση όλων όσων γνωρίζουμε

Έτσι, για να ανακάμψετε μετά από ένα παιχνίδι με αρνητικό πρόσημο, θα χρειαστεί να προχωρήσετε στα εξής:

  •   Αποφυγή συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια.
  •   Σωματική άσκηση.
  •   Έκθεση σε συνθήκες κρύου.
  •   Διαλογισμός.
  •   Ανάλυση του παιχνιδιού.
  •   Λήψη βοήθειας από τρίτους.
  •   Δημιουργία λίστας υποχρεώσεων.

Τα καλά νέα για εκείνους που παίζουν πόκερ σε φυσικούς χώρους είναι ότι μετά από μια μέρα, έχετε τη δυνατότητα να αποστασιοποιηθείτε γρήγορα από το παιχνίδι. Εξάλλου, στην πράξη, χρειάζεται λίγος χρόνος για να επιστρέψετε στο καζίνο/αίθουσα πόκερ. Για τους παίκτες του 5gringos , ένα συχνό πρόβλημα είναι ακριβώς το πρώτο βήμα, δηλαδή το να αποστασιοποιηθούν από το παιχνίδι και να μην επιστρέψουν σε μια νέα παρτίδα.

Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε ένα διάλειμμα από οτιδήποτε σχετίζεται με το παιχνίδι του πόκερ. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστεί και να αποδεχτεί ένα αρνητικό γεγονός, τις σκέψεις της αδικίας ή μια τροποποιημένη γεννήτρια τυχαίων αριθμών.

Ο κανόνας λειτουργεί σχεδόν πάντοτε, καθώς όταν αρχίσετε να έχετε αρνητικά συναισθήματα λόγω κάποιας εμπειρίας σας στο πόκερ και δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, θα πρέπει να πάρετε μια απόσταση από το πόκερ για 1-2 ημέρες. Γιατί; Το επίκεντρο της προσοχής μετατοπίζεται στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού, όχι στην ποιότητα και τη στρατηγική. Η ανθρώπινη ψυχή χρειάζεται 1-2 ημέρες για να επιστρέψει στη σωστή ιδιοσυγκρασία και ο παίκτης να κερδίσει χρήματα από το πόκερ στο 5gringos.

Σχετικά με τη σωματική δραστηριότητα

Οι άνθρωποι πραγματικά δυσκολεύονται να πείσουν τον εαυτό τους να προχωρήσει σε κάποια σωματική άσκηση, μετά από ένα ολονύκτιο παιχνίδι στο τραπέζι του πόκερ. Βιώνουν κάτι τέτοιο ως εξαιρετικά βίαιο, επειδή τόσο ο ψυχισμός όσο και το σώμα τους είναι εξαντλημένα. Παρεμπιπτόντως, οι παίκτες συχνά δεν συνειδητοποιούν την επιβάρυνση που βιώνει το σώμα κατά τη διάρκεια ενός ολονύχτιου παιχνιδιού. Ανησυχείτε για το αποτέλεσμα, χάνετε, κερδίζετε, παραμένετε ήρεμοι όταν μπλοφάρετε. Συγκεντρώνεται μεγάλη ένταση στο σώμα, η οποία διατηρείται για μεγάλο χρονικά διάστημα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχει κάποια ειδική συνταγή για αυτή την περίπτωση, αλλά θα χρειαστεί να αποφορτιστείτε με κάποιον τρόπο τον οποίο θα επιλέξετε. Αυτός μπορεί να είναι είτε να πάτε για γυμναστική είτε για πεζοπορία. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο εγκέφαλος θα ξεκουραστεί και το σώμα θα απελευθερωθεί από την ένταση και το σφίξιμο. Με αυτόν τον τρόπο, θα απελευθερωθεί η κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, θα έχετε την ευκαιρία να ανακάμψετε ψυχολογικά και, σύντομα, θα είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στα επαγγελματικά παιχνίδια του 5gringo. Αυτή είναι η και πιο σημαντική προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλει κάποιος παίκτης, καθώς από αυτή εξαρτάται η επαγγελματική του πορεία στο πόκερ!

Ανάλυση του παιχνιδιού

Η καταγραφή των φύλλων σας αποτελεί καλή πρακτική στο πόκερ. Όσον αφορά τα διαδικτυακά παιχνίδια, οι τακτικοί παίκτες χάνουν το ενδιαφέρον τους και ξεχνούν τα σημαντικά φύλλα που συγκέντρωσαν, μιας και παρέχονται οι δυνατότητες παρακολούθησης του παιχνιδιού και η δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων οθόνης. Σε ένα ζωντανό παιχνίδι, είναι σημαντικό να είστε προνοητικοί και να σημειώσετε, για παράδειγμα, στο τηλέφωνό σας όλα τα αμφιλεγόμενα φύλλα σας.

Γιατί; Όταν έχετε ανακάμψει μετά από κάποια απώλεια, θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα πρόσφατα παιχνίδια. Εάν δεν έχετε κρατήσει σημειώσεις σχετικά με τα φύλλα που έχετε παίξει, δεν θα μπορέσετε να κατανοήσετε εάν σταθήκατε απλώς άτυχοι σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ποσό ή εάν παίξατε λανθασμένα.

Μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις στο τηλέφωνό σας σχετικά με τους παίκτες, το στυλ παιχνιδιού, το μέγεθος του στοιχήματος σε ανίκητα φύλλα, αν υπήρξαν μπλόφες στο river. Τα φύλλα εναλλάσσονται με μικρή ταχύτητα, οπότε έχετε άφθονο χρόνο για να αναλύσετε όλα όσα συμβαίνουν στο τραπέζι. Οι δεξιότητές σας εξαρτώνται από την ικανότητά σας να συλλέγετε πληροφορίες και να τις ερμηνεύετε σωστά.

Ποτέ μην μιλήσετε για τις απώλειές σας σε ανθρώπους οι οποίοι δεν ασχολούνται με το πόκερ. Εάν το κάνετε, θα ακούσετε πολλά περιττά πράγματα τα οποία θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον άγχος σας. Και αυτό είναι το λιγότερο! Είναι γεγονός ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι εμπειρία με τα κέρδη υψηλού κινδύνου. Αυτό είναι αποδεκτό, μιας και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Θα είναι καλύτερο να ζητήσετε συμβουλές και υποστήριξη από έμπειρους παίκτες.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Στοίχημα