fbpx
Connect with us

Super league 2

“Αντεπίθεση” Ευγενίου σε Καλαϊτζίδη: «Ψευδή τα όσα ανέφερε για Τρίγλια και Τσουμάνη!»

“Αντεπίθεση” Ευγενίου σε Καλαϊτζίδη: «Ψευδή τα όσα ανέφερε για Τρίγλια και Τσουμάνη!»

Απάντηση του Στράτου Ευγενίου στα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για την υπόθεση Τσούμανη εμπλέκοντας και την Τρίγλια.

Είπε ότι τα όσα αναφέρθηκαν ήταν ψευδή, ενώ επιφυλάχθηκε να αποκαλύψει πράγματα που του είχε μεταφέρει ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα Πόντου στο πρόσωπο του, εφόσον συνεχίσουν οι αναφορές εις βάρος της Τρίγλιας.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Στράτου Ευγενίου:
“Πληροφορήθηκα ότι σήμερα ένα site δημοσίευσε συνέντευξη του πρώην προπονητή του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, του Δ.Καλαϊτζίδη, η οποία αναδημοσιεύτηκε και στα άλλα sites, με αποτέλεσμα να διαβαστεί από φίλους του ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα και ως εκ τούτου να λάβει μεγάλη δημοσιότητα.

Σε αυτή την συνέντευξη, προς μεγάλη μου έκπληξη, εμπλέκεται και η ομάδα της ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας, της οποίας είμαι μεγαλομέτοχος και είναι η προηγούμενη ομάδα του Νίκου Τσουμάνη. Γιά το λόγο αυτό, είμαι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να κάνω αυτή τη δήλωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να πληροφορηθούν όλοι την ακρίβεια και αλήθεια των πραγμάτων.

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι εντελώs ανακριβές και αναληθές και δη είναι ψευδές το περιεχόμενο της συνέντευξης αυτής, στο σημείο που αναφέρει ότι «δήθεν» η Τρίγλια, ως προηγούμενη ομάδα του ποδοσφαιριστή, δεν τον κάλυψε όταν είχε σπάσει το χέρι του. Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν απόλυτα καλυμμένος και δεν υπήρχε κανένα θέμα υγείας του, γιατί πλην των άλλων ήταν καλυμμένος από το ομαδικό ασφαλιστήριο το οποίο ήταν σε ισχύ για όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν σε ομάδες της FOOTBALL LEAGUE, όπως και η ΤΡΙΓΛΙΑ. Το Ασφαλιστήριο αυτό ήταν της Aσφαλιστικής Eταιρείας “Eυρωπαΐκή Πίστη” και το είχε κάνει και “επιβάλει” σε όλες τις ομάδες η διοργανώτρια αρχή, δηλαδή η Football league.

Τέλος δηλώνω ότι δεν θα ανεχθώ πλέον να βγαίνουν και να κατηγορούνε την ομάδα άνθρωποι οι οποίοι δεν νομιμοποιούνται να μιλάνε για αυτή και να την παίρνουν στο στόμα τους, χωρίς λόγο και χωρίς κανένα δικαίωμα. Εάν συνεχιστεί αυτό, θα αναγκαστώ εκ των πραγμάτων να δημοσιοποιήσω τι μου είπε ο Τσουμάνης στην πρώτη συνάντηση την οποία είχε μαζί μου, τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν ήταν να έρθει στην ομάδα από την προηγούμενη ομάδα του, και συγκεκριμένα τι μου είπε σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι του, πράγμα το οποίο ειπώθηκε ενώπιον εμού και άλλων τριών ( 3 ), λίαν αξιόπιστων μαρτύρων. Άλλωστε για αυτό άφησε και τις “συμπάθειες του” και ήρθε στη Τρίγλια. Θέλω να πιστεύω ότι τελικά δεν θα χρειαστεί αυτό να γίνει.

Και σε τελευταία ανάλυση, αναφορικά με αυτούς που ισχυρίζονται ότι είχαν εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή, επισημαίνω ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση ενός ποδοσφαιριστή αποδεικνύεται από τις ταμειακές πληρωμές μέσω τραπεζικού λογαριασμό. Όχι από μία υπεύθυνη δήλωση λύσης “κοινή συναινέσει” του συμβολαίου του, η οποία έγινε αναγκαστικά εκ των πραγμάτων και λόγω μη ύπαρξης του απαιτούμενου χρόνου για προσφυγή, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να πάει στη νέα του ομάδα και για να μη χάσει την μεταγραφική περίοδο.

Ολα τα παραπάνω τα επισημαίνω προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας. Άλλωστε όλοι έχουμε διαγράψει μία πορεία σε αυτή τη ζωή και είμαστε λίγο πολύ γνωστοί για το ήθος μας και την αξιοπιστία μας. Επίσης, θέλω να συμπληρώσω ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι με το θέμα αυτό, δεδομένου ότι πιστεύω ακράδαντα ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και καπηλεύεται το όνομα ενός ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή.

Ευστράτιος Ευγενίου

Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ”.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Thyellara_Bermondsey

    14/12/2021 at 23:46

    Τον Καλαϊτζίδη δεν τον είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση και τον είχα για λαμόγιο. Έκανα λάθος όμως, τα χαρτιά που έδειξε, αποδεικνύουν ότι ο αδικοχαμένος παίχτης, έφτιαξε το χέρι του λόγω του Απόλλωνα.
    Ντροπή του του Ευγένιου, το φάγανε το παιδί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2