fbpx
Connect with us

Τοπικές Ενώσεις

Σκληρή απάντηση σε Πουλάκο, από Βύζαντα Μεγάρων…

Σκληρή απάντηση σε Πουλάκο, από Βύζαντα Μεγάρων…
Ο πρόεδρος του Βύζαντα Μεγάρων, Λεωνίδας Νικολάου, με τον Γιώργο Πουλάκο..

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του Γιώργου Πουλάκου κατά του Βύζαντα Μεγάρων, από τον πρόεδρο της ομάδας της Δυτικής Αττικής

Αναλυτικά:

“ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Κ. ΠΟΥΛΑΚΟ…

Την εβδομάδα που πέρασε, διαβάσαμε σε πολλά αθλητικά site την αναπαραγωγή της συνέντευξης που παραχώρησε πρόσφατα στην ιστοσελίδα AgrinioTimes ο πρώην επιθετικός του Βύζαντα Γ. Πουλάκος.
Μια συνέντευξη στην οποία (δυστυχώς γι’ αυτόν), ο Γ. Πουλάκος εκτίθεται αφού λέει την μισή αλήθεια.
Και το κυριότερο αναφέρει πως «μετά τον τραυματισμό του οι διοικούντες άφησαν σεδεύτερη μοίρα το ανθρώπινο κομμάτι».
Για να μάθει λοιπόν ο κόσμος την υπόλοιπη αλήθεια, παρεμβαίνουμε για να ξεκαθαρίσει επιτέλους το τοπίο.
Ο ποδοσφαιριστής Γ. Πουλάκος, στις αρχές του μηνός Αυγούστου πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο του Βύζαντα για να έρθει να μιλήσει με την ομάδα, απαιτώντας – για να
μιλήσει μαζί μας – χρήματα και για τις βενζίνες!
Αφού μίλησε με τον πρόεδρο και συμφώνησε για το ποσό που θα λάβει για ένα χρόνο, έφυγε και μετά μάθαμε πως υπέγραψε συμφωνία με τον Πάμισο Μεσσήνης.
Στις 7 Σεπτεμβρίου, πήρε και πάλι τηλέφωνο και μας είπε ότι αποχώρησε από τον Πάμισο ερωτώντας μας εάν θέλουμε να έρθει να υπογράψει στην ομάδα.
Παρότι στο διαδίκτυο υπήρξαν οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του Πάμισου Γ. Πετρουλάκη που ανέφεραν πως «η απόφαση για την λύση της συνεργασίας με τον Γ.
Πουλάκο έχει να κάνει καθαρά με ιατρικούς λόγους», ο ποδοσφαιριστής ήρθε στα Μέγαρα, μας διαβεβαίωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα πόδια του, υποστηρίζοντας πως όλα όσα γράφτηκαν αποτελούν φήμες αλλά και «φαντασίες» από την μεριά του προέδρου του Πάμισου.
Εμείς – δυστυχώς – τον πιστέψαμε και συμφωνήσαμε μαζί του. Με την υπογραφή του δελτίου του, μας πήρε την προκαταβολή που ζήτησε, μας απαίτησε να του πληρώσουμε και τον τελευταίο μήνα της σαιζόν προκαταβολικά και εμείς το δεχθήκαμε και του δώσαμε τα χρήματα. Χρήματα τα οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στην ομάδα όταν στις 17 Δεκεμβρίου 2018 πήρε την ελευθέρας του!
Διευκρινίζουμε πως από την ημέρα που ήρθε στον Βύζαντα δεν έκανε καθόλου προπονήσεις αλλά και προετοιμασία με την ομάδα. Απλά έκανε … τζόκινγκ και πήγαινε μόνιμα για φυσιοθεραπείες στον αστράγαλό του. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να αγωνιστεί επί 90 λεπτά, αλλά να μπαίνει μόνο αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στον αγώνα με τον Ακράτητο που αγωνίστηκε από την αρχή ως βασικός, έβγαλε πρόβλημα τραυματισμού! Αμέσως ως οφείλαμε, σταθήκαμε δίπλα του, πληρώνοντας του την μαγνητική, την ειδική μπότα και τις πατερίτσες. Μετά το πρόβλημα που έδειξε η μαγνητική, του προτείναμε να επισκεφθεί γιατρό με
τον οποίο συνεργαζόμαστε στο Αττικό Νοσοκομείο, ώστε να αναλάβει αυτός την εγχείρησή του.
Αυτό ο ποδοσφαιριστής δεν το δέχθηκε και θέλησε να εγχειριστεί μόνος του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, διαρρέοντας ατυχώς πως τον εγκαταλείψαμε!
Η διοίκηση του πρότεινε να μείνει στην ομάδα και όταν αποθεραπευτεί και μπορεί, να παίξει και πάλι στον Βύζαντα, αφού ήταν πληρωμένος μέχρι το τέλος της σαιζόν.
Ομως στις 17 Δεκεμβρίου 2018, την ώρα της προπόνησης ήρθε στο γήπεδο και επιτακτικά, μας ζήτησε να του δώσουμε την ελευθέρας του, κάτι που τελικά έγινε!
Οσο για το αν του οφείλουμε χρήματα, γνωστοποιούμε ότι ο κ. Πουλάκος παρόλο που έχει φύγει από την ομάδα, θα πληρώνεται κανονικά μέχρι τέλους της σαιζόν, και γνωρίζει αυτός από πού και από ποιόν!
Μαζί με όλα τα άλλα, μας απαίτησε και του νοικιάσαμε μεζονέτα δίπατη στη Νέα Πέραμο τα ενοίκια της οποίας πληρώσαμε μέχρι τέλος Δεκεμβρίου αφήνοντας μέσα
και την εγγύηση, ενώ μεσημέρι – βράδυ η ομάδα του πλήρωνε και το φαγητό του!
Αυτή είναι λοιπόν η πραγματικότητα για τον αγαπητό κ. Πουλάκο!
Είναι δυστυχώς ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να μας ξεγελάσουν, όμως η αλήθεια έλαμψε εντός των αγωνιστικών χώρων. Το ίδιο σκηνικό και στα Μέγαρα, όπως και στη Μεσσήνη. Στις 20 από τις 30 προπονήσεις ο ποδοσφαιριστής Γ. Πουλάκος βρίσκονταν σε θεραπεία!
Αγαπητοί φίλαθλοι και αγαπητοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, τα συμπεράσματα δικά σας!
ΥΓ: Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα μας δεν οφείλει σε ποδοσφαιριστές αλλά και σε τρίτους, ούτε ένα ευρώ!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Νικολάου”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Τοπικές Ενώσεις