
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Οι Σλοβάκοι έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ στο 11′, αλλά ο Τρούμπιν είπε “όχι” στο κοντινό σουτ του Σρανζ. Στο 16′, ο Λομπότκα κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικό σημείο, αλλά ο Τρούμπιν απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση του Χάντσκο. Ωστόσο, στο 17′ οι Σλοβάκοι κατάφεραν να σκοράρουν. Μετά από γέμισμα από τα αριστερά του Χαράσλιν, ο Σρανζ βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά νίκησε τον Τρούμπιν, κάνοντας το 1-0.
Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Σρανζ στο EURO 2024, αφού είχε σκοράρει και το νικητήριο γκολ της ομάδας του στην πρεμιέρα απέναντι στο Βέλγιο. Η Σλοβακία είχε τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα 25 λεπτά και άνοιξε το σκορ, ενώ η Ουκρανία προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Ντουμπράβκα χωρίς αποτέλεσμα. Η Ουκρανία αύξησε την απόδοσή της, καθώς βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Στο 34′, ο Τίμτσουκ έκανε συρτό διαγώνιο σουτ από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Ντουμπράβκα. Στο 39′, ο Μούντρικ είχε επίσης καλή ευκαιρία, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Ντουμπράβκα. Στο 44′, η Σλοβακία είχε ευκαιρία στην αντεπίθεση με το σουτ του Χαράσλιν να αποκρούεται σωτήρια από τον Τρούμπιν. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους Σλοβάκους να έχουν το προβάδισμα και τους Ουκρανούς σε δύσκολη θέση.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά για την Ουκρανία, η οποία ισοφάρισε γρήγορα. Η ομάδα του Ρεμπρόφ ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, ο Ζιντσένκο γύρισε την μπάλα και ο Σαπαρένκο ανενόχλητος από την καρδιά της περιοχής πλάσαρε υποδειγματικά τον Ντουμπράβκα για το 1-1.
Μετά την ισοφάριση, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τους Σλοβάκους να οπισθοχωρούν και να φαίνονται ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, δεδομένης της νίκης τους στην πρεμιέρα επί του Βελγίου. Στο 74′, η Ουκρανία βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση, αλλά η συνεργασία μεταξύ Γιάρεμτσουκ και Μούντρικ δεν απέδωσε, με το σουτ του Μούντρικ να αποκρούεται από τον Ντουμπράβκα με τη βοήθεια του δοκαριού. Η Ουκρανία συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή και το κατάφερε στο 80′. Ο Σαπαρένκο έκανε τρομερό γέμισμα στον Γιάρεμτσουκ, ο οποίος κατέβασε με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα και πλάσαρε τον Ντουμπράβκα για το 2-1!
Σλοβακία: Nτουμπράβκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο (67′ λ.τρ. Όμπερτ), Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα (60′ Μπένες), Σρανζ (86′ Σάουερ), Μπόζενικ (60′ Στρέλετς), Χαράσλιν (67′ Σούσλοβ).
Ουκρανία: Τρούμπιν, Τίμτσουκ, Ζαμπάρνι, Ματβιγιένκο, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο (90+2′ Tαλοβιέροφ), Μπράζκο (85′ Σίντορτσουκ), Σουντάκοφ, Γιαρμολένκο (67′ Ζουμπκόφ), Μούντρικ (85′ Μαλινόβσκι), Ντόβμπικ (67′ Γιάρεμτσουκ).




Super league 2
Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τον Ολλανδό Σιλβέστερ Φαν ντερ Βάτερ

Βίντεο
ΠΣΖ – Ίντερ 5-0 | HIGHLIGHTS


Πρόσφατα άρθρα
- Λύση εγγύηση κάτω από τα δοκάρια με Κολοβούρη η Θύελλα Πατρών
- Το αστρονομικό ποσό στην πρόταση της Αθήνας, για το final four 2026 στο ΟΑΚΑ
- Ευρωμπάσκετ U20: Λιθουανία – Ελλάδα 65-84, με Αβδάλα στους 17 π.(+videos)
- Άρης: Πολυδάπανη κίνηση και αυτός με τον Σέρβο Ράτσιτς-Το ποσό της αγοράς
- Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τον Ολλανδό Σιλβέστερ Φαν ντερ Βάτερ
- Στον τελικό του Wimbledon o Παγώνης!
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto