Δεν έβγαλε νικητή το παιχνίδι που έκλεισε τις αγωνιστικές του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για το 2019 μεταξύ της Άνω Μεράς και του Φωστήρα που έμειναν »άσφαιροι» στο 0-0.

Σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν το τρίποντο και είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όπου θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί και τους »Μυκονιάτες» να ανεβάζουν την απόδοση τους στην επανάληψη, αλλά να μην μπορούν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος.

Με την ισοπαλία αυτή, οι δύο ομάδες διατηρούνται πάνω από τη επικίνδυνη ζώνη, με τον Φωστήρα να φτάνει τους 18 βαθμούς κατέχοντας την 7η θέση και την Άνω Μερά να βρίσκεται στην 8η θέση με 17 βαθμούς.

Αρκετά είναι τα παράπονα από την διαιτησία, ιδιαίτερα από πλευρά φιλοξενούμενων ου ζήτησαν πέναλτι σε δύο φάσεις.

Συνθέσεις

Άνω Μερά : Πάλιουρας, Καλαγκάνης, Ντατίδης, Αχείμαστος, Λεσαι (91΄Ζώτος), Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (91΄Ξενακης), Σαλταμάρας (46΄Ζυγκερίδης), Σούλτσε, Φερέιρα (63΄Μεζίνι).

Φωστήρας : Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου, Καλλιμούκος, Αργιλέσι, Μπιμπισίδης, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας, Μπιταξής (75′ Πετριτάι), Μαρίνου (90΄Κουτσούμπας), Μπερνιδάκης (93΄Κουλούρης).