Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης τους ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό.

Περίπου Περίπου μια ώρα κράτησε το ραντεβού που είχαν την Τετάρτη το πρωί ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με τον ισχυρό άνδρα του ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τα πρώτα μηνύματα που βγαίνουν είναι άκρως αισιόδοξα για τους φίλους του Παναθηναϊκού αναφορικά με το γήπεδο στο Βοτανικό.

Και οι δυο πλευρές απέφυγαν τα μεγάλα λόγια αλλά τόνισαν πως την επόμενη Παρασκευή (19/7) θα γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας.

Συμφωνία Μπακογιάννη – Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό (photos+video)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε:

Συμφωνία Μπακογιάννη – Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό (photos+video)

Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή γιατί υπάρχουν πάρα πολλά βήματα τα οποία θα πρέπει βήμα-βήμα να πάμε και να τα προσπερνάμε, αλλά εφόσον υπάρχει διάθεση και από τον δήμο και από την κυβέρνηση και από τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει αυτό το έργο, είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε”.

Είδατε θετική ανταπόκριση από τον Δήμαρχο; 
“Πάντα από τη πρώτη στιγμή ήταν θετικός και σήμερα ήταν ακόμα πιο θετικός και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

Σας φοβίζει κάτι; 
“Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί, πιστεύω ότι όποιο εμπόδιο και να παρουσιαστεί, που σίγουρα θα παρουσιαστεί πιστεύω θα το ξεπεράσουμε”

Συμφωνία Μπακογιάννη – Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό (photos+video)

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: “ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ”

Από την πλευρά του ο νυν δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης υποστήριξε:

“Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, ένα πολύ σημαντικό έργο αστικής αναζωογόνησης. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας. Συμφωνήσαμε ότι θα προχωρήσουμε με την εναρκτήρια συνεδρίαση των ομάδων εργασίας την επόμενη Παρασκευή.

Συμφωνία Μπακογιάννη – Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό (photos+video)

Ξέρουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι έχουμε δουλειά μπροστά μας. Προφανώς δεν κόβουμε καμία κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε, κρατάμε τη μπάλα χαμηλά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ερασιτέχνη.

Με πάρα πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Αθήνα. Για τον Παναθηναϊκό, για όλους εμάς”.

Σας φοβίζει κάτι;
“Κοινή πραγματικότητα είναι πως ο κόσμος το έχει ακούσει πολλές φορές όλο αυτό το έχει δει το έργο. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι τους ίδιους μας τους εαυτούς”.