fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Τα έξι ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα του Πανηλειακού…

Τα έξι ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα του Πανηλειακού…

Διανύοντας πλέον τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας ο Πανηλειακός, οι ποδοσφαιριστές του ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Λαγού, (φωτό), με απώτερο στόχο να είναι έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (23 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής).

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις πλέον.

Πέραν του υπάρχοντος ως τώρα ρόστερ, στόχος παραμένει ώστε το συντομότερο να υπάρξουν επίσημα και νέες προσθήκες. Με παίκτες, έτοιμους, που θα έρθουν για να δώσουν το …κάτι παραπάνω.

Στο ρόστερ ως τώρα συνολικά είναι για τον Πανηλειακό οι: Δημήτρης Μπάρκας, Θανάσης Παλιάτσας, Δημήτρης Τσίγκρηλας, Παναγιώτης Τσίγκρηλας, Διονύσης Καταβάτης, Ραφαήλ Καρακίτσος, Νίκος Κωνσταντακόπουλος, Τάσος Σακελλαρίου, ως νεομεταγραφέντες, και οι Γιάννης Σωτηρόπουλος, Γιάννης Καπετανάκης, Διονύσης Πλαστουργός, Στάθης Μπουρνέλης, Κωνσταντίνος Κατελούζος, Γιώργος Βουργουντζής, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αλμπέρτο Πρέντι, Δημοσθένης Γεωργίου, Δημήτρης Χατζηστάμου, που ανανέωσαν.

Σε άλλες περιπτώσεις, στόχος είναι η απόκτηση κάποιων ακόμα παικτών, με τις προδιαγραφές που προαναφέρθηκαν.

* * * Στο συγκεκριμένο κομμάτι, η μεταγραφική προσοχή του Πανηλειακού εξακολουθεί να είναι και στις όποιες εξελίξεις – είτε διοικητικές, είτε αγωνιστικές –στον Αστέρα Αμαλιάδας. Αφού, όταν συντρέξουν συνθήκες αποχώρησης συγκεκριμένων παικτών από εκεί, τότε η ομάδα του Πύργου έχει στο στόχαστρο τουλάχιστον τρεις Ηλείους παίκτες!

Με τους οποίους οι απόλυτα εξακριβωμένες πλέον πληροφορίες (που έχουμε μεταφέρει κι από προηγούμενα ρεπορτάζ μας) λένε πως υπάρχει πλήρης προφορική συμφωνία με την ομάδα του Πύργου για να ενταχθούν σε αυτήν, όταν μείνουν ελεύθεροι.

Αυτοί είναι, ο μεσοαμυντικός Θανάσης Αντωνόπουλος, ο ακραίος και κεντρικός αμυντικός Τάκης Μπουτσικάκης, κι ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Σταθάτος.

Μάλιστα, κατά τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, οι προαναφερόμενοι πήραν μέρος ήδη και σε προπονήσεις της ομάδας του Πύργου τις τελευταίες μέρες.

Αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση βέβαια, είναι να πάρουν και τις «ελευθέρες” τους, μιας κι ακόμα τα δελτία τους είναι στον Αστέρα. Κι ως τώρα, το διοικητικό αδιέξοδο αλλά και κενό που υπήρχε εκεί, δεν έχει επιτρέψει την παροχή τέτοιων εγγράφων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το θέμα πρέπει πλέον να ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες.

* Επίσης, τις τελευταίες μέρες συνεχίζονται εκ νέου επαφές με τον Πύργιο αριστερό μπακ-χαφ Ντίνο Νικολόπουλο. Που ήταν ως γνωστόν και την τελευταία διετία στην ομάδα, από τα βασικά στελέχη της, κι ο οποίος έχοντας μείνει ελεύθερος στη λήξη της απερχόμενης σεζόν εξέτασε και το ενδεχόμενο αν βρεθεί γι’ αυτόν ομάδα Β’ Εθνικής. Κάτι που πάντως δεν έχει προκύψει, μιας και με τη Σπάρτη π.χ. δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό την τελευταία στιγμή. Κι έτσι “παίζει” ακόμα και το ενδεχόμενο ανανέωσης με τον Πανηλειακό αν γίνει συμφωνία και στο οικονομικό κομμάτι. Κι ο συγκεκριμένος πήρε ήδη μέρος σε πρόσφατες προπονήσεις, ακόμα όμως δεν έχει επιτευχθεί η «χρυσή τομή”.

* Από κει και πέρα, δεν έχει τελικά προχωρήσει το θέμα για τον Πύργιο επιθετικό Φώτη Παναγόπουλο (που παραμένει ελεύθερος). Αλλά δεν έχει ακόμα αποκλειστεί μήπως τελικά γίνει κι αυτή η κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης μετά από περίπου δυο εβδομάδες επαφών μεταξύ των δυο πλευρών, φέρεται να περιμένει άμεσα πλέον την τελική πρόταση της ομάδας (εφόσον εξακολουθεί να ισχύει το ενδιαφέρον που αυτή είχε εκφράσει)

* Το παραπάνω θέμα πάντως είναι σε συνάρτηση και με ένα άλλο, που επίσης αφορά κεντρικό επιθετικό. Έναν σαφώς πιο δύσκολο στόχο, αφού ο Πανηλειακός έχει κάνει επαφή και πρόταση αρχικά από καιρό, και στη συνέχεια ξανά τις τελευταίες μέρες, με τον επίσης προερχόμενο από τον Αστέρα, Γιώργο Μπαρμπαρούση. Ο παίκτης διέπεται κι αυτός από το ίδιο καθεστώς με τους τρεις προαναφερόμενους εκ της Αμαλιαδίτικης ομάδας, μιας κι ακόμα και το δικό του δελτίο είναι στον Αστέρα.

Ο συγκεκριμένος πάντως, ακόμα κι αν μείνει και τυπικά ελεύθερος τις επόμενες μέρες, αποτελεί τη δυσκολότερη περίπτωση, αφού το περυσινό καλό πρωτάθλημα του και ειδικά η παρουσία του στα μπαράζ ανόδου έχουν φέρει γι’ αυτόν ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων της κατηγορίας, είτε εντός ομίλου (π.χ. Καλαμάτα), είτε κι εκτός (ακόμα και αθηναικών). Κάτι που έχει αυξήσει βέβαια το κασέ του Αιτωλοακαρνάνα στην καταγωγή παίκτη.

-Ενώ σε μια άλλη περίπτωση, έχουμε περιγράψει ήδη από προηγούμενα ρεπορτάζ πως ελάχιστες είναι οι πιθανότητες για να προχωρήσει ανανέωση με έναν ακόμα Πύργιο παίκτη, τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Γιάννη Κολόκα, λόγω επαγγελματικών κι οικογενειακών υποχρεώσεων του παίκτη.

-Τέλος, τις τελευταίες μέρες δοκιμάστηκε κι ο νεαρός (γεν. 2001), προερχόμενος από την Κ17 του Παναθηναικού, επιθετικός Εργκίν Μπούτσι. Οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί, αλλά δεν φαίνεται να προχωρήσει το θέμα μιας κι οι άνθρωποι της ομάδας βασικά θέλουν κάτι πιο έτοιμο κι έμπειρο για τη θέση (όπου στο υπόλοιπο ρόστερ, ως τώρα για εκεί, υπάρχει μόνο ο με ικανότητες μεν αλλά προερχόμενος από την Α1 Ηλείας δε, Μπάρκας)…

Τα φιλικά

Το προσεχές πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας της ομάδας του Πανηλειακού, όπως έχει ανακοινωθεί:

19/8 ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΤΖΟΙΟΥ (Ηλείας), εκτός
22/8 ΑΟ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ (Ηλείας), εκτός
25/8 Αλφειός Επιταλίου (Ηλείας), εντός
29/8 ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ, εκτός
2/9 Πάμισος Μεσσήνης, εντός
5/9 ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ, εκτός
9/9 Νικη Τραγανού, εντός
12/9 Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ, εκτός
16/9 Πανομβριακός Ριόλου, εντός

Τα εισιτήρια διαρκείας

Τις πρώτες μέρες τους διανύουν σε κυκλοφορία (και με καλή ως τώρα ανταπόκριση) τα εισιτήρια διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν στον Πανηλειακό, με την διοίκηση της ομάδας θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να παραβρεθεί τη νέα χρονιά στο γήπεδο, να βάζει πολύ χαμηλές τιμές.

Χαρακτηριστικό είναι πως στις Θύρες 1, 8, 9 και 10 το διαρκείας θα κοστίζει μόνο 50 ευρώ ενώ στις Θύρες 3, 4 και 5 κοστίζει 100 ευρώ!

iliaoikonomia

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική