fbpx
Connect with us

Σπορ

Καλαμάτα: «Θόρυβο» προκαλούν κάποιοι για το σύστημα κλιμαστισμού-αερισμού στη «Τέντα»

Καλαμάτα: «Θόρυβο» προκαλούν κάποιοι για το σύστημα κλιμαστισμού-αερισμού στη «Τέντα»

 

Αμάν κάναμε να δοθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα με την υπερβολική ζέστη τους θερινούς μήνες και το… πολικό ψύχος τους χειμερινούς, που επικρατούσε στην ΤΕΝΤΑ και τώρα που δρομολογήθηκε η βελτίωση της κατάστασης, άρχισαν τα όργανα. Μαθαίνουμε ότι κάποιοι, δυστυχώς εμπλεκόμενοι και με το χώρο του αθλητισμού, υποτίθεται με χρόνια προσφορά στο άθλημα όπου δραστηριοποιούνται εγείρουν και μάλιστα το διατυμπανίζουν με προκλητικό τρόπο, θέμα με το θόρυβο των κουτιών τροφοδοσίας του συστήματος κεντρικού κλιματισμού-αερισμού. Ότι τους ενοχλεί!!!

Στην δυτική πλευρά του γυμναστηρίου, μπροστά και πλάι στις δυο εισόδους του, υπάρχουν αντίστοιχα δυο μεγάλες μονάδες, ορατές εύκολα που υποστηρίζουν και τροφοδοτούν την εσωτερική εγκατάσταση. Όλα τα ανωτέρω αφορούν στο σημαντικό έργο που σχετικά πρόσφατα ολοκλήρωσε και παρέδωσε ο Δήμος, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των αθλούμενων και των συλλόγων, για τη βελτίωση του κλιματισμού και του αερισμού του χώρου, προκειμένου αυτός να καταστεί λειτουργικός, χειμώνα-καλοκαίρι.

Κάποιοι όμως, που αναπτύσσουν και επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο, άκουσον-άκουσον, ενημερωνόμαστε από το Δήμο ότι ενοχλούνται από το θόρυβο της λειτουργίας, του ενός συγκεκριμένα κουτιού, απειλώντας (λέει) με ασφαλιστικά μάλιστα μέτρα!!!

Για το θόρυβο μάλιστα μπαίνουν και άλλοι στο παιχνίδι, αλλά σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους συμπεριφορές, εκβιασμοί και στάσεις οι οποίες παραγνωρίζουν τα οφέλη του έργου για τους αθλούμενους αλλά ικανοποιούν ποιός ξέρει (;) άλλα συμφέροντα, δεν πρόκειται – λένε οι αρμόδιοι στο Δήμο – να γίνουν ανεκτές ή να επηρεάσουν την πορεία λειτουργίας και εφαρμογής του έργου.

Κάποιοι φαίνεται, νομίζουν ότι ακόμα μπορούν να κάνουν κουμάντο όπως έκαναν τις «πράσινες» εποχές στο Δήμο. Τότε που ήταν στο απυρόβλητο, απολαμβάνοντας προνόμια ή βάζοντας – εξακολουθούν να το κάνουν; – «τρικλοποδιές» σε άλλα σωματεία με την ανοχή των υπευθύνων… Τον τελευταίο καιρό μάλιστα με αφορμή το δήθεν εξορθολογισμό της χρήσης των δημοτικών αθλητικών χώρων, γίνεται πολύ λόγος για «τσιφλίκια» στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης, δεν ξέρουμε αν ήρθε επιτέλους η ώρα που οι ώρες θα μοιράζονται όχι μόνο με ιστορικά (αναγνωρίσιμα πάντως) αλλά και με πραγματικά στοιχεία (επιτυχίες, αριθμός αθλουμένων, εμφάνιση δήθεν τμημάτων με 1-2 παιδιά, δήθεν παρουσία αθλητών σε εθνικές ομάδες κ.ά.)

Για το θέμα πάντως του κλιματισμού – αερισμού οι αρμόδιοι, παρακολουθούν φυσικά την εξέλιξη του έργου, κάθε νέα εφαρμογή θέλει το χρόνο της όσον αφορά την απόδοση και αποτελεσματικότητά της και αν κριθεί απαραίτητο ο Δήμος μαθαίνουμε θα επέμβει δια των Τεχνικών υπηρεσιών του με εφαρμογή ηχομονωτικών καλυμμάτων. Παράλληλα πληροφορούμαστε ότι αξιολογούνται από τους ειδικούς τεχνικούς όλες οι σοβαρές αναφορές σωματείων για την απόδοση του συστήματος. Την περίοδο πάντως αυτή που η αγωνιστική κίνηση είναι περιορισμένη, ενημερωθήκαμε ότι η κάθε μονάδα λειτουργεί εναλλάξ με χρονοπρόγραμμα.

Σε καμία πάντως περίπτωση εκβιαστικά διλήμματα δε θα αποδομήσουν τη σημαντική επέμβαση που έγινε στην «Τέντα».

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Σπορ