fbpx
Connect with us

Super league 2

Τρίγλια: Ο Σγουρής στην ΕΡΑ, για αναδιάρθρωση, κοροναϊό και πολλά άλλα

Τρίγλια: Ο Σγουρής στην ΕΡΑ, για αναδιάρθρωση, κοροναϊό και πολλά άλλα

Ο πρόεδρος της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας Σταύρος Σγουρής ήταν προσκεκλημένος πριν από λίγο της εκπομπής ”Το Τρίτο Μάτι” της Ε. Ρ. Α. ΣΠΟΡ και του δημοσιογράφου Λευτέρη Σαρελάκου.

Σε γενικές γραμμές αναφέρθηκε στα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και εξέφρασε τις θέσεις της Τρίγλιας για το φετινό πρωτάθλημα της Football League, ενώ μίλησε και για το τι μέλλει γενέσθαι! Αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα δήλωσε ο Σταύρος Σγουρής:

-Η πρώτη ερώτηση του Λευτέρη Σαρελάκου αφορούσε την πρόσφατη κοινωνική προσφορά του μεγαλομετόχου της ομάδας μας Στράτου Ευγενίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιοχής μας, αλλά και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο Νομό μας όσον αφορά την πανδημία του κορωνοϊού.

-Σταύρος Σγουρής ” Δεν είναι μόνο η προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας. Στους ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΙΛΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε αυτόν τον τελευταίο μήνα η φιλανθρωπία έχει φτάσει στο κατακόρυφο, από στρατόπεδα, από νοσοκομεία, από κοινωνικά παντοπωλεία, από μητροπόλεις, παντού, όπου και εφόσον μπορεί ο μεγαλομέτοχος μας, ο Στράτος ο Ευγενίου είναι κοντά”.
” Όσον αφορά το θέμα του κορωνοϊού στην Χαλκιδική,τα πράγματα μπορώ να πω ότι είναι τραγικά ως προς το κομμάτι της οικονομίας, πολλές χιλιάδες κόσμος είναι στην αβεβαιότητα, γι’αυτούς που δούλευαν στα ξενοδοχεία, πιστεύω ότι θα πιάσουμε τουρισμό, αλλά θα τον πιάσουμε θεωρώ πολύ αργά και ίσως χάσουμε και την χρονιά.Επομένως η χρονιά για τον τουρισμό μας εδώ τουλάχιστον στην Χαλκιδική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα πιστεύω ότι θα είναι τραγική”
Και δικαιολόγησε αυτή την απαισιοδοξία του λέγοντας ” Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Όσο υπάρχει αυτό το πρόβλημα, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.
Δεν πιστεύω ότι ένας τουρίστας ο οποίος θα έρθει, δεν θα πω από την Αγγλία Γερμανία ή και τις άλλες χώρες που χτυπήθηκαν περισσότερο απ’αυτή την ιστορία, να έρχεται σε κάθε αεροδρόμιο να του μετράνε την θερμοκρασία και μετά να τον στέλνουν στο ξενοδοχείο. Σκεφτείτε σ’ένα ξενοδοχείο να υπάρξει ένα κρούσμα, θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα όλο το ξενοδοχείο . Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Μακάρι και το εύχομαι για όλους μας γιατί ο τουρισμός είναι η ζωή μας να πάνε καλά τα πράγματα και να το ξεπεράσουμε”

-Σε ερώτηση του ”οικοδεσπότη” για το τι μέλλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα και ειδικότερα βέβαια μ’αυτό της Football League, σε σχέση και με τις εκτιμήσεις του Αλέξη Κούγια ως προς τις πιθανότητες επανέναρξης τους, ο Σταύρος Σγουρής απάντησε τα ακόλουθα:
-”Κατ’αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Αλέξη Κούγια για την προσφορά των μασκών που έκανε στην συνοικία των Ρομά στην Λάρισα και όχι μόνο, αλλά και για άλλα πολλά που εμείς τυχαίνει να μην γνωρίζουμε. Να πω ότι πάντα ο Αλέξης Κούγιας ότι λέει έχει μια βάση και το λέει, δεν τα λέει στον αέρα. Πιστεύω ότι η Super League 1 μπορεί να ξεκινήσει, νομίζω όμως ότι είναι ανέφικτο, πιστεύω εγώ, να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League. Και ο λόγος είναι από την στιγμή που επίκειται κατ εμένα αναδιάρθρωση, νομίζω ότι τα έχουμε πει και off the record μαζί σε κάποια στιγμή, η άποψη μου ήταν αυτή, ότι δύσκολα θα ξεκινήσουν αυτά τα πρωταθλήματα και βέβαια από την στιγμή που δεν θα ξεκινήσουν δεν θα τελειώσουν και ποτέ, γιατί υπάρχει αυτό που ακούγεται για την περίπτωση της αναδιάρθρωσης. Και εγώ πιστεύω ότι θα γίνει, εδώ συμφωνώ με τον Αλέξη τον Κούγια, δεν έχω κάπου να διαφωνήσω γιατί σας είπα ότι ξέρει τι λέει και πότε το λέει,το πιο σημαντικό”.

-‘Ερώτηση Λευτέρη Σαρελάκου ”Η αναδιάρθρωση με το τέλος των πρωταθλημάτων είναι συγκοινωνούντα δοχεία”;

-Σταύρος Σγουρής ”Φέτος το πρωτάθλημα της Football League είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα που έχουμε ζήσει σε μικρότερες κατηγορίες, πέρα από την Super League 1 και ήταν πραγματικά τιμή μας που εμείς προσωπικά αγωνιστήκαμε σ’αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο βγάλαμε ασπροπρόσωποι, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η ομάδα μας κινδυνεύει να πέσει.
Πιστεύω ότι δεν ήταν η θέση της αυτή, μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, γίνανε και κάποια λάθη αλλά τέλος πάντων η Τρίγλια σήμερα και η Χαλκιδική γενικότερα είναι υπερήφανη που πρωταγωνίστησε που έπαιξε σ’αυτό το πρωτάθλημα το οποίο ήταν από τα καλύτερα, δεν μιλάω καν για την Super League 2… μου θύμισε το πρωτάθλημα πριν 14 χρόνια του Βορρά και του Νότου στην Β’ Εθνική, ήταν τότε πολύ καλά τα πρωταθλήματα και αν θυμάσαι τότε οι ομάδες είχαν πολύ μικρή βαθμολογική διαφορά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αυτό μου θύμισε το φετινό πρωτάθλημα και επαναλαμβάνω ότι είμαστε υπερήφανοι που παίξαμε σ’αυτό το πρωτάθλημα. Και να πω και κάτι ακόμα σε ότι αφορά το θέμα για τις ομάδες της Football League, εάν έχεις προσέξει, σε όλες της δημοσιεύσεις υπήρχαν φιλοφρονήσεις από την κάθε ομάδα, η μία ευχαριστούσε την άλλη, αυτό το πράγμα δεν το βλέπεις εύκολα ανεξάρτητα βέβαια από κάποια μεμονωμένα περιστατικά που υπήρχαν, για τα οποία δεν έφταιγαν οι παράγοντες των ομάδων και δεν απηχούν την συνολική εικόνα της διοργάνωσης που ήταν η καλύτερη που έχει διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στην ουρά και στην κορυφή”.
”Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι η Τρίγλια φέτος αδικήθηκε, δεν ξέρω εάν οφείλεται αυτό στην Football League ή στην Ε.Ρ.Τ 3, γιατί από την Ε.Ρ.Α ΣΠΟΡ δεν έχουμε κανένα παράπονο.Γιατί δεν μεταδόθηκε ζωντανά κανένα εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, το μόνο που μεταδόθηκε ζωντανά τηλεοπτικά ένα μόνο παιχνίδι και αυτό στον Βόλο με τον Ολυμπιακό. Αυτό το γεγονός εμένα με λυπεί, γιατί όταν παίζαμε στην Τρίγλια με τον Ιωνικό και η ομάδα μας πέτυχε μια μεγάλη νίκη η Ε.Ρ.Τ 3 έδειξε το παιχνίδι Καβάλας – Νίκης Βόλου, δηλαδή τον πέμπτο με τον έκτο και δεν έδειξε τον τελευταίο έστω, αλλά που καιγόταν βαθμολογικά, απέναντι στον δεύτερο ο οποίος είχε επίσης τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον”

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2