
Ο Ρόνι Κάρλος είναι το νέο μεγάλο πρόβλημα τραυματισμού για τη Μαύρη Θύελλα, το ιατρικό τιμ της ομάδας, το προβληματίζει έντονα η περίπτωση του Αντώνη Γιόνδη, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει την “μάχη” της Μεσσήνης ο Βασίλης Αθανασόπουλος.
Ο Βραζιλιάνος μέσος λοιπόν των “μελανολεύκων” τραυματίστηκε και αποχώρησε θυμίζουμε την Κυριακή με τον Μανδραϊκό, πριν τελειώσει καν το πρώτο ημίχρονο, έβγαλε ήδη μαγνητική, την οποία και θα εξετάσει ο Γιώργος Τσικούρης και θα αποφανθεί αν θα μπορέσει, έστω και με ένεση να αγωνιστεί κόντρα στον Πάμισο.
Ο Βασίλης Αθανασόπουλος ταλαιπωρείται ακόμη, εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου, από την βαριά θλάση που υπέστη και οι “μελανόλευκοι” ελπίζουν πως θα μπορέσουν να τον έχουν έτοιμο την Κυριακή, ενώ θέμα υπάρχει με τον Αντώνη Γιόνδη, του οποίου και η επιστροφή είναι ακόμη αμφίβολη και το μέγεθος της απουσίας του θα καθοριστεί επ’ ακριβώς μέσα στις επόμενες ημέρες.
Όσο αφορά τώρα τον Ηλία Βούρα, επισκέφτηκε ξανά στην Αθήνα τον Γιώργο Τσικούρη και πλέον εναπόκειται σε αυτόν να αποφασίσει αν θα πάει σε εγχείρηση στον .ώμο του, ή θα επιλέξει συντηρητική μέθοδο αποθεραπείας, το ίσο όμως χρονοβόρα θα είναι και αυτή. Πάντα γύρω στους τέσσερις μήνες δηλαδή.
Θυμίζουμε πως αύριο το απόγευμα η Καλαμάτα παίζει στου Μεσσηνιακού με την ΑΕ Μάνης για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, σε ένα πολύ εύκολο φυσικά ματς – όπως και αυτό της Κυριακής με τον αποδεκατισμένο πια Πάμισο – όπου θα αγωνιστούν οι αναπληρωματικοί της παίκτες.
Διαιτητής αύριο ορίστηκε στου ΜΓΣ ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς του, τους Καρβούνη και Τσοπανάκη και ο αγώνας με την ΑΕΜ θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα.


Στοίχημα
Ανεβαίνει ο Ερμής

Football League
Στο… Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου!

Football League
Καρβούνη και Τουλίκα πήρε ο Αστέρας Βλαχιώτη!

Super League 2
Τρεχάτε τώρα ποδαράκια μου στη Δράμα…
Πρόσφατα άρθρα

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...

