fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Η Ερμιονίδα 2-0 τον Παναρκαδικό που φωνάζει για “σφαγή” από την διαιτησία…

Η Ερμιονίδα 2-0 τον Παναρκαδικό που φωνάζει για “σφαγή” από την διαιτησία…

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ένωση Ερμιονίδας στο νέο πρωτάθλημα της  Γ΄Εθνικής επικρατώντας στο γήπεδο Κρανιδίου του Παναρκαδικού με σκορ 2-0.
Η ομάδα του Θανάση Στάικου ήταν πολύ καλύτερη των φιλοξενούμενων και αν οι επιθετικοί ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πετύχει άλλα δύο γκολ τουλάχιστον.Η πρώτη καλή φάση για γκολ ανήκει στην Ερμιονίδα , όταν στο 17΄λεπτό ο Πούτσης πλάσαρε μέσα από την περιοχή , η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ψυχογιού.
Στο 18΄λεπτό σέντρα σουτ του Τζιέρη έδιωξε δύσκολα ο Ψυχογιός και στην επαναφορά ο Μακρίδης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Ψυχογιού.
Στο 23΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Σαμαράς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λυμπερόπουλου και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέελσε εύστοχα ο Τριμπόνιας για να κάνει το 1-0.
Στο 29΄λεπτό κεφαλιά του Πούτση σε κόρνερ του Σαμαρά έδιωξε εκπληκτικά ο Ψυχογιός.
Στο 36΄λεπτό καρφωτή κεφαλιά του Σεντεμέντε σε μπαλιά του Σβίγγου ο Αλευράς έδειξε την μεγάλη του κλάση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του.

Στο 81΄λεπτό ο Μακρίδης (δεν φαίνεται) με σούτ κάνει το τελικό 2-0
Στο 40΄λεπτό νέο σουτ του Σεντεμέντε μέσα από την περιοχή ο Αλευράς έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ.
Στο 44΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Καλογιάννης από μπαλιά του Πούτση βγήκε απέναντι από τον Ψυχογιό , πλάσαρε για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 54΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Μουλιάτη στον Σβίγγο ο Αλευράς πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 73΄λεπτό μετά από λάθος της άμυνας του Παναρκαδικού , η μπάλα έφτασε στον Μακρίδη πού σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Ψυχογιού.
Στο 81΄λεπτό η Ερμιονίδα σφράγισε την νίκη της όταν ο Πούτσης γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και εκεί ο Μακρίδης με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Στο 84΄λεπτό , κεφαλιά του Σεντεμέντε δεν ανησύχησε ο Αλευράς πού μπλόκαρε .
Στο 89΄λεπτό η Ερμιονίδα βρέθηκε πολύ κοντά στο τρίτο γκολ όταν ο Καλογιάννης βρέθηκε απέναντι από τον Ψυχογιό που πλάσαρε για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ψυχογιού.

Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Αλευράς, Αρβανιτάκης, ( 88΄Βασιλέρης), Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, ( 89΄Ρόμπολας), Τρινπόνιας, ( 64΄Βιρβίλης), Πούτσης, Μακρίδης, Καλογιάννης, Tresa ( 70΄Γεωργακόπουλος).
Παναρκαδικός ( Α.Μαυρέας) : Ψυχογιός, Καναβέτας ( 83΄Δαύρος), Μπινιώρης, Σεντεμέντες, Σπίντζος, Κασάπης, Μουλιάτης, Τσιώπης, Στρέμπας, ( 85΄Καπετανάκης), Λυμπερόπουλος, ( 55΄Γεωργόπουλος), Σβίγγας.

sport-ermionida

Για “σφαγή” μιλούν στην Τρίπολη!

Για πραγματική “σφαγή από τη διαιτησία μιλούν όμως οι του Παναραδικού! Λιαρος  ο διαιτητής και Σοβολος ο… επίμαχος  βοηθός του. Λάκωνες και οι δυο τους παρακαλώ,  Το πρώτο πέναλτι ανύπαρκτο κ το δεύτερο γκολ οφσάιντ μας είπαν οι “Αρκάδες” του Αντώνη Μαυρέα. Μάλιστα…

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική