fbpx
Connect with us

Super league 2

Sportstonoto: LIVE Ραδιοφωνικά το Ασπρόπυργος – Καλαμάτα και η Football League! (14:00+ΗΧΗΤΙΚΟ)

Sportstonoto: LIVE Ραδιοφωνικά το Ασπρόπυργος – Καλαμάτα και η Football League! (14:00+ΗΧΗΤΙΚΟ)

LiveLIVE Ραδιοφωνικά το Ασπρόπυργος – Καλαμάτα Ασπρόπυργος – Καλαμάτα και η Football League! LIVE Ραδιοφωνικά και λεπτό προς λεπτό  λεεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση ΑσπρόπυργοςΚαλαμάτα (15:00) και σκορ από όλους τους αγώνες για τη 2η αγωνιστική της Football League (14:00). Μόνο από το Sportstonoto.gr! Στο σχόλιο από το στούντιο του Sportstonoto Radio, για σχολιασμό και συντονισμό  οι Σωτήρης Γεωργούντζος και Κώστας Γιαννάκης!

[Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα – σε περίπτωση που “παγώσει” η εφαρμογή ξαναφορτώστε τη σελίδα]

Ακούστε live:

 

loading...
7 Comments

7 Comments

  1. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΟΣ

    31/03/2021 at 15:12

    Ρε ψεύτες γιατί γράφεται live μετάδοση του αγώνα?

  2. Γιώργος

    31/03/2021 at 15:38

    Είμαι από την Καλαμάτα κυριοι!αλλα η περιγραφή σας δεν είναι όπως πρέπει. Είστε προκατειλημμένοι και δεν κάνετε αντικειμενική αναμετάδοση, κριτική και σχολιασμό! Γιαυτο η δημοσιογραφία πάει κ τα διαόλου!δεν μπορεί εμάς φίλαθλος να ακούει αντικειμενικές αναμεταδόσεις χωρίς περαιτέρω άσχημους σχολιασμούς;;όχι φυσικα γιατί νομίζετε ότι τρώει κουτόχορτο, που τρώνε μερικοί δυστυχως αλλά όχι όλοι!παρακαλω συμμαζευθείτε και γίνεται αντικειμενικοί και σωστοί στην δουλειά σας!

  3. Timoros Taygetou

    31/03/2021 at 16:06

    Μπράβο στη καταφερτζου και καπάτσα Νανά που απέσπασε την σύνθεση του πολύ μικρού σαν σωματείο του Ασπροπυργου. Πρωτόγνωρο πράγματα. Ο Βαζεχας τί λέει για αυτό? ΜΠΡΆΒΟ ρε ΝΑΝΆ!!

  4. Tempesta Nera

    31/03/2021 at 16:43

    Βοήθεια τα αυτιά μας!

  5. Θανάσης

    31/03/2021 at 16:48

    Γιώργο από την «Καλαμάτα» πάρτο σήμερα για να μας θυμάσαι.Μια χαρά είναι η μετάδοση του αγώνα

  6. Thyellara_Bermondsey

    31/03/2021 at 17:47

    Μπράβο στο sportstonoto.gr για την κάλυψη του αγώνα. Ευχαριστούμε και τη Νανα για την περιγραφή του αγώνα. Αποδείχτηκε τυχερή για την ομάδα μας.

    Μπράβο στη Θυελλάρα μας !!!

  7. Macedon2

    31/03/2021 at 19:59

    Δεν ξέρω αν καταλάβατε κάποιοι αλλά αυτό το τεράστιο σωματείο του Ασπροπύργου έκανε το παν για να μη γίνει η μετάδοση του αγώνα στο σάιτ του Γεωργούτσου. Τριτοκοσμικά πράγματα, να μη δίνουν τις συνθέσεις των ομάδων στο κορίτσι που έκανε την περιγραφή, όπως κι αν την έκανε και μπράβο της γιατί ήταν η πρώτη της φορά και από ότι άκουσα προσφέρθηκε να βοηθήσει δεν είναι επαγγελματίας. Μπράβο γιατί κάτω από
    απαράδεκτες συνθήκες και δυσκολίες έγινε η ενημέρωση των φιλάθλων. Τώρα κατά πόσο ήταν αντικειμενική η περιγραφή, για μένα μετά από όσα τους έκαναν οι γηπεδούχοι οι συντελεστές ήταν πολύ ευγενικοί, τέτοιες συμπεριφορές φέρνουν το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω.
    Τώρα αν σε κάποιους δεν άρεσε η μετάδοση, προτείνω να ζητήσουν να τους επιστρέψουν τα χρήματα που πλήρωσαν για να ακούσουν.
    Μπράβο και πάλι στον Γεωργούτσο και την ομάδα του σπορτ ράδιο, ντροπή και αίσχος σε αυτούς που νομίζουν ότι ο βασιλιάς των σπορ είναι χωράφι του πατέρα τους και μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν με αθέμιτα μέσα.
    Μπράβο και στην ομαδάρα μας τη Καβάλα (να τα λέμε κι αυτά είπαμε)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2