fbpx
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα Λουτσέσκου και Μάρτινς για τις “μάχες” του Europa League

Τα πλάνα Λουτσέσκου και Μάρτινς για τις “μάχες” του Europa League
Τα πάρει "κεφάλι" για την πρόκριση θέλει ο ΠΑΟΚ, φανέλα βασικού στο Τουρέ για Ολυμπιακό

Ο Γιάγια Τουρέ μετά και το τέλος της βραδινής προπόνησης στο “San Siro” θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μίλαν (4/10, 19.55), ενώ -στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι Ελληνικής ομάδας- ο ΠΑΟΚ (4/10, 22.00) θέλει να παρατείνει το εκτός έδρας αήττητό του στην Ευρώπη, να κερδίσει την ΜΠΑΤΕ και, μετά την αναρρίχηση του στην βαθμολογία, να πάρει κεφάλι στην κούρσα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Προβάρει φανέλα βασικού ο Τουρέ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μίλαν ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «San Siro». Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε αλλαγές και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει τον Γιάγια Τουρέ αντί του Κώστα Φορτούνη!
Ο Ιβοριανός χαφ που όσο περνούν οι μέρες βελτιώνει όλο και περισσότερο τους δείκτες φυσικής κατάστασης, έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού και ο Μαρτίνς να κρατήσει τον Φορτούνη στον πάγκο.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι μόνο ο Τουρέ που θα ξεκινήσει. Και τα άλλα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα θα βρεθούν στην ενδεκάδα.

Ο λόγος για τον Γκιλιέρμε που θα αντικαταστήσει τον Μπουχαλάκη (έμεινε στην Αθήνα), τον Νάτχο που θα πάει αντί του Καμαρά και τον Ναουέλ που είναι το φαβορί έναντι του Ποντένσε για να δει το όνομά του στην ενδεκάδα. Σε αυτούς προσθέστε και τον Ζοσέ Σα που αναμένεται να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία αντί του Γιαννιώτη.

Με λίγα λόγια, ένα σχήμα με Σα, Τοροσίδη, Μεριά, Σισέ, Κούτρη, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Τουρέ, Φετφατζίδη, Ναουέλ και Γκερέρο είναι πολύ πιθανό να δούμε κόντρα στη Μίλαν (4/10, 19.55). Και ίσως ο σχηματισμός να είναι 4-3-3 και όχι 4-2-3-1…

 

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη ΜΠΑΤΕ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να παρατείνει το εκτός έδρας αήττητό του στην Ευρώπη, να νικήσει την ΜΠΑΤΕ (22:00) και, μετά την αναρρίχηση του στην βαθμολογία, να πάρει κεφάλι στην κούρσα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Στην προσπάθεια του αυτή, ο ΠΑΟΚ θα έχει την συμπαράσταση περίπου 100 οπαδών του, αλλά και του μεγαλομετόχου του, Ιβάν Σαββίδη, που θα ταξιδέψει σήμερα (4/10) στην Λευκορωσία για να βρεθεί κοντά στην ομάδα του.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη χθεσινή (3/10) συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει κατά της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ θα είναι οι περισσότερο… «φρέσκοι» και με αυτή τη λογική σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Αντελίνιο Βιερίνια που φαίνεται ότι τις έχει ανάγκη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αλίν Τόσκα και τον χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικέφαλου. Αυτή θα είναι πιθανότατα και η μοναδική του αλλαγή στα μετόπισθεν με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο να διατηρούν τη θέση τους στην αρχική ενδεκάδα.

Όλα δείχνουν πως Κάνιας και Μαουρίσιο θα είναι σε έναν ακόμη αγώνα το δίδυμο στα αμυντικά χαφ, παρά το μικρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Βραζιλιάνος στις αρχές της εβδομάδας και πως μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Πέλκας.

Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Πρίγιοβιτς με τους Ζαμπά και Λημνιό να είναι οι δύο εξτρέμ του “Δικεφάλου”.

 

sport24

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Ποδόσφαιρο