fbpx
Connect with us

Super league 2

Πάρτι, πλάκα κάνει σε όλους στον Βόλο, ο Τιτάνας ο Αχιλλέας!

Πάρτι, πλάκα κάνει  σε όλους στον Βόλο,  ο Τιτάνας ο Αχιλλέας!

Πλάκα  κάνει  σε όλους  στον Βόλο,  Θεός ο Αχιλλέας. Σε Νίκη,  σε Ολυμπιακό, σε Δημάρχους,  Βουλευτές κλπ, σε όλους.  Πάρτι  κανονικό  σας λέμε…

Τώρα,  στο θεσσαλικό Στάδιο, στην επανασπορά των αγωνιστικών χώρων και στη συνεργασία με τη Νίκη Βόλου αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος στην τηλεφωνική του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του  ΣΠΟΡ fm Μαγνησίας, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα.

Ο Δήμαρχος Βόλου τόνισε πως η επανασπορά ήταν προγραμματισμένη από το καλοκαίρι και αυτό δεν θα επηρεάσει τη χρήση του γηπέδου από τη Νίκη Βόλου που έχει δηλώσει ως έδρα της το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του γίγαντα του Μπέου για το θέμα του Πανθεσσαλικού:

«Η ΠΑΕ Βόλος πλήρωσε 14.500€ για την επανασπορά. Τέσσερις μέρες δούλευαν στο Πανθεσσαλικό δέκα άτομα. Συν αυτά δίνει και 1.500€ ενοίκιο στον Δήμο.Πρώτα έχεις αγωνιστικούς χώρους, γήπεδα, σέβεσαι την ιστορία της ομάδας σου και μετά κοιτάζεις για παίκτες»

– Θα υπάρξει πρόβλημα χρήσης του γηπέδου του Πανθεσσαλικού από τη Νίκη Βόλου;

«Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει. Όταν οι γεωπόνοι ανάψουν το πράσινο φως θα μπούμε τόσο εμείς, όσο και η Νίκη. Ακόμη κι εμείς αν δεν είναι έτοιμο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα παίξουμε σε άλλο γήπεδο. Βγαίνανε και 50 αληταράδες και κάνανε δηλώσεις αντί να μας δώσουν και συγχαρητήρια.

Το γήπεδο πρέπει να μείνει κλειστό για τουλάχιστον 22 μέρες κι αυτές ήταν οι μοναδικές διαθέσιμες μέρες. Ο προγραμματισμός είχε γίνει δύο μήνες πριν δεν γίνονται την τελευταία στιγμή. Μετά τις 21 Οκτωβρίου, εφόσον κρίνουν οι γεωπόνοι ότι τα γήπεδα είναι έτοιμα θα το ξαναχρησιμοποιήσουμε.

Το ίδιο ισχύει και για τη Νίκη Βόλου. Αυτό αναφέρει και η συμφωνία. Η Νίκη θα το χρησιμοποιεί για αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

– Αν συμπέσουν παιχνίδια των δύο ομάδων;

«Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Θα μπορούσαν να βάλουν κλειδάριθμο. Αν δεν τα ξέρουν αυτά, δεν ευθυνόμαστε εμείς.

Η Νίκη έχει έδρα το Πανθεσσαλικό. Μην ψάχνετε να βρείτε άλλα. Έτυχε ο αγώνας Κυπέλλου αυτή την περίοδο και μακάρι να περάσει και στον επόμενο γύρο».

Μόνος παίζει στον Βόλο,  χρόνια τώρα,  είπαμε, ο Τιτάνας ο Αχιλλέας… Και  όλοι  μπροστά του προσοχή, απίκο,  έτσι;  Καλησπέρα!

 

loading...
7 Comments

7 Comments

  1. Red fox olympiakara volou.

    13/10/2021 at 15:58

    Mονος παίζει ο γίγαντας Αχιλλέας στο Βόλο μόνη της παίζει κ η ομάδα του η ΠΥΔΝΑ Κίτρους .Έτσι είναι αυτά τα πράγματα….

  2. eshos

    13/10/2021 at 16:39

    Μαλιστα Κουγιας ο γυρολογος τακουνακιας, Μπεος ο νεκροθαφτης του Πανιωνιου και οχι μονο, οι νικολιαρηδες του Βολου που εκαναν συμμαχια με τον ιδιο το διαολο και το ποδοσφαιρο στην εντατικη ως συνηθως

  3. ΝΙΚΑΡΑ -3-

    13/10/2021 at 18:18

    Για ποια συμμαχια μιλας??? Ληγμενα παιρνεις?Πληρωνουμε γηπεδο και γηπεδο δεν εχουμε πλακα μας κανεις?Ουτε να τον φτυσουμε χρονια τωρα … Οι αλλοι μας τον κουβαλησαν και εκανε την πολη ρδελομπου οι αλλοι τον προσκυνουσαν και τραγουδουσαν “καποιος λειπει απ την παρεα’ Τοτε που τους πηγαινε τρενο με τα στημενα επιναν νερο στο ονομα του…Αν δεν ξερεις να μη μιλας…

  4. Stranger

    13/10/2021 at 20:18

    Κασσάνδρα, ο μέγας τζαμπατζής του Βόλου.
    Ξέρει ότι μαγκιές στον Μπέο (που κάποτε του πήγαινε κουβέρτες στο Ναύπλιο) δεν μπορεί να κάνει γιατί θα παίζει στη Χαλκιδική!!!
    Η Νίκη που πληρώνει παίζει όπου κι όποτε θέλει (αν ο Αχιλλέας μονομερώς και χωρίς ειδοποίηση δεν κάνει καμμιά επανασπορά).

  5. Δημήτρης

    13/10/2021 at 22:38

    Ο τσαμπας πέθανε κύριοι….έχεις πλερωνεις…πάντως έχω μια κουβέρτα να ζεσταθούνε τα ποδαράκια του…ξέρουν οι ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ από αυτα….αλλά επειδή είσαστε γατάκια και ασχολήθηκε μαλλον με την Κασσάνδρα το 2008 γτ πιο μπροστά ούτε εσείς δεν ξέρατε τι ομάδα εισασταν…Ολυμπιακός Βόλου?Δόξα Δράμας? εθνικός-ολυμπιακος? Ένα χάος κ ήρθε ο Αχιλλέας κ σας έκανε κασσανδρες με την συγχωνευση…. εγώ έχω να πω το 2005 είχε έρθει στην ΝΙΚΑΡΑ ο Αχιλλέας κ έφυγε νύχτα γτ ήθελε συγχώνευση μαζί σας…ρωτά κανέναν παλιό να σου πει…γι αυτό μην λες συμμαχία… ανεπιθύμητος είναι ποδοσφαιρικά σ εμας…άντε καλό βράδυ κ περαστικά σου…καλή παραμονή ν εχεις…

  6. Γιάννης Μεσσηνια

    14/10/2021 at 01:30

    Κατι ετοιμαζει αυτος πιθανον συγχωνευση του χρονου με Νικη Βολου αλλωστε ο Βολος 2 ομαδες ειχε εχει ,αυτο το στημενο νπσ ειναι μονο για το στοιχημα!

  7. Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ

    14/10/2021 at 14:00

    Ο τίτλος είναι ακριβής, μας αρέσει δεν μας αρέσει. Ακούστε λοιπόν τι βλέπω στα όνειρά μου: Κάνει ότι θέλει σε όλα τα επίπεδα και το παράξενο είναι ότι παίρνει γύρω στο 60/100 ποσοστό στις εκλογές. Είναι φαινόμενο για μελέτη. Συμπερασματικά: 1) Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. 2)Έφτιαξε μια ομάδα: Πύδνα θέλουμε; ΝΠΣ θέλουμε; Βόλος θέλουμε; Όπως και να την πούμε είναι υπόδειγμα ομάδος για πολλούς και διαφόρους λόγους που φαίνονται και προπαντός δεν αμφισβητούνται. 3) Για να επικρατήσει η ομάδα αυτή φαίνεται ότι πολεμιέται ο Ολυμπιακός. 4) Με την Νίκη κάνει δημόσιες σχέσεις για ευνόητους λόγους…..Οι φίλαθλοί της τον εναντιώνονται γιατί αγαπούν αγνά την ομάδα τους, ενώ “άλλοι“ τα κάνουν πλακάκια για να ευνοηθούν σε όλους τους τομείς, ποδοσφαιρικούς και μή. 5) Για να πικάρει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, με τρόπους που γνωρίζει, θέλει την Νίκη πάνω από τον Ολυμπιακό, ακόμη και πρωταγωνίστρια στην superleague 2 αλλά ως εκεί. Aν γουστάρει δυο ομάδες στην superleague τότε η Νίκη έχει ελπίδες. Αν δεν γουστάρει δεν έχει απολύτως καμία.
    6) Η ομαδάρα που έφτιαξε, έχει ημερομηνία λήξεως: Σε 5; σε 10; σε 15 χρόνια; Απλά την έφτιαξε με το όραμα μιας ομάδος στο Βόλο, αλλά συγχρόνως είναι σαν να λέει και στίς δυό ομάδες: Ρε σείς γατάκια δεν σας βλέπω. Χρόνια ολόκληρα ασχολείστε με τις δυο ομάδες και καταφέρατε ένα μηδενικό να κάνετε.
    Όλα αυτά τα βλέπω στα όνειρά μου συνεχώς και δεν ξέρω αν εσείς πιστεύετε στα όνειρα ή όχι.
    Υ.Γ. Σωτήρη δεν ξέρω, εσύ πιστεύεις στα όνειρα ή όχι; Και πρόσεξε γιατί την ένσταση την έχω έτοιμη στο τσεπάκι μου. χαχαχα. Να είμαστε καλά όλοι και Νικιώτες και Ολυμπιακοί και Πυδναίοι ή Νουπουσούδες. (διαλέγετε και παίρνετε). H ζωή παιδιά θέλει πλάκα, χιούμορ, και όχι εχθρότητες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2