fbpx
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ: Δεν καθάρισε την πρόκριση, αλλά έχει το πάνω χέρι

Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» πήρε την ισοπαλία στη Σλοβακία και τελευταία αγωνιστική μπορεί να πάρει τη δεύτερη θέση

Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ: Δεν καθάρισε την πρόκριση, αλλά έχει το πάνω χέρι

Ο ΠΑΟΚ στον τελικό της Σλοβακίας δεν πήρε αυτό που ήθελε, αλλά και πάλι έχει το πάνω χέρι.

Ο «Δικέφαλος» αν και ήταν καλύτερος, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις λιγοστές μεγάλες φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας άντεξε και έτσι με το 0-0 το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την αδύναμη Λίνκολν στην Τούμπα και οι Σλοβάκοι ταξιδεύουν για να παίξουν με την δεδομένα πρώτη Κοπεγχάγη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σλόβαν – ΠΑΟΚ 0-0 |HIGHLIGHTS|

Σχηματισμοί

Με 4-2-3-1 παρατάχθηκαν και οι δύο ομάδες. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε τον Χόβαν στο τέρμα, δεξί μπακ τον Μεντβέντεφ κι αριστερό τον Ντε Μάρκο. Στόπερ οι Μποζίκοφ, Κάσια, στα χαφ οι Ούτσε, Ιμπραχίμ, στα άκρα οι Γκριν, Ζμρχαλ και ο Βάις πίσω από τον Χέντι.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον Πασχαλάκη στο τέρμα, δεξί μπακ τον Τέιλορ κι αριστερό τον Σίντκλεϊ. Κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Βαρέλα, Κρέσπο, στα χαφ οι Εσίτι, Κούρτιτς, δεξιά ο Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί πίσω από τον Άκπομ.

Μεγάλη ευκαιρία ο Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ πήρε από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο, έκλεισε αρκετές φορές την Σλόβαν στην περιοχή της, αλλά δεν είχε την απαιτούμενη ένταση στο τελευταίο τρίτο και την ιδανική τελική πάσα.

Στο 6’ έδιωξε σε κόρνερ ο Χόβαν το φάουλ του Κούρτιτς, ενώ στο 8’ χλιαρό σουτ του Βάις κατέληξε στα χέρια του Πασχαλάκη. Στο 11’ μακρινό σουτ του Σίντκλεϊ ήταν άστοχο, ενώ στο 25’ αδύναμο σουτ του Μπίσεσβαρ μπλόκαρε ο Χόβαν.

Στο 29’ το σουτ του Μπίσεσβαρ κόντραρε σε κόρνερ και στην εξέλιξη κεφαλιά του Κούρτιτς έφυγε άουτ.

Στο 31’ ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία. Γύρισμα του Σίντκλεϊ από αριστερά, μόνος του στο πέναλτι ο Μποίσεσβαρ με το αριστερό σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 43’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων ν’ απειλήσουν, όταν το σουτ του Μεντβέντεφ έφυγε ένα μέτρο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ακόμα πιο δυνατά το δεύτερο μέρος, είχε τον απόλυτο έλεγχο για δέκα λεπτά, ωστόσο και πάλι δεν είχε την καλή τελική πάσα. Η Σλόβαν απλά περίμενε το λάθος για να βγει στην αντεπίθεση και μ’ αυτόν τον τρόπο βρήκε στατικές φάσεις και δύο ευκαιρίες. Στο 57’ σε εκτέλεση κόρνερ έφυγε άουτ η κεφαλιά του Ούτσε, ενώ στο 60’ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε την κεφαλιά του Γκριν.

Ο Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τους Σβαμπ, Μουργκ, Σφιντέρσκι κι από την πάσα του πρώτου στο 78’ ο Πολωνός φορ βρέθηκε εντός μεγάλης περιοχής, αλλά το αριστερό σουτ έφυγε δύο μέτρα άουτ.

Στο 82’ ο Σφιντέρσκι βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, αλλά και πάλι το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλάντιμιρ Βάις): Χόβαν, Μεντβέντεφ, Ντε Μάρκο (90’ Ντα Σίλβα), Μποζίκοφ, Κάσια, Ούτσε, Ιμπραχίμ (90’ Μραζ), Γκριν (70’ Τσάβριτς), Βάις, Ζμρχαλ (70’ Ντράζιτς), Χέντι.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Βαρέλα, Κρέσπο (46’ Μιχάι), Εσίτι (64’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’ Μιτρίτσα), Ελ Καντουρί (70’ Μουργκ), Άκπομ (70’ Σφιντέρσκι).
ΠΗΓΗ

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Ποδόσφαιρο