fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Μετράει ώρες-μέρες στον Πύργο, ο (αγωνιστής) Μαντζούνης!

Μετράει ώρες-μέρες στον Πύργο, ο (αγωνιστής) Μαντζούνης!

Ο Πανηλειακός έκανε δεύτερη συνεχή γκέλα, στα Βραχνέικα αυτή τη φορά, με αντίπαλο τον τοπικό Διαγόρα όπου ηττήθηκε με 1-0 (είχε ηττηθεί εκεί και πέρυσι με 2-1) και σε αυτή τη χρονική συγκυρία υπάρχει “βαρύ” κλίμα ενώ επέφερε και “τριγμούς” το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό βέβαια και με την εμφάνιση που ξανά δεν ήταν η ανάλογη…

Για έναν Πανηλειακό που ακόμα μία φορά παρουσιάστηκε χωρίς συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα στο γήπεδο και φυσικά προβληματίζει έντονα.

Πλέον η ομάδα του Πύργου σε έξι αγωνιστικές, έχοντας κάνει μάλιστα και το ρεπό του πρώτου γύρου, μετρά δύο νίκες (όπου η μια ήταν στο “ειδικών συνθηκών” ματς με τον ΠΑΟΒ…), δύο ήττες και μία εντός έδρας ισοπαλία, απολογισμός που έτσι κι αλλιώς ήδη έχει δημιουργήσει έντονους προβληματισμούς…

Στις τάξεις των φιλάθλων – κι ειδικά όσων παρευρέθηκαν και στα Βραχνέικα – οι “φωνές” ήδη ακούγονται σαφώς έντονες.

Ενώ (κι αυτό είναι το ακόμα χειρότερο μάλλον) δεν είναι τον τελευταίο καιρό, καλό ούτε το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Εκεί όπου το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει και κάποιες “κόντρες” μεταξύ του τεχνικού Αλέξη Μαντζούνη με παίκτες (ανεξάρτητα με το ποιά από τις δυο πλευρές ευθύνεται)…

– Όλα τα παραπάνω, πλέον εξετάζονται από τους διοικούντες. Σε πρώτη φάση, η αποστολή της ομάδας, με την επιστροφή της από τα Βραχνέικα στον Πύργο την Κυριακή, παρέμεινε στο Στάδιο από όπου κι αναχώρησε, καθώς οι διοικούντες σε πρώτη φάση μίλησαν στους ποδοσφαιριστές.

Σε ότι αφορά το κλίμα για τον τεχνικό Αλ. Μαντζούνη (φωτό) είναι ξεκάθαρο πως έχει «βαρύνει» και πως η θέση του στον πάγκο του Πανηλειακού δεν είναι πλέον και πολύ …στέρεη.

Από τις τάξεις των διοικούντων, που προσπαθούν να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση (χωρίς να είναι και οι …πιο έμπειροι ως παράγοντες οι περισσότεροι από αυτούς…, οπότε διανύουν και μια πρωτόγνωρη συγκυρία) ως τώρα δεν έχει γίνει κάποια τοποθέτηση.

Ωστόσο όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ, φαίνεται να αποφασίστηκε από τη διοίκηση πως ο τεχνικός πήρε «προθεσμία» τουλάχιστον ακόμα μιας αγωνιστικής! Και σύμφωνα με τα ανεπίσημα πάντα, δεδομένα που φαίνονταν αργά το βράδυ της Κυριακής και τη Δευτέρα, ο Αλ. Μαντζούνης θα βρίσκεται στον πάγκο και στο προσεχές ματς με τον Πανμοβριακό (την Κυριακή στον Πύργο, για την 7η αγωνιστική), εκτός κι αν για νεότερο λόγο που τυχόν προκύψει, αλλάξει αυτή η απόφαση τις μέρες που μεσολαβούν!

Υπενθυμίζεται πως ο Πανηλειακός έχει και ήδη μία (προς το παρόν) αλλαγή προπονητή. Οι διοικούντες της ομάδας πήραν αρχικά την απόφαση να απομακρύνουν τον αρχικό τεχνικό που επέλεξαν το καλοκαίρι τον Γιώργο Λαγό πριν ακόμα την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στα φιλικά.

Η απόφαση τους να φέρουν τον Αλ. Μαντζούνη έχει πάντως ως τώρα σαν αποτέλεσμα να εξακολουθούν να μην είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας, στα επίσημα πλέον ματς. Ενώ βέβαια, παράλληλα παρατηρήθηκε και μία σαφής τάση για απειθαρχία που βγήκε κι εντός γηπέδου με σωρεία καρτών στην ομάδα, μεταξύ αυτών και τεσσάρων κόκκινων στα πρώτα ματς!

Πλέον, ζητείται η απαιτούμενη ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ και ΒΕΛΤΙΩΣΗ!

Αρχής γενομένης, άμεσα, από το ματς της Κυριακής (με Πανμοβριακό Ριόλου στο Στάδιο Πύργου, ώρα 3.00).

iliaoikonomia

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική