fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Γελάει πάλι ο κόσμος με τους… Παλαίμαχους της Καλαμάτας – Ζητάνε “τσάμπα” διαρκείας και την πέφτουν (!) σε Πρασσά: “Τσάμπα μάγκες”, μια ζωή;

Απαράδεκτη επίθεση, με τραγική ανακοίνωσή τους, κατά του μεγάλου ηγέτη της Μαύρης Θύελλας Γιώργου Πρασσά, σήμερα από το προεδρίο των Παλαιμάχων της ομάδας…

Γελάει πάλι ο κόσμος με τους… Παλαίμαχους της Καλαμάτας – Ζητάνε “τσάμπα” διαρκείας και την πέφτουν (!) σε Πρασσά: “Τσάμπα μάγκες”, μια ζωή;

Την ώρα που οι απανταχού  της γης Μεσσήνιοι πραγματοποιούν πανστρατιά και συσπειρόνονται γύρω  από τον Γιώργο Πρασσά, για να γίνει φέτος πραγματικότητα, μετά  από 23 χρόνια παρακαλώ,  το όνειρο της επιστροφής της Μαύρης Θύελλας στην Α’ Εθνική,  οι (κατώτεροι των περιστάσεων, μόνιμα ανεπαρκείς, ξεπερασμένοι και απομονωμένοι – με την ίδια, γερασμένη  πια ηγεσία…  δεκαετίες  τώρα και  ζώντας μέσα στην εσωστρέφεια,  κρίνουμε) Παλαίμαχοι της ομάδας της Καλαμάτας, ή μάλλον το προεδρείο  αυτών, μέσω της κοντά 80χρονης πια ηγεσίας τους, βάλουν (!) κατά του Μεσσήνιου ηγέτη της Μαύρης Θύελλας,  του σπουδαίου Γιώργου Πρασσά, του ανθρώπου που, χωρίς  καμία  φυσικά  ιδιοτέλεια, έχει βάλει  έως τώρα κοντά  3.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ Καλαμάτα και δεν έχει εισπράξει ΤΙΠΟΤΑ, προσπαθώντας να καλλιεργήσουν εσωστρέφεια στον σύλλογο, την κρίσιμη  αυτή ώρα,  τώρα  που ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΆ ΑΥΤΌ και για ασήμαντη,  αστεία αφορμή.

Γιατί  λέει,  ΑΝ ΕΊΝΑΙ  ΠΙΑ ΔΥΝΑΤΟΝ, δεν τους  δίνει η ΠΑΕ…  φθηνά,  ή ακόμη  (προφανώς θα ήθελαν) και… τσάμπα εισιτήρια διαρκείας!!! Τρομερό,  τραγικό,  απίστευτο…!!!

Παράλληλα,  τολμούν να κάνουν και…   υποδείξεις στον προέδρο και στη διοίκηση για το ποιον λέει θα πάρουν… προπονητή στην ομάδα, λες και αυτή είναι η δουλειά  και ο ρόλος  τους, πόσο δε  όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους που, στην  πλειοψηφία  τους,  ποδοσφαιρικά, έχουν μείνει είπαμε στη… θρυλική δεκαετία του 60…. (sic).

“Μαζευτείτε” λοιπόν κύριοι “στο καβούκι”  σας, μη τα πάρει στο κρανίο ο πρόεδρος από τις ΗΠΑ και βάλει το καπελάκι  του και φύγει  – με εσάς  που έχει μπλέξει  ο άνθρωπος  – από την ομάδα  και θα έχει τότε  και η Καλαμάτα  την τύχη  του Εργοτέλη,  της Ξάνθης (καλή  ώρα, θυμίζουμε) και ακόμη  χειρότερα…

Άλλωστε, τα πέτρινα  χρόνια, οι… πεντάρες και οι εφτάρες του παρελθόντος, είναι  ακόμη  νωπές, σχετικά  πρόσφατες, όπως  φυσικά και η Α’ Τοπική της Μεσσηνίας και οι… εκδρομές  στα χωριά και τις κωμοπόλεις του Μοριά και των Επτανήσων στη Δ’ και την Γ’ Εθνικήκατηγορία… Οκ;;;;

 

Διαβάστε  τώρα την…ανακοίνωση (του γέλωτα) του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «ΠΣ Η Καλαμάτα», που υπογράφει βέβαια,  κλασικά,  ο κυρ  Μανώλης  Θεοδώρου (sic) και ο εν λόγω λοιπόν κύριος πραγματοποιεί ολομέτωπη επίθεση (!!!) κατά του μεγάλου προέδρου της Μαύρης Θύελλας, Γιώργου Πρασσά!!!

“Ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «ΠΣ Η Καλαμάτα» ενημερώνει τα μέλη του και το φίλαθλο κόσμο για τα ακόλουθα:

1.Στο πλαίσιο της ανιδιοτελούς στήριξης που πάντοτε παρέχει στην ομάδα της Μαύρης Θύελλας και στους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα, η διοίκηση του Συνδέσμου είχε έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας εκ μέρους των Παλαιμάχων στην τιμή των 30 ευρώ.

2.Παρά το γεγονός ότι σε όλες τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μπαίνουν ελεύθερα στο γήπεδο και παρακολουθούν δωρεάν τα παιχνίδια των ομάδων που τίμησαν φορώντας τη φανέλα τους στο παρελθόν, οι Παλαίμαχοι της Καλαμάτας, σεβόμενοι τη γενικότερη συγκυρία και προς υποστήριξη της ομάδας, δεχθήκαμε να πληρώσουμε το τίμημα αυτό συμβολικά.

3.Λίγες μέρες αφότου επήλθε η συμφωνία αυτή, η διοίκηση της ΠΑΕ υπαναχώρησε αναιτιολόγητα από τη θέση της και με περιφρονητικό και απαξιωτικό τρόπο μας ανακοίνωσε ότι μπορούμε να προμηθευτούμε εισιτήρια διαρκερίας «με γενναία έκπτωση» στην τιμή των 100 ευρώ!

4.Η συμπεριφορά αυτή προσβάλλει ευθέως το Σύνδεσμο και όλα τα μέλη του, δηλαδή τη ζωντανή ιστορία της Μαύρης Θύελλας.

5.Είναι προφανές ότι, κατόπιν αυτού, ο Σύνδεσμος διαχωρίζοντας πλήρως τη θέση του από τη διοίκηση της ΠΑΕ, αδυνατεί να συστήσει την αγορά εισιτηρίων διαρκείας προς τα μέλη του και η τελευταία εναπόκειται στην ατομική ευθύνη του καθενός.

6.Οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μετά την αποχώρηση του διακεκριμένου τεχνικού, Σάκη Τσιώλη, από τον προπονητικό θώκο, προκαλούν εύλογη ανησυχία για την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα και για τους στόχους της διοίκησης της ΠΑΕ, αν υπάρχουν τέτοιοι.

7.Οι Παλαίμαχοι της Μαύρης Θύελλας παραμένουμε πάντα σε εγρήγορση και θα κάνουμε ό,τι απαιτείται για να στηρίξουμε μια υγιή και νικηφόρα πορεία της ομάδας, μακριά από ιδιοτελείς, μικροπρεπείς και απαξιωτικές συμπεριφορές. Εμείς είμαστε η ιστορία, αλλά και οι εγγυητές του μέλλοντος της ομάδας. Το ξέρει καλά ο φίλαθλος κόσμος. Καιρός να το καταλάβουν όλοι.

Καλαμάτα, 20.9.2022
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Μανώλης Θεοδώρου
Ο Γραμματέας Κώστας Μπιζίμης”.

Απίστευτο,  ξανά.  Να τους… χαιρόμαστε!!!

loading...
30 Comments

30 Comments

  1. Κώστας μαύρη θύελλα ⚪️⚫️

    21/09/2022 at 18:03

    Ρε δεν ντρεπόμαστε λίγο; Λίγο τσιπα. Που ακούστηκε να πάρετε τζάμπα εισητηρια; Συνέλθετε;!;!

    • gio5

      21/09/2022 at 19:23

      Άκου τι έγραψαν εγγυητές λέει του μέλλοντος της ομάδας;;;Ρε πάτε καλά;; Που ήσασταν ρε εγγυητές όταν η ομάδα έπαιζε τόσα χρονια στα βοσκοτόπια του τοπικού;;Που ήσασταν να στηρίξετε τον ερασιτέχνη όταν δεν είχε ούτε μπάλες;;Πότε βάλατε ένα ταξί να δώσετε το παρών σε να κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας;;
      Εγγυητής της ομάδας είναι μόνο ο κόσμος της που από το υστέρημα του αγοράζει εισητηριο παίρνει διάρκειας παει οπότε μπορεί να στηρίξει την ομάδα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!! Εσείς είστε τσάμπα μάγκες και ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!
      Επίσης εγγυητής είναι αυτός που βάζει τα λεφτά και ποιον θα χει συνεργάτη το αποφασίζει αυτός η δικιά σας γνώμη μας είναι ΑΔΙΑΦΟΡΗ!
      Καταλάβατε πλέον ότι ανήψια και εγγόνια που δεν κάνουν ούτε για το γ τοπικό στην ομάδα δεν θα περάσουν ούτε απέξω επίσης φίλοι φίλων και φαντάσματα του παρελθόντος επίσης και αυτό σας έχει πειράξει.
      Το ποδόσφαιρο έχει άλλαξει εσεις μπορείτε να μεινετε με τις μνήμες του παρελθόντος κύριοι..έτσι είναι αν δεν σας αρέσει μπορείτε να βλέπετε την ένωση θουριας μεσσηνιακού!
      Υ.γ Πρόεδρε μην κάνεις βήμα πίσω!
      Υ.γ Σε όποια ομάδα έκαναν κουμάντο οι παλαιμαχοι τώρα δεν υπάρχουν στο χάρτη!
      Υ.γ Αν δημιουργήσετε πρόβλημα στην ομάδα και τον πρόεδρο θα αλλάξετε πόλη!

  2. KOSTAS+KALAMATA

    21/09/2022 at 18:25

    Παντού σε όλες τις ομάδες η μεγαλύτερη πληγή είναι οι παλαίμαχοι.Λες και παίζανε τσάμπα ποδόσφαιρο.Σχέση εργασίας είχαν όλοι με τις ομάδες που παίζανε και άμα καθυστερούσε το μηνιάτικο αρχίζανε τις γκρίνιες.

    • sportstonoto

      21/09/2022 at 18:35

      Έτσι

    • Κωστας+Καλαμάτα,Μαύρη+Θύελλα!!

      21/09/2022 at 21:00

      Πρόεδρε γραψτους..στο αρχιδια σου τους υποτιθέμενους παλαίμαχους ,οι ποιο πολλοί μόνο έξω από το γήπεδο έχουν περάσει…και αυτοπροσδιορίζονται ..παλαίμαχοι ,.Μερικούς απ’ αυτούς η ομάδα τους έκανε. …ανθρώπους ,τους διόρισε στο δημόσιο ενώ δεν ήξεραν να μοιρασουν άχυρα σε δύο γαϊδούρια ,,αυτοί φταίνε για το καταντημα της ομάδος ,πυυ καθοντούσαν και ετρωγαν 13 γκολ και πάρα πολλά άλλα δεινά για την ομάδα.ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤ ΣΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ!!!!Υ.Γ.Ο μοναδικός παλαίμαχος που πλήρωνε εισιτήριο και είχε πάρει και διάρκειας ,ακολουθούσε την ομάδα μέσα -εξω είναι ο Νικόλας ο Μουλατσιώτης.

      • Βασίλης Φιλιππόπουλος

        22/09/2022 at 20:35

        Σωστά φίλε. Ο Νικόλας είναι άρχοντας. Πάντως δεν βρέθηκε ούτε ένας φίλαθλος πού να έχει διαφορετική άποψη και αυτό ας το έχουν υπόψιν οι κύριοι του ΔΣ των παλαιμάχων!

  3. ΗΛΙΑΣ

    21/09/2022 at 18:40

    ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ “ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ” ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΡΑΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…….ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!
    ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!

  4. Thyellara_Bermondsey

    21/09/2022 at 18:43

    Ατυχής δήλωση … και ειδικά για την υπόθεση Τσιώλη. Αντί να ηρεμήσει η ομάδα, κάνουν επίθεση στη διοίκηση …

  5. Περήφανος Καλαματιανός

    21/09/2022 at 19:07

    Τελικά Μήτσο αυτοί ήταν οι τζαμπατζήδες κ όχι εμεις, εμείς τουλάχιστον το σκάσαμε το 150αρι…

    • Μήτσος

      21/09/2022 at 20:32

      Τζαμπατζηδες κ αυτοί τζαμπατζηδες κ άλλοι σαν κ του λόγου σου….τι 150αρι να σκάσεις ρε κακομοίρη που θα έρχεσαι πάλι στο ημίχρονο για τράκα τσιγαρακι….

      • Γιάννης Μεσσηνια

        21/09/2022 at 21:42

        Οτι να’ναι δωστε ρε 100 ευρω για την ομαδα που τιμησατε και σας τιμησε ντρεπομαι οταν διαβαζω τετοια!
        Οι συνταξιουχοι δινετε 5 ευρω τη μερα για πλακα σε καφεδες ητοι 150 ευρω το μηνα!
        Ντροπη πια τι να πουν και νεοι εργαζομενοι!

      • Περήφανος Καλαματιανός

        21/09/2022 at 23:24

        Δεν καπνίζω

        • Μήτσος

          22/09/2022 at 14:31

          Μαλμπορακι φουλ

  6. Μήτσος

    21/09/2022 at 19:36

    Πες τα θεεεε

  7. Σταυρος

    21/09/2022 at 19:59

    ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΡΓΑ ‘Η ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 100 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ;ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΦΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,ΟΤΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΙΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    • sportstonoto

      21/09/2022 at 20:06

      💟💟💟🙏🙏🙏🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁⚽️⚽️⚽️

      • Tempesta+nera

        21/09/2022 at 21:34

        Απλά τραγικοί!Ο νυν πρόεδρος των παλαιμάχων όταν έπαιζε στην Κυπαρισσία μετά το τέλος του αγώνα με την Καλαμάτα στην Κυπαρισσία πατούσε την φανέλα της Μαύρης Θυελλας!Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι

  8. Βετεράνος

    21/09/2022 at 20:19

    Στα τσιπούρα και στις ποικιλίες ξέρουν να τα τρώνε αλλά γι την ομάδα όλα τσαμπα Ε; Ρε τραβάτε στα καφενεία σας και αφήστε την ομάδα και μην ξεχνάτε τα χάπια σας σας πειράζει και ανακοινώνεται μπούρδες.

  9. Kostas

    22/09/2022 at 06:01

    Den dreposaste ligaki axaristoi!!! Bravo Sotiri kala tous ta exoses!!!!!

    • Αθηνά

      22/09/2022 at 21:58

      Ε, λοιπόν να. Αν μιλάμε για Θεοδώρου, Μουλατσιώτη, Λαζαρακόπουλο. Μπιστικέα, Σκαφιδά, Μάραντο, Σπεντζόπουλο και όλων των άλλων Ελλήνων ( και γράφω Ελλήνων όχι από συναισθήματα ξενοφοβίας, αλλά γιατί σε λίγο δε θα βλέπουμε Έλληνες παίκτες ούτε για δείγμα) της 10ετίας του 70 που με πρόεδρο το σπουδαίο Λυκούργο Γαϊτανάρο τίμησαν τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας (εκτός εισαγωγικών γιατί ήταν πραγματική Θύελλα) δεν υπάρχει ζήτημα χρημάτων γιατί οι παίκτες εκείνοι έπαιζαν πραγματικά για την ένδοξη φανέλα. Ούτε προκύπτει από πουθενά πως οι παλαίμαχοι θέλουν να κάνουν κουμάντο. Το συμβολικό ποσό λοιπόν των 30 ευρώ αποτελεί μία λογική προσέγγιση σε παίκτες που συνέδεσαν το όνομα τους με την ομάδα και αποτελούν παρακαταθήκη για τους νεότερους που νοσταλγούν να τους δουν στην εξέδρα.Και όχι πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποτελούν πεδίο αιχμής και αποπομπή τους από το γήπεδο.

      • Κωστας-Καλαματα-ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ

        23/09/2022 at 07:57

        Εισαι παντελως ασχετη…!!! και προ παντων ανιστοριτη!!! Δεν ξερεις τιποτα!! Σου αγορευαν τι να γραψεις προφανως!!Πηγαινε στην κουζινα σου καλυτερα να πλυνεις την λαντζα σου,και μη εκφραζεις αποψη!!

  10. ΤΖΩΝ Α. Ο. Τ

    22/09/2022 at 12:58

    Αν κατάλαβα και δεν μπερδεύομαι σε ξένα πράγματα ο ΜΠΙΣΤΙΚΕΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ? Στα τρικαλα πάντως δεν πληρώνει μας τίμησε και το λιγότερο είναι τιμής να έχει ένα εισιτήριο αυτό πρέπει να ισχύει για όλους που πρόσφεραν στην ομάδα για την Καλαμάτα δεν γνωρίζω.

    • sportstonoto

      22/09/2022 at 13:17

      Τι πρόσφρραν? Όλοι βολεύτηκαν από την Θύελλα

      • Γιάννης

        22/09/2022 at 16:25

        ETSI MPRAVO OLOI VOLEYTIKAN STO TELOS TOY AGONA NA TOYS EXOYME KAI MEZE

    • gio5

      22/09/2022 at 15:07

      Τίποτα δεν έχουν προσφέρει ολα αυτά τα χρόνια απολύτως τίποτα αντιθέτως η ομάδα τους έχει προσφέρει πολλά περισσότερα.!!
      Καλύτερα αυτά τα εισητηρια η ομάδα να τα διαθέσει σε άπορους και ανέργους!
      Αν θέλουν γήπεδο οι παλαιμαχοι να κόψουν ένα καφέ την μέρα και να πάρουν το εισητηριο!
      Δυο χρόνια που η ομάδα έχει χαράξει τον δρόμο της επιστροφής μια ανακοίνωση στήριξης στον πρόεδρο την διοίκηση κ στους παιχτες δεν είδαμε ούτε όταν πήρε η ομάδα το πρωτάθλημα.! Και βγήκαν τώρα να κράξουν ποιοι αυτοί που δεν έχουν κερδίσει κύπελλο Μεσσηνίας!!!

  11. Καλαματαρα

    22/09/2022 at 14:24

    Εμενα αλλο πραγμα με ανησυχει…. Θα ειναι γεματο φετος το γηπεδο? Γιατι αν ειναι αδειο οπως περυσι θα τα παρει στο κρανιο ο πρασσας και θα μας χαιρετησει για τα καλα…

  12. Atom

    23/09/2022 at 12:34

    Ή επιστολή που έστειλαν οι παλεμαχοι παίχτες στην δημοσιότητα είναι απαράδεκτη, αλλά ρε παιδιά δεν νομίζω ότι τους αντιπροσωπεύει όλους, μην τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι, δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.

    • sportstonoto

      23/09/2022 at 15:15

      Όχι όλοι φυσικά. Ο Θεοδώρου μονο

  13. ASWTOS

    23/09/2022 at 19:51

    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ.
    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ.ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ 780 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ 3-4 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.πχ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΕΤΟΣ
    Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ

  14. ASWTOS

    23/09/2022 at 19:53

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .
    ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΤΟΝ ΓΑΤΟ(ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ)
    ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ
    ΑΠΛΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ 10 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα