fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Τώρα θυμήθηκαν την… συγνώμη – Δέκα λεπτά μετά την παρέμβαση του Sportstonoto.gr, καμία (βέβαια) παραίτηση!

Τώρα θυμήθηκαν την… συγνώμη  – Δέκα λεπτά μετά την παρέμβαση του Sportstonoto.gr, καμία (βέβαια) παραίτηση!
Η ενδεκάδα της Μαύρης Θύλλας, όπως παρατάχθηκε χθες στο ματς της ντροπής...

Τώρα θυμήθηκαν την… συγνώμη στη Μαύρη Θύελλα, μετά βέβαια, πέντε με δέκα λεπτά ακριβώς, την παρέμβαση του Sportstonoto.gr, καμία (βέβαια) παραίτηση από κανένα τους!

Αναλυτικά:

“Δήλωση ποδοσφαιρικού τμήματος

Οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι απαρτίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο μας για τη χθεσινή εμφάνιση και ήττα. Ξέρουμε ότι τους στενοχωρήσαμε πολύ αλλά και εμείς είμαστε χίλιες φορές στεναχωρημένοι.
Από το ξεκίνημα της χρονιάς δίνουμε και την ψυχή μας για την ομάδα και αγωνιζόμαστε για τη φανέλα που φοράμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική”

Τρομερά λοιπόν πράγματα…

loading...
2 Comments

2 Comments

  1. geo

    01/04/2019 at 21:16

    Στο χτεσινό παιχνίδι τι δώσατε??μόνο πίκρα και απογοήτευση,να παίζατε και λίγο μπάλα,είσαστε σε άλλο γήπεδο χτες..τίποτα άλλο,

  2. Giorgos

    02/04/2019 at 09:35

    Την ανακοίνωση αυτή σας την επέβαλε ο προπονητής (ο θεός να τον κάνει προπονητή. θα σας εξηγήσω παρακάτω γιατί δεν είναι)για να διώξει από πάνω του τις ευθύνες.Μαζευτήκατε σχεδόν κρυφά χθες βράδυ και βγάλατε την ανακοίνωση.Συγνώμη γιατί, ας παίζατε με λίγο πάθος, ας κάνατε κάτι μιας και ο προπονητής σας κοιμόνταν αφού την πρώτη αλλαγή αλλαγή την έκανε στο 60΄ στο 5-0.Πάμε τώρα στον κ. Χριστόπουλο που έμαθε το ποδόσφαιρο στην θεωρεία δίπλα σε κάποιον Σούλα που και αυτός το έμαθε στην ΑΜΕΡΙΚΗ !!!!!!!!. Ποδόσφαιρο επαγγελματικό δεν έπαιξε πουθενά για να ξέρει τι εστί αδικία και να μην συμπεριφέρεται σε παίκτες άδικα. Ξέρει αυτός σε ποιους …….. και επειδή δεν έχει παίξει δεν ξέρει πως με την συμπεριφορά αυτή δημιουργεί ανασφάλεια και στους υπόλοιπους παίκτες που περιμένουν κάποια στιγμή και αυτοί την σειρά τους.Νομίζει ότι όλοι στην Καλαμάτα ειναι αδαής και ήρθε αυτός να μας μάθει.Με δημόσιες σχέσεις και ανθρώπους σαν αυτούς που κυκλοφορούσε το καλοκαίρι που είναι σε ομάδες super Leage με άλλο όνομα δεν γίνεται δουλειά. Αν ήταν προπονητής θα έπαιρνε 5-6 καλούς παίκτες και ότι καλύτερο υπάρχει στην Μεσσηνία από 17-20 ετών που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ομάδα να έχουν κίνητρο, πάθος και να θέλουν να διακριθούν. Καλαμάτα είσαι με το 21,καταστάρι και δίστομο παίζεις πόσους θες? Αλήθεια αφού είναι κάλος προπονητής και μιας και στην Καλαμάτα απέτυχε γιατί δεν παραιτείται να πάει κάπου αλλού και κάθεται στο τριετές συμβόλαιο που τους έπιασε κορόιδα και υπόγραψε.Γι΄αυτά και άλλα πολλά δε είναι προπονητής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα