fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Εύκολα ο Ιωνικός 2-0 τον Αιολικό και πανάξια στη Football League!

Εύκολα ο Ιωνικός 2-0 τον Αιολικό και πανάξια στη Football League!
Κατάμεστη σήμερα η Νεάπολη!

Ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 2-0 του Αιολικού και πανηγύρισε την άνοδο στη Football League, επιστρέφοντας μετά από 8 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, σε μία βέβαια κατάμεστη Νεάπολη!

Οι φίλοι του Ιωνικού γέμισαν τη Νεάπολη και δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, η οποία σε συνδυασμό με την γεμάτη πάθος αγωνιστική παρουσία των γηπεδούχων έφεραν την άνοδο για το συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη! Στον αντίποδα, οι παίκτες του Απόστολου Στύλου (είχαν και την υποστήριξη περίπου 50 φίλων της ομάδας τη Μυτιλήνη) προσπάθησαν με αξιοπρέπεια και σε αθλητικά πλαίσια να διεκδικήσουν από τη μεριά τους το αποτέλεσμα που θα τους έδινε το εισιτήριο για να προβιβαστούν στην επόμενη κατηγορία, ωστόσο δεν το κατάφεραν…

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Ιωνικός άσκησε ασφυκτική πίεση και μαζί με την ώθηση που του έδινε ο κόσμος του, δεν άργησε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ! Ήταν η εκτέλεση φάουλ στο 16′ του Καλλέργη από αριστερά με τον Καρέλη στο ύψος της μικρής περιοχής και από θέση πλάγια δεξιά να κάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, με την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι του Κουμπά και στην επαναφορά βρήκε πάνω στον Μπούζουρα, με τον αμυντικό του Αιολικού να μην μπορεί να απομακρύνει και να την στέλνει στο βάθος της εστίας της ομάδας του!

Το προβάδισμα που πήραν οι γηπεδούχοι σε συνδυασμό με τον παροξυσμό που επικρατούσε στις εξέδρες της Νεάπολης από τον ενθουσιασμό του κόσμου του Ιωνικού, δεν άργησε να φέρει και το δεύτερο τέρμα! Στο 38′ ο Κρητικός έκανε λάθος γύρισμα, με τον Κουιρουκίδη να “κλέβει” την μπάλα και με εκπληκτική προσπάθεια και όμορφο πλασέ να σημειώνει το 2-0!

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να ανεβάσουν την απόδοση τους και μέχρι το 70′ δημιούργησαν φάσεις στα καρέ του Ιωνικού, χωρίς να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Κουρεπίνη και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι με έξυπνη τακτική προσπάθησαν να φανούν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και να ξοδέψουν με ασφάλεια τον χρόνο μέχρι τη λήξη του ματς! Το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Καραντώνη βρήκε τον Ιωνικό και τους χιλιάδες φίλους του πανηγυρίζουν την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας μετά από οκτώ χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Τέλος, σε πολύ μεγάλο βαθμό την μεγάλη επιτυχία αυτή καρπώνεται και η διοίκηση των “κυανόλευκων”, με “μπροστάρη” τον Γιάννη Τσιριγώτη!

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας).
Βοηθοί: Παρασίου, Γιάντσης (Ημαθίας).

Άριστη η διαιτησία. Κίτρινες: Καλλέργης, Δημακάκος, Κατσικογιάννης – Βαλιός

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Δημακάκος, Καρέλης (46′ Θέος), Ατματζίδης, Κουιρουκίδης (86′ Μανωλάς), Γκοτσούλιας, Καλλέργης (90+1′ Τσιριγώτης), Μουστάκης, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Πογοσιάν (63′ Κατσικογιάννης).

Αιολικός (Στύλος): Κουμπάς, Λαμπράκης (58′ Ποτουρίδης), Κρητικός (46′ Βουτσιώτης), Μπούζουρας, Τζόρνταν, Βαλιός, Τάχιας (86′ λ.τ Καρυτινός), Κατσίκης (79′ Λάλας), Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Τσουμπανέλλης.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική