fbpx
Connect with us

Super league 2

Δείτε τους νέους… διοικούντες – παιδική χαρά – της μεγάλης μας Παναχαϊκής – Απίστευτο!!! (photos)

Δείτε τους νέους… διοικούντες – παιδική χαρά – της  μεγάλης μας Παναχαϊκής – Απίστευτο!!! (photos)
Διοίκηση παιδική χαρά στην Παναχαίκή!

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ήδη καταρτιστεί και μένουν Λέει οι επίσημες ανακοινώσεις… Διαβάστε το και… δείτε το! Απίστευτο και όμως αληθινό!!! 

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος θα είναι ο Σάκης Καλογερόπουλος και θα υπάρξουν και δύο νέα μέλη που η θέση τους δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Αυτοί θα είναι οι Παναγιώτης Βαγγελάκος και Νίκος Κλάδης, με καταγωγή από τον Νομό Ηλείας.

Στο Συμβούλιο θα συμμετέχει και ένα μέλος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

Άρα με τα τωρινά δεδομένα και χωρίς να έχουμε περαιτέρω αλλαγές, το Δ.Σ. της ΠΑΕ θα είναι τετραμελές.

Τρομερό!! Δ.Σ. παιδική χαρά, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο, εν έτη 2019!!!

O Zβέζνταν Μιλόσεβιτς είναι ο “εκλεκτός” τους…

Δείτε τους νέους… διοικούντες – παιδική χαρά – της  μεγάλης μας Παναχαϊκής – Απίστευτο!!! (photos)

Το βιογραφικό του!!!

Ο Μιλόσεβιτς έως τον Απρίλιο ήταν στον πάγκο της σερβικής Ραντ και ο απολογισμός του σε 10 ματς ήταν απογοητευτικός (0-5-5). Ξεκίνησε ως βοηθός στη σουηδική Έσινγκε και ακολούθησαν οι Στόκσουντ, Βάσμπι, Ασιρίσκα, Ακρόπολις, Μπόντεν. Τη σεζόν 2010-11 δούλεψε για τρεις μήνες στο Μαυροβούνιο (Γκρμπάλι) και από τον Δεκέμβριο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2012 ήταν βοηθός στη Σιριάνσκα.

Από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο του 2013 είχε διάρκεια η θητεία του 55χρονου στη σουηδική Μπράγκε (1-4-12). Παρόλα αυτά γύρισε στη Σιριάνσκα και κατέγραψε 31 παρουσίες, έχοντας απολογισμό 12-4-15. Το 2015 ήταν στον πάγκο της Λαντσκρόνα (12-3-11), ενώ προ διετίας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη λιθουανική Ουτένις και έφυγε τρεις μήνες μετά (2-2-4).

Ακολούθως ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής δούλεψε στη Σερβία και τη Μπάκα (8-8-13). Έφυγε πέρυσι τον Απρίλιο, δούλεψε στη Σιριάνσκα (6-1-2) και η συνέχεια της καριέρας του ήταν στη Σαουδική Αραβία (Ναϊράν). Γύρισε, όμως άμεσα στη Σιριάνσκα και αποχώρησε μετά από 9 ματς (5-3-1) πριν φύγει για τη Ραντ.

  • Η φωτό των διοικούντων της Πανάχας από το radioena.in

Γ.Σ. παρωδία – Ασφαλιστικά μέτρα ο Κουνάβης

Δείτε τους νέους… διοικούντες – παιδική χαρά – της  μεγάλης μας Παναχαϊκής – Απίστευτο!!! (photos)
Πραγματοποιήθηκε απόψε η Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπου σηματοδότησε την μετάβαση στη νέα εποχή. Όμως αντί να είμαστε μετά από αυτήν ξεκάθαροι με το τι ακολουθεί, αντίθετα εκτός των ανακοινώσεων, πολλά είναι αυτά που μας αφήνουν με σύννεφα και απορίες που κανείς δεν μας έλυσε…

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ…!!!
Στο γήπεδο της ΠΓΕ ο Σάκης Καλογερόπουλος έκανε την εμφάνιση του παρουσία ενός φίλου του, μαζί με τον Κώστα Αποστολόπουλο (νυν πρόεδρο της ΠΑΕ), ενώ εκεί παραβρέθηκαν οι μέτοχοι Παναγιώτης Πολυδωρόπουλος και ΑντώνηςΚουνάβης. Ακόμη, υπήρξαν δύο δικηγόροι, ο ένας εκπρόσωπος του ΠλάτωναΜαρλαφέκα και ένας ακόμη εκ μέρους του Κώστα Κατσουράνη. Βεβαίως εκεί ήταν ο Δημήτρης Τσαούσογλου και ο Παναγιώτης Σεμιτέκολο εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής…

Λίγα λεπτά μόνο μετά την έναρξη της είχαμε την πρώτη πανηγυρική αποχώρηση. “Είναι παράνομη η Γ.Σ.” είπε ο Αντώνης Κουνάβης στους φίλους της Παναχαϊκήςπου ήταν εκτός του γηπέδου και περίμεναν στωικά τις εξελίξεις. “Αύριο κιόλας θα κινηθώ νομικά και θα προσχωρήσω σε ασφαλιστικά μέτρα” τόνισε ο γνωστός μέτοχος που στις πολλές ερωτήσεις που του τέθηκαν, απάντησε ότι υπάρχει πρόταση από Ελληνοαμερικανό και πως τίποτα στην Γ.Σ. δεν ήταν νόμιμο, αφού τα έγγραφα της μεταβίβασης των μετοχών που ζήτησαν να δουν, δεν τους τα έδωσαν.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ… ΟΠΑΔΟΙ
Όταν μετά από ώρα άρχισαν σιγά σιγά να τα μέλη της ΠΑΕ άρχισαν να αποχωρούν, ο Σάκης Καλογερόπουλος βγήκε και αμέσως ο κόσμος άρχισε να του εκφράζει την δυσαρέσκεια του. Σε ήρεμο κλίμα οι φίλοι της Παναχαϊκής του εξέφρασαν ότι είναι ανεπιθύμητος στην ομάδα, του τόνισαν τις σχέσεις με τον Δημήτρη Δρόσοκαι σαν βασικό ερώτημα θέσανε γιατί πήρε τις μετοχές πριν την Γ.Σ. μέσα σε ένα βράδυ και γιατί δεν ήρθε στην Γενική Συνέλευση με ανοικτά χαρτιά να κάνει την πρόταση του. Αυτός απάντησε σε όλα, αλλά δυστυχώς οι απαντήσεις δεν κάλυψαν σχεδόν κανέναν…

“Ο ΔΡΟΣΟΣ ΜΕ ΕΚΛΕΨΕ, ΗΡΘΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ”…
Πολλά αυτά που είπε ο Σάκης Καλογερόπουλος. Ξεκίνησε αναφέροντας ότι ο Δημήτρης Δρόσος του δανείστηκε χρήματα που ποτέ δεν επέστρεψε και πως στην Παναχαϊκή ήρθε να επενδύσει, να πάρει τα χρήματα του πίσω και να βγάλει και άλλα στο μέλλον, βγάζοντας παίκτες και πουλώντας τους σε μεγάλες ομάδες. Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του με τον Δρόσο, με ονόματα από την Ελλάδα που ακούγονται και είπε ότι οι επαφές του είναι από την Ευρώπη και την Ισπανίαμεταξύ άλλων. Εκεί που μπερδευτήκαμε είναι στο κομμάτι του προπονητή και των παικτών, στο ποιος αποφάσισε για τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές. Ανέφερε ότι ο νέος προπονητής σε συνεργασία με αυτόν αποφάσισαν, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει υπογράψει ο προπονητής και έρχεται στην Πάτρα αύριο να υπογράψει. Η ώρα περνούσε χωρίς να βγαίνει νόημα και ο Καλογερόπουλοςαποχώρησε με τον κόσμο να παραμένει έξω από την Αγυιά…

Α.Μ.Κ. 300χιλ.€ ΚΑΙ 3ΜΕΛΕΣ
Στο κομμάτι των οικονομικών, ο Καλογερόπουλος δήλωσε ότι αποφασίστηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 300.000€, πως ήδη έχει βάλει στην ομάδα 165.000€και τα υπόλοιπα 135.000€ θα τα βάλει ο ίδιος το προσεχές διάστημα. Όσον αφορά το  νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώ στην Γ.Σ. ανακοινώθηκε ότι θα είναι 3μελες, γράφτηκε με ονόματα σε τοπικό σάιτ ότι θα είναι 5μελες και μετά άλλαξε σε 4μελες.
Αύριο θα ανακοινωθεί επισήμως το νέο διοικητικό συμβούλιο οπότε θα μας λυθεί και αυτή η απορία!

“ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ Η ΠΓΕ… ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ”
Ο κόσμος τέλος περίμενε τους εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής. Ο πρόεδρος της ΠΓΕ Παναγιώτης Σεμιτέκολος δήλωσε ότι κράτησαν ουδέτερη στάση αφού δεν ξέρουν ποιος είναι ο Καλογερόπουλος και πως στην επόμενη Γ.Σ. θα ζητήσουν απαντήσεις. Βέβαια, λίγη ώρα πριν, όπως μας αποκάλυψαν αυτοί που ήταν μέσα στην Γ.Σ., καλωσόρισαν τον κ. Καλογερόπουλο σαν  νέο πρόεδρο (!!!) δίνοντας του συγχαρητήρια (!!!)
Όσον αφορά τον κ. Τσαούσογλου, αυτός αποχώρησε από την πόρτα που οδηγεί στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και απέφυγε την όποια συνάντηση με τους οπαδούς της ομάδας.

pgeole.gr

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2