fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Γήπεδο ΜΓΣ όπως… Αγια-Σοφιά

Γήπεδο ΜΓΣ όπως… Αγια-Σοφιά
Ο αντιπρόεδρος της Μαύρης Θύελλας Χρήστος Παπαδημητρίου συνομιλεί, μεταξύ άλλων, με τον νέο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον νέο δήμαρχο Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο

Ένα γήπεδο όπως την Αγια-Σοφιά (τηρουμένων των αναλογιών) οραματίζονται οι ιθύνοντες της Μαύρης Θύελλας!

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επίσκεψη τεχνοκρατών της ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ στην Καλαμάτα και η επιθεώρηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ΓΣ «Σταύρος Παπαδόπουλος».

Χθες, άλλωστε, ο νέος αντιπρόεδρος του ΠΣ «Η Καλαμάτα» Χρήστος Παπαδημητρίου, είχε την ευκαιρία –με την ιδιότητα του αναπληρωτή διευθυντή της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ– να ξεναγήσει τον νέο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, αλλά και τον νέο δήμαρχο Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο, στο εργοτάξιο της «Αγια-Σοφιάς».

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε, χθες Πέμπτη (4/7) στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ όπου κι ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων.

Από πλευράς ΑΕΚ στην ενημέρωση έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο αναπληρωτής διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, οι υπεύθυνοι της DIMAND με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο και οι υπεύθυνοι της κατασκευαστικής εταιρίας με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Μεταξά της Ερμώναςσα καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος. Παράλληλα το «παρών» έδωσε και ο επόμενος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Γιάννης Βούρος ενημερώθηκαν για την πορεία των έργων αλλά και για την ανάπλαση της περιοχής.

Γήπεδο ΜΓΣ όπως… Αγια-Σοφιά Γήπεδο ΜΓΣ όπως… Αγια-Σοφιά Γήπεδο ΜΓΣ όπως… Αγια-Σοφιά Γήπεδο ΜΓΣ όπως… Αγια-Σοφιά

 

Στρατηγικές συμμαχίες από τον ΠΣ “Η Καλαμάτα”

Οι στρατηγικές «συμμαχίες» που «χτίζει»  η νέα διοίκηση της Μαύρης Θύελλας (θυμίζουμε, εκτός από την Ερμωνασσα ΑΕ για το γήπεδο, υπάρχει και η συνεργασία με την Capelli Sports  για το αθλητικό υλικό) δείχνουν τη σοβαρότητα του εγχειρήματος και «γεννούν» προσδοκίες για το μέλλον του Συλλόγου.

Άλλωστε, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπία της Μαύρης Θύελλας με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της ομάδας Χρήστο Παπαδημητρίου, επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Καλαμάτας (και νέο περιφερειάρχη) Παναγιώτη Νίκα, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και κυρίως τις κτιριακές υποδομές.

Το γήπεδο ΜΓΣ «Σταύρος Παπαδόπουλος», όπως όλα δείχνουν, θα υποστεί ριζική ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό και ελπίζουμε στα πλάνα να είναι και η εγκατάσταση δικτύου WiFi στο γήπεδο που θα διευκολύνει την δουλειά των δημοσιογράφων και όχι μόνο. Μια, ίσως, από τις μεγαλύτερες παραλείψεις της προηγούμενης διοίκησης, σε ότι αφορά τις υλικές υποδομές…

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα