fbpx
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Φαν Σιπ: «Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση μας»

Φαν Σιπ: «Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση μας»

Στις επιλογές του για τα ματς με Σλοβενία και Κόσοβο αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Τζον Φαν Σιπ

Πρεμιέρα την Πέμπτη (03/09) για την Εθνική ομάδα, η οποία θα κοντραριστεί με την Σλοβενία εκτός έδρας και θέλει να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο UEFA Nations League. Ο τεχνικός της ομάδας Τζον Φαν Σιπ έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του και μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς στάθηκε στο κατά πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα ο κορονοϊός αλλά και τις επιλογές που έκανε στους παίκτες.

«Για όλες τις ομάδες ήταν μια δύσκολη περίοδο, έχουμε να παίξουμε από το Νοέμβριο. Είχαμε δέκα μήνες διακοπή, μετά από δέκα μήνες πρέπει να βάλουμε μπροστά τις μηχανές μας ξανά. Η ομάδα δεν είχε αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί, όπως και η Σλοβενία, θέλουμε και άλλο χρόνο για να προετοιμαστούμε, να είμαστε έτοιμοι, θα μιλήσουμε το βράδυ, θα έχουμε ένα μίτινγκ ξανά αύριο.

Κοιτάμε και πίσω στα παιχνίδια που είχαμε πριν από δέκα μήνες και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να κάνουμε την ελληνική ομάδα ένα ισχυρό γκρουπ ξανά. Στον όμιλο δεν υπάρχουν εύκολα ματς, θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον τρόπο και το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά και να είμαστε πειθαρχημένοι. Όσον αφορά τον Ίλισιτς έχει δείξει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά. Ελπίζω να επιστρέψει γερός και δυνατός και του εύχομαι καλή επιστροφή» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού της Εθνικής ομάδας

Για τη φιλοσοφία των μη κλήσεων όπως του Βασιλειάδη, του Δώνη, του Μανωλά: «Καλέσαμε παίκτες τους οποίους είχα δει από πριν, είχαμε αυτό το κενό αλλά βλέπαμε τους παίκτες. Πήραμε τους παίκτες που είχαν καλή απόδοση και μπορούν να εξελιχθούν. Υπάρχουν νέοι παίκτες που το τελευταίο εξάμηνο είχαν πολύ καλή παρουσία και γι’ αυτό βρίσκονται εδώ. Αν έχει κάποιος την ελληνική υπηκόοτητα και είσαι διαθέσιμος με βάση και το πλάνο Κατάρ μπορεί ανά πάσα στιγμή να κληθεί στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή έκανε αυτές τις επιλογές».

Αν μπορεί η Εθνική ομάδα να συνεχίσει στο πρόσωπο που έδειχνε ή αν ο κορονοϊός επηρέασε όλες τις ομάδες: «Προφανώς μετά το παιχνίδι θα ξέρουμε αν έχουμε την ίδια επιρροή στους παίκτες και αυτοί μπορούν να αποδώσουν με τον ίδιο ρυθμό. Παίζουμε σε ένα καλό αντίπαλο, στην έδρα του. Εμείς έχουμε ένα πλάνο παιχνίδιου για το πως θα παίξουμε. Θα δούμε στο τέλος αν έχουμε πετύχει. Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη, θέλουμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο “αίμα” των ελλήνων παικτών είναι και η άμυνα αλλά θέλουμε να πετύχουμε μια καλή ισορροπία και οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Όταν μετά από δέκα μήνες βλέπεις ξανά τους παίκτες είσαι περίεργος για την ενέργεια που θα έχουν. Με καλή διάθεση και ενέργεια Δεν ήταν τόσο σύνηθες όσο θα έπρεπε γιατί έγιναξν διαφορετικές προετοιμασίες σε κάθε ομάδεςαλλά αυτό δνε αφορά μόνο την εθνική μας ομάδα. Για εμάς ήυταν καλό που είδαμε τη χαρά με την οποία επανήλθαν. Αυτό ήταν ένα θετικό σημάδι. Ήρθαν με καλό πνεύμα και αυτό θέλουμε να κρατήσουμε και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας: «Για εμάς το συμαντικότερο είναι να παίκουμε παιχνίδια νε μεγαλώσουμε, να δούμε παίκτες σε υψηλό επίπεδο εθνικών ομάδα. Υπάρχει ο στόχος στο τέλος αν μπορούμε να πάρουμε μια θέση στα πλέι οφ να ανέβουμε στη Β’ κατηγορία. Δεν είναι μόνο μια θέση στα πλέι οφ αλλά να μεγαλώσουμε σαν ομάδα».

Συνέντευξη Τύπου Τζον Φαν’τ Σχιπ | 2/9/2020

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Ποδόσφαιρο