fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Δόξα Δράμας: Ανακοίνωση από τον Τάσο Στράντζαλη

Δόξα Δράμας: Ανακοίνωση από τον Τάσο Στράντζαλη
Ο μεγάλος Τάσος Στράντζαλης (ΦΩΤΟ δεξιά), με τον Νίκο Μουλατσιώτη, στο Αρφαρά Μεσσηνίας

 

Από τον θρυλικό Τάσο  Στράντζαλη, λάβαμε στο  Sportstonoto.gr,την κάτωθι επιστολή  – ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ:   << ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΠΟ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017>>

Μετά τις αναμενόμενες δηλώσεις για δημιουργία εντυπώσεων του νέου Προέδρου του Ερασιτέχνη Γ.Σ.ΔΟΞΑ  κρίναμε αναγκαίο να διαλευκάνουμε κάποια σημεία από την πάρα πληροφόρηση που δημιουργείτε και αναπαράγετε τον τελευταίο καιρό.

Αρχικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό και ευεργέτη κ. Αποστολίδη Κώστα για την συνεχή και αδιάλειπτη στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδα τόσο οικονομικά όσο και με έργα υποδομής.

Όσον αφορά τα οικονομικά μεγέθη που ακούστηκαν για το ποσό των 381.000 ευρώ που κατέβαλε σε εμάς ενημερώνουμε αναλυτικά ότι τα 181.000 ευρώ από αυτά μπήκαν στον λογαριασμό της Π.Α.Ε ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017 στην τράπεζα Πειραιώς και όχι άλλο ποσό επιπλέον.

Α)Τα 100.000 ευρώ ήταν το πρώτο ποσό που είχε υποσχεθεί και μας έδωσε ο κ.Αποστολίδης  για τις τρέχουσες ανάγκες της ομάδας μας αλλά και για την εξυγίανση της όπως δηλώσαμε εξ αρχής που βάλαμε ως στόχο.

Β)Τα 81.500 ευρώ ήταν τα χρήματα που μας έδωσε  μετά από επιστολή μας  ως ταμειακή διευκόλυνση ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε τις ποινές τις ΦΙΦΑ (αφού προέκυψαν ξαφνικά και αναπάντεχα χωρίς να έχουμε ενημέρωση γι αυτές ως τις 17 Ιουλίου 2021) ως προκαταβολές για τους 4 Ολλανδούς και τον Ισπανό που υπογράψανε συμβόλαια και προσύμφωνο με την διοίκηση Χατζηελευθερίου και ήταν η ταφόπλακα μας.

Γ)Τα 150.000 ευρώ ως εγγυητική επιστολή μας την χορήγησε για την συμμετοχή της ομάδας μας στην super league 2 και μάλιστα από εβδομάδα θα την πάρει πίσω από την επιτροπή αδειοδότησης.

Δ)Το υπόλοιπο ποσό των 50.000 ευρώ που αναφέρει η ανακοίνωση της Γ.Σ.ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2018 ότι πιθανόν τα πήρε η διοίκηση μας  από τον κ.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΩΣΤΑ (RAYCAP A.E)είναι χρήματα που δεν έχουν σχέση με την σημερινή διοίκηση του κ.Στράντζαλη Αναστάσιου αλλά με την διοίκηση Χατζηελευθερίου στις 20 Ιουνίου 2020 τους χορήγησε ως βοήθεια οικονομική μετά από αίτημα τους για να καλυφτούν χρέη της ομάδας μας τότε και όχι φέτος να το ξεκαθαρίσουμε αυτό μια καλή.

Για όλα αυτά μπορούν οι μέτοχοι να ενημερωθούνε και από το λογιστήριο της ΠΑΕ όποτε το απαιτήσουν και να πάψει η λάσπη και το Ράδιο αρβύλα συστηματικά από διάφορους επιτήδειους.

Τέλος θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας, οι χορηγίες, οι διαφημίσεις κλπ αφορούν αποκλειστικά την ΠΑΕ, η οποία συνέχισε σε ρόλο Διοικούσας Επιτροπής να καλύπτει τα έξοδα του Ποδοσφαιρικού τμήματος από ρουχισμό, διαμονή, σίτιση, μισθοί μετακινήσεις καθώς και να πληρώνει αποκλειστικά τα λειτουργικά έξοδα που αφορούσαν τον Ερασιτέχνη και λογαριασμούς ΔΕΚΟ, την συντήρηση γηπέδου και όλα αυτά ύστερα από απαίτηση του Ερασιτέχνη, ώστε ουδέποτε αυτός να  έχει καμία οικονομική επιβάρυνση, παρά μόνο ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και κατ’ επέκταση η ΠΑΕ. Γι’ αυτό  συντάχθηκε σχετικό Ιδιωτικό Συμφωνητικό το οποίο βρίσκεται στην κατοχή μας και ποτέ δεν υπήρχε καμία επιβάρυνση από οφειλές στο ταμείο και στον λογαριασμό του ερασιτέχνη. Ας αναλογιστούμε τον τρόπο μετάβασης από την διοίκηση των Καραγιαννίδη-Κρητικών και πως κανείς άλλος δεν τόλμησε να αναλάβει τα τεράστια χρέη και εκκρεμότητες της Π.Α.Ε Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017 στις αρχές Ιουλίου 453.000 ευρώ στην γενική συνέλευση μετόχων αν θυμάστε καλά!!!και τέλος Σεπτεμβρίου έγιναν 930.000 ευρώ αν θυμάστε καλά και πάλι!!!  καθώς και τα συνεχή οικονομικά προβλήματα που προέκυπταν χωρίς να μπορούν να προβλεφθούν πριν την ανάληψη της διοίκησης.

Παρακαλούμε λοιπόν για το καλό της ομάδας μας να σταματήσει αυτή η εσωστρέφεια που μόνο καλό δεν έκανε ποτέ και δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε στο αγωνιστικό τμήμα και στη νέα διοίκηση καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Π.Α.Ε  Γ.Σ  ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017

 

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. OUSTXEFTILES

    27/01/2022 at 07:23

    Μαλιστα σε ενα οικο με κοκκινο φωτακι μπηξε καινουργιο πατακι στην εισοδο
    Να χειροκροτησουν οι δραμινοι
    φιλαθλοι .Ο δρομος ειναι σκοτεινος αλλα το φωτακι λαμπερο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική