
Η ΕΠΟ θα αποφασίσει με τις ομάδες το πόσοι θα είναι οι όμιλοι φέτος στη Γ’ Εθνική, οι οποίοι βέβαια, όπως έχει αποκαλύψει το Sportstonoto.gr, θα είναι τελικά έξι, παρακαλώ…
Την έναρξη λοιπον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΠΟ και πλέον η Γ’ Εθνική μπαίνει στην τελική ευθεία. Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος ορίζεται για τις 13 Νοεμβρίου, όπως και εδώ εγκαίρως και αποκλειστικά σας έχουμε ενημερώσει στο Sportstonoyo gr, ωστόσο υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες.
Η καθυστερημένη έναρξη προκαλεί ζητήματα, αναφορικά με την πίεση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής σε 4 ομίλους. Γι’ αυτό στο τραπέζι επανέρχεται το θέμα της αύξησης των ομίλων σε 5 ή 6, παρά το γεγονός ότι ανανεωμένη προκήρυξη που δημοσιεύτηκε προ ημερών επιμένει στους 4.
Η ΕΠΟ μπορεί λόγω έκτακτων συνθηκών να προχωρήσει σε αλλαγές και το ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση.
Την απόφαση για την αύξηση των ομίλων θα την πάρουν οι ίδιες οι ομάδες, οι οποίες θα κληθούν να καταθέσουν την άποψή τους. Η ΕΠΟ διοργανώνει την Κυριακή στις 12:00 μια τηλεδιάσκεψη των σωματείων της Γ’ Εθνικής γι’ αυτό το θέμα.
Εφόσον ληφθεί μια απόφαση, η Ομοσπονδία θα προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων και θα ορίσει ημερομηνία κλήρωσης.
Εξάλλου, ο σχεδιασμός προχωρά, αλλά όλοι περιμένουν, τόσο στη Γ’ Εθνική, όσο και στη Super League 2, την εκδίκαση της προσφυγής του Πανδραμαϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά της απόφασης της ΕΕ της ΕΠΟ να προβιβάσει τον Ηρακλή Λάρισας.
Η εκδίκαση έχει οριστεί για την Τρίτη (25/10) και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα, καθώς δύο κατηγορίες εξαρτώνται από αυτή.

2 Comments
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply




Πρόσφατα άρθρα
- Στην Αθήνα ο θρυλικός Μάικλ Τζόρνταν, συνάντηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τί του ζήτησε…
- Μεταγραφές για Ολυμπιακό και Άρη (video)
- Σαββίδης: Επιστροφή στην Τούμπα και μύνημα ενότητας (+video)
- ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης στην Τούμπα με ελικόπτερο, οι πρώτες φωτογραφίες (+pics-vid)
- Νέο Ψυχικό: Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη (video)
- Οι ανακοινώσεις Πανγυθεατικού και Ρόδου μετά την απόφαση- ανατροπή
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto
Dim
22/10/2022 at 20:20
Ασε ρωτησα τον ψιλικαντζη κ μουπε 8 ομιλοι..μπουρδελαααααααα
ΠΟΡΚΥ-5
23/10/2022 at 14:20
Τη δεκαετία του ’80 και στις αρχές του’ 90, έβλεπες ομάδα της τότε Β’ Εθνικής και την χαιρόσουνα! Τώρα αυτές οι κατηγορίες, έχουνε γίνει να μην πω τι! Δεν ξέρω ποιός ευθύνεται, αλλά πρέπει να γίνει κάτι! Σε πρώτη φάση, σαφέστατα θα πρέπει να απομακρυνθεί ο πλέον αποτυχημένος Υφυπουργός Αθλητισμού που υπήρξε στην ιστορία του ελληνικού κράτους, ο Λ. Αυγενακης…!!