fbpx
Connect with us

Αρκαδία

Παναρκαδικός: Έκκληση αγωνίας – κάλεσμα από τον Ηλία Καναβέτα…

Παναρκαδικός: Έκκληση αγωνίας – κάλεσμα  από  τον Ηλία Καναβέτα…

Η ανακοίνωση του Ηλία Καναβέτα, η έκκληση αγωνίας του πρώην προέδρου του Παναρκαδικού  για το μέλλον της μεγάλης  αυτής ομάδας  της Αρκαδίας  μας.

Αναλυτικά:

Φίλες και φίλοι της οικογένειας του Παναρκαδικού,
Σε μια δεκαετία όπου ασχολούμαι με τα κοινά του Παναρκαδικού, γεμάτη προκλήσεις και δυσκολίες, καταφέραμε, μαζί με άξιους επιχειρηματίες και ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας, να κρατήσουμε τον Παναρκαδικό ζωντανό και δυνατό.

Η προσφορά όλων σας, η αδιάκοπη στήριξη και η αγάπη για την ομάδα μας, ήταν η δύναμη που μας ώθησε να αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο. Σε μια εποχή όπου οι οικονομικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, η δέσμευση και η αφοσίωσή σας ήταν η κινητήριος δύναμη που μας βοήθησε να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις αντιξοότητες.

Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι, παρόλο που η ομάδα μας υποβιβάστηκε, καταφέραμε αήττητοι να επανέλθουμε στη Γ’ Εθνική. Εμείς δεν γίναμε ποτέ σχολιαστές του πληκτρολογίου ή τζάμπα ευεργέτες. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Αλλά και σωστά για τα οποία είμαστε περήφανοι. Αυτό το επίτευγμα είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και του ακατάπαυστου πάθους μας για τον Παναρκαδικό. Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα μας, να στηρίζω τις προσπάθειές της και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία της.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλώς ένα άθλημα. Είναι ένας τρόπος ζωής, ένας τρόπος να φέρνουμε κοντά τους ανθρώπους, να δημιουργούμε δεσμούς και να προάγουμε τις αξίες της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του αμοιβαίου σεβασμού. Η συμβολή του Παναρκαδικού στην κοινωνία μας είναι αναμφισβήτητη. Έχουμε προσφέρει χαρές, συγκινήσεις, αλλά και ένα αίσθημα ενότητας και υπερηφάνειας για την Τρίπολη και την Αρκαδία.

Αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να τον δούμε να προοδεύει. Ο Παναρκαδικός είναι κομμάτι αυτής της προόδου. Μέσα από τις δράσεις μας, προσπαθούμε να προάγουμε το ποδόσφαιρο, να στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές και να προσφέρουμε ευκαιρίες για άθληση και προσωπική ανάπτυξη στους νέους της περιοχής μας.

Εκφράζω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στους χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους, για την πολύτιμη υποστήριξή τους.
Εγώ και ο Θοδωρής ο Πόκας θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους υπόλοιπους χορηγούς οι οποίοι είναι :
FARGECO ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
NAVICON AE
DEMO ΑΒΕΕ
ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Σ.
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Α.
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
MELISSINOS SECURITY ΜΟΝ ΙΚΕ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΡΟΥΠΗΣ Α.&Ι. ΟΕ
ΠΑΝ.ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΣ ΕΠΕ
ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η συμβολή τους ήταν και παραμένει καθοριστική για την πορεία μας. Χωρίς τη βοήθειά τους, δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας με αισιοδοξία και ελπίδα.

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της οικογένειας του Παναρκαδικού, το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Με ενότητα, πίστη και σκληρή δουλειά, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την υποστήριξή σας και σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι, με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για τον Παναρκαδικό.

Με εκτίμηση,
Ηλίας Καναβέτας

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Αρκαδία