
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-0: Χαμένοι και οι δύο στους “Ζωσιμάδες”…
ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός, σε ένα ματς που ήθελαν και οι δύο το τρίποντο, κόλλησαν στο 0-0 κάτι που άφησε τις δύο ομάδες στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Πριν από τη σέντρα ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός καίγονταν για το τρίποντο, όμως το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες καλές στιγμές, αλλά ο Καπίνο κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες στο 82′, όμως μπόρεσε να φύγει με τον βαθμό από τα Γιάννενα.

Στην επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο.
Το ματς: Οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο παιχνίδι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εκείνος που είχε τον έλεγχο της μπάλας στα πρώτα λεπτά με τον Παναιτωλικό να έχει ξεκάθαρα περισσότερο αμυντικό προσανατολισμό.
Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς ήρθε στο 13ο λεπτό. Ο Ροσέρο με ωραία πάσα έβγαλε τον Τζίμα απέναντι από τον Καπίνο (μέσα στην περιοχή και δεξιά), όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είχε βγει έγκαιρα και απέκρουσε. Οκτώ λεπτά αργότερα ξανά ο Καπίνο ήταν εκείνος που επενέβη στο σουτ του Μπάλαν για να κρατήσει το 0-0.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναιτωλικός άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα, έφτασε κοντά στο γκολ μετά από κεφαλιά του Μπρούνο Ντουάρτε με τον Σόρια να διώχνει πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.
Το πρώτο ημίχρονο είχε μία ακόμα σημαντική στιγμή που θα ήταν καλύτερη εάν ο Ροσέρο δρούσε καλύτερα. Ο παίκτης του ΠΑΣ μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού μπήκε στην περιοχή και αντί να σουτάρει προσπάθησε να κάνει ακόμα μία ντρίπλα με αποτέλεσμα ο Μλάντεν να τον κόψει. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0.
Ελάχιστες καλές στιγμές
Στο δεύτερο 45λεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας, ο Παναιτωλικός ήταν απειλητικός στην κόντρα, ωστόσο οι καλές στιγμές ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Στο 54′ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ροσέρο έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Επτά λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός είχε την καλύτερή του στιγμή.
Ο Φεντερίκο Ντουάρτε έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή, την κατέβασε και έκανε το σουτ με το αριστερό. Η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία, αλλά ο Κλέιμαν κατάφερε να αποκρούσει.
Στο 69′ ο ΠΑΣ βρήκε γκολ με τον Μπάλαν, όμως ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ του Παμλίδη, κάτι που επιβεβαίωσε και το VAR.
Έμεινε με δέκα παίκτες ο Παναιτωλικός, τον κράτησε ο Καπίνο
Ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες στο 82ο λεπτό αφού ο Χάρης Μαυρίας είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά και αποβλήθηκε.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Γιάννινα να αυξήσει την πίεσή του. Ουσιαστικά η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ να πάρει το ματς ήταν στο 90+2 με τον Ροσέρο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Καπίνο να λέει και πάλι όχι κρατώντας το 0-0.

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης, Καραχάλιος, Γκίνο, Παμλίδης, Ροσέρο, Τζίμας (64′ Μπαμπτίστ), Μπάλαν.
Παναιτωλικός: Καπίνο, Μλάντεν (70′ Σενγκέλια), Ντουάρτε, Μάλης, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Μπαλτασάρα (75′ Πέρες), Χουάνπι, Λιάβας, Πέδρο (75′ Καρέλης), Ντούαρτε (70′ Μαυρίας), Αλμέιδα.
Sport24



Πρόσφατα άρθρα
- Κάρυστος, Σαρακηνός Βόλου, Ελασσόνα, Εορδαϊκός, Πύργος FC, πανηγυρίζουν ήδη στα μπαράζ ανόδου
- Χρύσωσαν το χάπι με την κατάκτηση του Κυπέλλου Πιερικός, Πανθρακικός (+ pics)
- Από την ΑΕΚ στην Ντε Γκράαφσαπ ο Δημήτρης Θεοδωρίδη
- Μίλαν – Μπολόνια 0-1: Κυπελλούχοι oι «Ροσομπλού» μετά από μισό αιώνα
- Οι δυο πρόεδροι στην Τέντα, αφιέρωσαν τον τίτλο στο μεγάλο πρόεδρο Γιώργο Πρασσά
- Προμηθέας – Παναθηναϊκός AKTOR 59-97: Οι πράσινοι προκρίθηκαν στους τελικούς (+videos)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 2 ημέρες agoΟ Πρασσάς στην ‘Ώρα του Σωτήρη”: ‘Σωστός ο Μαρινάκης και εγώ το ίδιο θα έκανα | Το βλέπουμε για το μπάσκετ του Άρη”! (+video)
Λευκός καπνός δεν βγήκε… Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην «Ώρα του Σωτήρη» στον...
By sportstonoto -
Ποδόσφαιρο
/ 7 ημέρες agoΑρμάντο Φουτσίνι: “Όνειρό μου να επιστρέψω ως προπονητής στον ΠΑΟΚ”! (+video)
Βρεθήκαμε χθες (Τετάρτη) το βράδυ στο αγαπημένο μας Άργος, καθότι και φαν – ως...
By sportstonoto