
Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε η Καλαμάτα, με τους αναπληρωματοκούς της παίκτες, το απόγευμα της Τρίτης στην Μικρομάνη, κόντρα στην φιλότιμη Εράνη Φιλιατρών, την οποία και νίκησε εύκολα με 4-1, χάρη σε 3 γκολ του Κατάλντι και ένα του Γρίβα.
Το σκορ βέβαια δεν έχει καμία σημασία, καθώς το ζητούμενο για τον τεχνικό της ομάδας Περικλή Αμανατίδη ήταν να δει όσους δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Γιούχτα και να δώσει τη χαρά του αγώνα και στα νέα παιδιά ώστε όλοι να παραμείνουν σε εγρήγορση και καλή κατάσταση για την απαιτητική συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.
Αντίστοιχα και για τον Κώστα Λυμπερόπουλο ο οποίος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως όμως και πολλούς βασικούς του ποδοσφαιριστές.

2 Comments
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply

Πρόσφατα άρθρα
- Μπλέτσας – Μπονόβας… τετ α τετ με Καλαμάτα και Κοκότοβιτς (+pics)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας: Σήμερα “Η ώρα του Σωτήρη”!
- Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων | 4/12/2023 (video)
- Super League: ΑΕΚ – Άρης και ΠΑΟΚ – Λαμία σήμερα (+vids)
- Καλαμάτα – Παναχαϊκή: Το γκολ του Ακόστα! (video)
- Σπάθας: “Να παρέμβει ο Εισαγγελέας για την διαιτησία στον Βόλο…” (video)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 6 ημέρες agoΚούγιας: “Η εγκληματική οργάνωση θέλει να φύγω από την Κόρινθο και το ποδόσφαιρο…” (video)
Τρομερές καταγγελίες στην "Ώρα του Σωτήρη" χθες το βράδυ από τον Αλέξη Κούγια ...!!!
By sportstonoto -
Ηχητικό
/ 2 εβδομάδες agoΣυνέντευξη “εφ όλης της ύλης” του Σωτήρη Γεωργούντζου στη Νατάσα Ράγιου! (ΗΧΗΤΙΚΟ)
Μεγάλη, απολαυστική και “εφ όλης της ύλης” ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στην φίλη του...
By sportstonoto
Καλαματαρα
04/10/2023 at 00:27
το οτι τρωμε γκολ μεχρι και απο την ερανη πρεπει να μας ανησυχει….. η αμυνα ειναι σκορποχωρι ρεεεεε…. και στα 2 ματς του πρωταθληματος απο τα χαφ και πισω δεν βλεπεται η ομαδα, φερτε κανα χαφ και σεντερ μπακ γιατι αν παιξουμε με σοβαρη ομαδα (οχι με γιουχτες) δεν θα περναμε το κεντρο….
sportstonoto
04/10/2023 at 00:52
Ηρεμία