fbpx
Connect with us

Η Ώρα του Σωτήρη

ΣΟΚ με Βαμβακούλα – Αναστόπουλο: “Έχεις τελειώσει ποδοσφαιρικά” – “Ζήταγες χαρτζιλίκι από Πρασσά” (video)

ΣΟΚ με Βαμβακούλα – Αναστόπουλο: “Έχεις τελειώσει ποδοσφαιρικά” – “Ζήταγες χαρτζιλίκι από Πρασσά” (video)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Πραγματικός ΣΑΛΟΣ χθες (Δευτέρα) βράδυ  στην εκπομπή “Η ώρα  του Σωτήρη”  με τον Σωτήρη Γεωργούντζο, στο φοβερό κανάλι  του Sportstonoto.gr  (Sportstonoto) στο YouTube. Μια εκπομπή 4 ολόκληρες ώρες  ζωντανά  στον αέρα,  χωρίς παρακαλώ  ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ, ενώ  ο Βαμβακούλας  μίλησε επί μία ώρα  και 20 λεπτά και ο Αναστόπουλος  για μια ακριβώς  ώρα!!!

Νίκος Βαμβακούλας και Νίκος Αναστόπουλος αντάλλαξαν πολύ βαριές εκφράσεις, με τον πρώην προπονητή της Μαύρης Θύελλας θα απειλεί με άμεση προσφυγή στην  δικαιοσύνη αν μέχρι  σήμερα το βράδυ ο “Τιραμόλα”  δεν αποδείξει ότι ο “Αλενατόρε” έπαιρνε  τηλέφωνα παίκτες  των “μελανολεύκων” για να οδηγηθεί ο Σάκης  Τσιώλης εκτός της ομάδας  της Καλαμάτας, όπως δήλωσε  ο πρώτος  κατά  του δευτέρου, στην ίδια πάντα  εκπομπή:

Είναι  τελειωμένος ποδοσφαιρικά ο Νίκος Αναστόπουλος.  Δεν μπορεί  να βρει  καμία  ομάδα πουθενά,  εγώ τον πήγα στην Καλαμάτα.  Χειρότερος από τον Αλέφαντο έχει καταντήσει, ούτε  στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού δεν πάει  να παίξει. Δεν τον θέλει κανένας, με κανένα  δεν κάνει,  όλοι  του φταίνε , βλέπει  παντού  δράκους και στην  Καλαμάτα  ήθελε  να είναι  μόνος  του στην ομάδα, χωρίς  άλλους  ανθρώπους δίπλα  στο ποδοσφαιρικό της τμήμα. Όταν  πήγε  ο Τσιώλης στην Καλαμάτα ο Αναστόπουλος έπαιρνε  τηλέφωνο και έβαζε  παίκτες της ομάδας να τηλεφωνούν στον Πρασσά  να τον διώξει από την ομάδα,  όπως και τελικά  έγινε.  Ο Αναστόπουλος έφυγε πάλι  ως αποτυχημένος από τη Μαύρη Θύελλα,  δεν μπορεί  να παίξει  επιθετικό  ποδόσφαιρο, παρά  τους παιχταράδες  που είχε  στηνν Καλαμάτα. Την άνοδο που πήρε  την πήρε επειδή τότε  ανέβηκαν 10 ομάδες, παντού τα ίδια έκανε όπου και αν πήγε και φυσικά δεν τον θέλει σας ξαναλέω πούρων κανένας,  είναι ενας γραφικός άνθρωπος…“, είπε  μεταξύ  πολλών  άλλων ο Νίκος Βαμβακούλας, προκαλώντας  την οργή του Νίκου Αναστόπουλου, που ζήτησε αμέσως  να παρέμβει στην εκπομπή  και απάντησε στον παλιό  φίλο, κολλητό  (!) και συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και στην Εθνική μας ομάδα:

Ο άνθρωπος είναι  παλαβός δεν ξέρει τι λέει. Τα έχει χαμένα. Στην Καλαμάτα με πήρε  τηλέφωνο να πάω ο Σιούλας και πήγα την ομάδα με 14 συνεχόμενες  ήττες.  Πήρε  το πρωτάθλημα αήττητη στην Καλαμάτα  και χωρίς  να δεχτούμε ούτε ένα γκολ στην έδρα μας. Με τον Σκοπιανό  σε ένα μήνα  εχασε 3 φορές  στην έδρα  της. Εγώ  στην Παραλία  και σε 3 χρόνια  είχα  μόνο μια ήττα εκεί,  με πάντα  την καλύτερη  άμυνα  και την 2η καλύτερη  επίθεση.Η ομάδα ήταν πλήρως επανδρωμένη. Εγώ τον έφερα  στην Καλαμάτα  τον Βαμβακούλα,  τον είχαμε  να βλέπει  κανένα παιχνίδι, για να παίρνει, να του δίνει  κανένα  χαρτζιλίκι ο Πρασσάς.  Αν μέχρι  την Τρίτη  το βράδυ να φέρει  αποδείξεις για αυτά τα αίσχη που είπε, ότι εγώ  έβαζα  παίκτες της Καλαμάτας  να παίρνουν  τον Πρασσά  να διώξει  τον Τσιώλη, θα του κάνω  αύριο  κιόλας μήνυση.  Στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού δεν πάω να παίξω γιατί υπάρχουν εκεί  κάτι  τύποι  σαν και αυτόν  που πήγαν  και υπηρέτησαν τον Παναθηναϊκό! Τι να πάω  δηλαδή  να κάνω  εκεί; Ο Αναστόπουλος στον Παναθηναϊκό  δεν πήγε  ποτέ του και για αυτόν τον λατρεύει ο κόσμος  του Θρύλου, βγαίνω  πάντα  πρώτος  στις δημοσκοπήσεις του λαού  του Ολυμπιακού,  ενώ αυτός  ο κύριος δεν υπάρχει  για τον Ολυμπιακό  και τον κόσμο του,  δεν υπάρχει πουθενά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Εχω ανεβάσει επτά ομάδες κατηγορία,  έχω δουλέψει χρόνια ολόκληρα στην Α’ Εθνική, προτάσεις πάντα έχω να δουλέψω,  αλλά είμαι σε ένα επίπεδο που εγώ διαλέγω που θα πάω και όχι άλλοι για εμένα.  Αλήθεια αυτός (ο Βαμβακούλας) που έχει δουλέψει ως προπονητής,  ούτε δίπλωμα δεν έχει,  ως τι τον βγάζετε αλήθεια και μιλάει – μόνο  εσείς  τον βάζετε  και μιλάει  σε όλη την Ελλάδα  για θέματα  ποδοσφαίρου  αυτόν  – και μάλιστα για την  Μαύρη Θύελλα; Τι σχέση εχει αυτός,  ο φίλος  μάλιστα  του κυρίου…. Κομπότη, με τη Καλαμάτα; Εμένα  σε λίγες  ημέρες  θα με τιμήσει ο Ολυμπιακός για τα 40 χρόνια από την κατάκτηση του χάλκινου  παπουτσιού που πήρα τότε  στην Ευρώπη“,  είπε  μεταξύ πολλών  άλλων ο “Αλενατόρε“, ενώ ειρωνικά, φαρμακερά καρφιά έριξε  κατά των Γκόφα,  Κλάδη, Γκεοργκιόσκι  (sic), όμως αντίθετα – όπως εδώ  και ο Βαμβακούλας, οποίος πάντως ξέσκισε απόλυτα τους…  Σιούλα (ο Γιαννιώτης ο Μυρωδιάς, τον αποκάλεσε χαρακτηριστικά τον Σιούλα) και Γκεοργκιόσκι- θετικά  μίλησε  για τον Αντώνη Μαυρέα

Δείτε το…τεράστιο απόσπασμα από την φοβερή,  ιστορική αυτή εκπομπή  της Δευτέρας 29/6/2023:

 

 

loading...
3 Comments

3 Comments

 1. Γιάννης Μεσσηνια

  30/05/2023 at 21:02

  Ο Αναστοπουλος εχει τελειωσει προπονητικα οτι εδωσε εδωσε τον ευχαριστουμε!
  Ο Βαμβακουλας ειναι ενας γυρολογος και τπτ περισσοτερο κατι σαν ψευτομανατζερ και πιστευω το παρατραβηξε!
  Ο Τσιωλης δεν επρεπε να φυγει πριν ξεκινησει το πρωταθλημα ας τον βλεπαμε και μετα αποφασιζαν αν ειναι ικανος να μας ανεβασει ή οχι!

 2. Dim

  30/05/2023 at 23:14

  Εχει δίκιο ο τιραμολα σε πολλα κ τα γνωρίζετε κ σεις κ όλη η Ελλάδα.. γραφικοσ Ο αλενατορε δυστυχως… σαν παίχτης τεραστιος .. ως εκει ομως

 3. Γιώργος-Θύρα 3

  31/05/2023 at 07:47

  Ο σοφός λαός μας έχει μια παροιμία για την κάθε περίπτωση.
  Στην προκειμένη το…δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!
  Τώρα να πάρουμε θέση στα..ξεκατινιάσματα μεταξύ Βαμβακούλα και Αλενατόρε?
  Είναι θέμα ξεκάθαρα οπτικής γωνίας που τα βλέπει ο καθένας!
  Τα ερωτήματα είναι πολλά,αλλά οι..πειστικές απαντήσεις λίγες δυστυχώς!
  Λέει ο Αλενατόρε:

  Στην Καλαμάτα με πήρε τηλέφωνο να πάω ο Σιούλας και πήγα την ομάδα με 14 συνεχόμενες ήττες. Πήρε το πρωτάθλημα αήττητη στην Καλαμάτα και χωρίς να δεχτούμε ούτε ένα γκολ στην έδρα μας.

  Αφού λοιπόν τον έφερε ο Σιούλας,όλοι εσείς που..εκτιμάτε τον Αλενατόρε για το μεγάλο έργο που παρουσίασε,ανάψτε κανένα κερί στον Σιούλα τότε….!!!!
  Ήλθε λέει στην ομάδα με 14 συνεχόμενες ήττες ,και πήρε το πρωτάθλημα αήττητη κλπ,κλπ.
  Ο Πανδαμάτωρ χρόνος νικάει τα πάντα δυστυχώς,ακόμα και την μνήμη…
  Την χρονιά που ήλθε η ομάδα ήταν στις θέσεις υποβιβασμού,και σώθηκε ελέω Κορωνοιού άν θυμόσαστε κάποιοι,και συ Σωτήρη να σου θυμίσω τον περιβόητο καυγά σου με τον Σιούλα στην συνέντευξη τύπου!
  Αυτό είναι ένα από τα πολλά σαν αντίλογος!
  Θα πάει λέει στα δικαστήρια τον Βαμβακούλα!
  Να τον πάει,δεν διαφωνεί κανείς και να λάμψει η αλήθεια!
  Να μάθουμε τελικά τι γινόταν σ αυτή την ομάδα!
  Αλλά να του κάνω μια ερώτηση..
  Τον Φεβρουάριο του 2007 στην CONTRA ο Κούγιας έδωσε μια συνέντευξη για την σχέση Αλενατόρε και ΠΑΣ Γιάννενα που γελούσε όλος ο κόσμος !
  Για εκείνη την συνέντευξη μήπως πήγε τον Κούγια στα δικαστήρια?
  Μήπως πήγε στα ίδια δικαστήρια και τον συντάκτη του άρθρου?
  Σας την επισυνάπτω για να διαβάσετε και να καταλάβετε…

  https://www.contra.gr/podosfairo/o-polemos-pas-giannina-anastopoyloy-synechizetai.6785613.html

  Εδώ φίλε Αλενατόρε αν μειώνει την προσωπικότητά σου σαν επαγγελματία ο Κούγιας μ αυτά που λέει!
  Και κάτι τελευταίο,θα δανειστώ κάποιες λέξεις από εκείνην την περιβόητη συνέντευξη τύπου του Αλενατόρε με την Βέροια!
  Πρώτη φορά βλέπετε ομάδα ν αλλάζει προπονητή αν δεν πάει καλά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο?
  Ήλθα να κάνω την προσπάθειά μου,δεν υπέγραψα κάποιο χαρτί ότι θα σώσω την ομάδα!

  Οπότε φίλε Αλενατόρε πρώτη φορά βλέπεις ομάδα ν αλλάζει προπονητή αν δεν πάει καλά,βγαίνοντας νωρίς από τους στόχους της έχοντας μάλιστα το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας?
  Δεν συμβαίνουν αυτά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πρώτη φορά τα βιώνεις?
  Άδικη η απόλυσή σου?
  Είχε άδικο ο Πρασσάς?
  Αμφισβητείς την κρίση του?
  Την αμφισβητεί μήπως κάποιος άλλος?
  Ανοιχτά απαντήστε..

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
ΛΥΔΙΑ ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΟΥΝΗ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΟΛΕΜΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Η Ώρα του Σωτήρη