fbpx
Connect with us

Ηχητικό

Σταθόπουλος: “Βιαστής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντινέας, να φύγει μόνος του ο Σπηλιώτης, ίσως βουλευτής…”! (+ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σταθόπουλος: “Βιαστής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντινέας, να φύγει μόνος του ο Σπηλιώτης, ίσως βουλευτής…”! (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
Για όλους και για όλα μίλησέ χθες στο Sportstonoto Radio και τους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη  ο Αριστείδης Σταθόπουλος, λέγοντας πράγματα που σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση!

Για όλους και για όλα μίλησέ χθες στο Sportstonoto Radio και τους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη  ο Αριστείδης Σταθόπουλος, λέγοντας πράγματα που σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση!

Ο  προσφάτως λοιπόν αθώος ομόφωνα και αυτός πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας  και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ πραγματοποίησε ευθεία  επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα, όπως και στον νεαρό διάδοχό του στην ηγεσία της τοπικής ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη, “όρισε” ευθέως μάλιστα, τον Ηλία Αλεξανδρόπουλο ως αντικαταστάτη του στην προεδρία της ΕΠΣΜ,  αλλά και στον Λευτέρη Αυγενάκη για τον ηλικιακό (!) νόμο στις Ομοσπονδίες, αμφισβήτησε την υποψηφιότητα Ψαρόπουλου για την ΕΠΟ, μίλησε, αντίθετα εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, Θοδωρή Ζαγοράκη, Γιώργο Πρασσά, θετικά για τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, θερμά για τον Γιώργο Μπροβίλο, αφήνοντας ανοικτό το θέμα της υποψηφιότητά του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Μεσσηνία με την Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τον Δήμο Μελιγαλά:

Χωρίς να καταδέχεται, να θέλει καν να αναφέρει το όνομα του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και βασικού του κατήγορου στην υπόθεση της λεγόμενης πια τότε “εγκληματικής οργάνωσης”, της δίκης των “28”, Πέτρου Κωνσταντινέα, ο Αριστείδης Σταθόπουλος, μεταξύ πολλών άλλων βέβαια είπε ερωτούμενος σχετικά: “Δεν θέλω καν να αναφέρω πάλι στην ζωή μου αυτό το όνομα.  Αν υπάρχει άνθρωπος με αυτό το όνομα δεν πρέπει να θεωρείται κύριος. Διέσυρε το ποδόσφαιρο, έκανε για αυτό κάτι πολύ χειρότερο και από έγκλημα, βίασε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε απίθανο μάλιστα βαθμό.  Στη ζωή υπάρχουν και οι μασκαράδες και οι καραγκιόζηδες, οι οποίοι μάλιστα θεωρούνται – ο καραγκιόζης –  και εθνικοί ήρωες από το δικαστήριο.  Δεν ξέρω αν τελικά θα κινηθώ εγώ, όπως και οι υπόλοιποι νομικά απέναντί του. Θα ηρεμίσουμε πρώτα και θα δούμε αργότερα. Εγώ όμως ξέρω ένα πράγμα για αυτόν τον κύριο. Ήταν υπεύθυνος προεκλογικά στο γραφείο μου στην Μάνη, καθώς είναι από εκεί και μάζευε ψήφους για τον ευεργέτη του και πως κάθε φορά που πήγαινε στην Αθήνα να παίξει αγώνες, περνούσε από το σπίτι μου στο χωριό μου το Ζευγολατιό Μεσσηνίας, για να δει και να πάρει την ευχή της κυρίας Ευδοξίας της γυναίκας μου. Η χειρότερη τιμωρία του είναι η απαξίωση που βιώνει απ’ όλη την Ελλάδα και ειδικά στον τόπο του την Μεσσηνία όπου δεν τον έχουν καθόλου σε εκτίμηση”.

Λάβρος  και κατά του Βασίλη Σπηλιώτ, νυν προέδρου της ΕΠΣΜ, τον οποίον επίσης κατηγορεί για αχρηστία και εμμέσως τον καλεί  τώρα να αποχωρήσει μόνος του από την θέση και το αξίωμά του, έτσι για να περισώσει  την αξιοπρέπειά του, ορίζοντας επαναλαμβάνουμε τον αντιπρόεδρο Ηλία Αλεξανδρόπουλο, ως επόμενο πρόεδρο της Ένωσης : “Ο κύριος Σπηλιώτης, αν είναι σωστός άνθρωπος, έχει θα έλεγα  ακόμη τον χρόνο να πράξει έστω και τώρα τα δέοντα, δεν λέω να παραιτηθεί, να φύγει από μόνος του,  αν όμως αυτό καταλαβαίνεται όλοι σας τότε εγώ το δέχομαι, χωρίς όμως να το λέω. Έτσι να διατηρήσει μία θέση στο ποδόσφαιρο και αργότερα, επειδή είναι πολύ πάντα φιλόδοξος, νέος είναι μπορεί να περιμένει να ωριμάσει και να διεκδικήσει τότε  ΄τι μπορεί αν θα είναι πιο ώριμος, ξαναλέω. Δεν έχει καμία, μα καμία ελπίδα να βγει στις εκλογές της ΕΠΟ, τι την πέρασε την ΕΠΟ, ενώ αντίθετα  θα είναι ένας καλός πρόεδρος για την ομάδα του χωριού του, τον Νέο Άρι Μεσσηνίας (Β’ Τοπικό). Δεν στάθηκε δίπλα μου, παρότι και αυτός  έχει ευεργετηθεί από έμενα στην περιπέτειά μου όλα αυτά τα χρόνια, βίωσα και εδώ την αχαριστία, πήγε πολύ πίσω συνάμα το μεσσηνιακό μας ποδόσφαιρο. Νέος πρόεδρος της ΕΠΣΜ θεωρώ πως θα είναι ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και το αξίζει τόσα χρόνια πραγματικά αυτό. Ξεπέρασαν τον εαυτό και τις ικανότητές του οι φιλοδικίες του νυν πρόεδρου της ΕΠΣΜ και αν  δεν πράξει σας ξαναλέω άμεσα στα δέοντα, σύντομα τότε θα γελάσει μαζί μας όλη η Ελλάδα. Δύσκολο βλέπετε σπορ το ποδόσφαιρο και δεν μαθαίνεται δυστυχώς έτσι εύκολα.. “.  

Στο στόχαστρό του και ο Λευτέρης Αυγενάκης, είπαμε: “Αποτελεί διωγμό ο νόμος του Αυγενάκη. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι 79 ετών και κυβερνάει όλο τον πλανήτη και στον αθλητισμό απαγορεύεται να ασχολείται κάποιος να πιάσει τα 7ο του χρόνια. Αν γινόταν τώρα εκλογές  στην ΕΠΟ είμαι σίγουρος, ξέρω πολύ καλά πως θα έπαιρνα το 100%  των ψήφων των σωματείων στην Μεσσηνία. ναι, θα μας ψήφησαν όλα τα σωματεία της ΕΠΣΜ, όπως άλλωστε έκαναν και γινόταν πάντα. Τώρα είναι αργά για δάκρια Στέλα, κύριε Σπηλιώτη, που λέει και το τραγούδι. Ο άξιος και υποσχόμενος Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν έχει καμιά τύχη ο… Ψαρόπουλος (πάμε παρακάτω, δεν υπάρχει αυτός), ο Μαρινάκης είναι γίγαντας, άξιος ο Σαββίδης, αλλά οφείλει πια να προσαρμοστεί, θα αφήσει θετικό αποτύπωμα ο Μελισσανίδης, ενώ ο Γιώργος Μποροβήλος είναι όλος ο Αστέρας Τρίπολης. Σπουδαίος, γίγαντας ήταν ο Σταύρος Παπαδόπουλος, άξιος και έχει να μάθει πολλά ο Γιώργος Πρασσάς, μεγάλη ομάδα η Μαύρη Θύελλα, θέλει κατάλληλο χειρισμό από μεγάλους παράγοντες. Την αγάπη μου, την φιλία μου και τον θαυμασμό μου έχει ο Γιώργος ο Ράλλης, που τον ευχαριστώ και αυτόν για όλα  Η πολιτική δεν έχει κλείσει για εμένα, ούτε ο Δήμος Μελιγαλά και από εκεί και από το ποδόσφαιρο έφυγα με δική μου απόφαση, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα μου με την δικαιοσύνη. Ίσως κατέβω για βουλευτής Μεσσηνίας με την ΝΔ φυσικά. Εδώ κάναμε, βγάλαμε, βουλευτή τον κύριο που δεν λέω το όνομά του καν, γιατί να μην γίνω εγώ; “, είπε ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την διάρκειας 50′ λεπτών  συνέντευξή του:

8 Comments

8 Comments

 1. Macedon2

  31/01/2021 at 21:49

  Μακράν η καλύτερη αθλητική εκπομπή στο Ελληνικό ραδιόφωνο, εδώ στη Δράμα σας ακούμε όλοι κάθε Σάββατο αλλά μας τα χετε πρήξει με αυτόν τον Πρασιά. Κόψτε το, έχετε κουράσει ποιος είναι αυτός και τι έχει κάνει που συνέχεια τον έχετε στην επικαιρότητα? Μαρινακης, Σαββίδης και Πρασιάς…. Αλήθεια πόσες φορές τον έχετε δει από κοντά?

 2. Γιωργος -Παναχαικη

  31/01/2021 at 23:10

  Πως μιλας ετσι ρε μαγκα εσυ για τον Αμπελαλε ;;;

 3. Jonis_$

  01/02/2021 at 21:22

  Συγγνώμη κιόλας που σαν αθλητικό ραδιόφωνο της Μεσσηνίας ασχολείται με τον πρόεδρο της ομάδας της Μεσσηνίας και από τις μεγαλύτερες ιστορικά της Πελοποννήσου. Το μετρόπολις δεν ασχολείται με τον Παοκ. Οι Κορεάτες και άλλοι Προέδροι από την Ασία που είναι ιδιοκτήτες Αγγλικών ομάδων τι κάνουν ?? Αλλά λίγο αντιφατικό αυτό που γράφεις , “Μακράν η καλύτερη αθλητική εκπομπή στο Ελληνικό ραδιόφωνο” αλλά μετά πετάς το καρφί γιατί ασχολείται όλο με τον Πρασά και μπλέκεις και τους BIG.4.Αν ασχολείται με την Δόξα Δράμας θα το κλείσει το μαγαζί, γιατί δεν μας νοιάζει στην Μεσσηνια τι κάνετε εσείς αλλά η ΚΑΛΑΜΑΤΑ κ βεβαίως ο πρόεδρός της

  • Σωτήρης Γεωργούντζος

   01/02/2021 at 22:45

   Δεν είναι εκπομπή της Μεσσηνίας αλλά όλης της Ελλάδας. Την μεταδίδουν ταυτότητα περίπου 20 ραδιόφωνα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 4. Macedon2

  02/02/2021 at 00:24

  Εμείς την ξέρουμε σαν εκπομπή πανελλήνιας εμβέλειας, την ακούμε κάθε Σάββατο ευλαβικά και ξέρω πολλούς που την ακούν και σε διπλανες πόλεις όπως η Ξάνθη, Καβάλα κλπ
  Αν η εκπομπή είναι από τη Καλαμάτα τότε μπράβο στο Γεργουτσο και Γιαννάκη που κατάφεραν να ακούγονται παντού.
  Απλά μια παρατήρηση έκανα σαν φανατικός ακροατής τίποτε παραπάνω.

 5. Γιωργος -Παναχαικη

  02/02/2021 at 17:05

  Αν την ακουν ταυτοτητα περιπου 20 ραδιοφωνα ενταξει.

 6. Φρουτέμπορας

  12/02/2021 at 19:46

  Με συγχωρεις φιλε,καθεται η Βορεια Ελλαδα και ακουει ευλαβικα μια εκπομπη που λεγεται Sport sto Noto?Ειναι σα να ακουμε εμεις φανατικα το ραδιο μετροπολις ή μια εκπομπη του που λεγεται Sport sto Borra.Εννοειται οτι θα ριχνει το βαρος στις ομαδες γυρω απο την Πελοπονησο και μαλιστα στην Καλαματα και τον Πρασσα,τον προεδρο της.Αν συμβαινει αυτο,τοτε συγχαρητηρια στο Γεωργουντζο,πως σας μάντρωσε και τον ακουτε?

  • Σωτήρης Γεωργούντζος

   12/02/2021 at 22:20

   Ο Στόχος και το κοινό, ο κόσμος του Sportstonoto.gr και του Sportstonoto Radio είναι όλη η Ελλάδα και ο απανταχού της γης ελληνισμός. 20 ραδιόφωνα λοιπόν κάθε Σάββατο 5-7 μ.μ.σπ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συντονίζουν τις συχνότητες τους live και μέσω του ίντερνετ σε όλη την γη και ακούν Sportstonoto Radio. Aυτα… Thanks 🙂😉😲👍🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷⚽⚽⚽

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Ηχητικό