fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Συμβαίνει τώρα: Εξώδικο Αναστόπουλου σε Βαμβακούλα! Τι γράφει αναλυτικά αυτό…

Συμβαίνει τώρα: Εξώδικο Αναστόπουλου σε Βαμβακούλα! Τι γράφει αναλυτικά αυτό…
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Προχωράει δικαστικά, όπως άλλωστε  είχε δηλώσει στην “Ώρα του Σωτήρη”, στο φοβερό  κανάλι  του Sportstonoto στο YouTube, o Νίκος Αναστόπουλος κατά του Νίκου Βαμβακούλα, για όλα όσα  τον κατηγόρησε ο δεύτερος στην εν λόγω  πάντα  εκπομπή  του Σωτήρη Γεωργούντζου.

H δήλωση του δικηγόρου Χάρη Μάραντου, που λάβαμε  το Sportstonoto.gr, σχετικά με εξώδικο του Νίκου Αναστόπουλου στον Νίκο Βαμβακούλα, που του απεστάλη σήμερα,  έχει  ως εξής:

Μας ανατέθηκε απο τον Νικο Αναστόπουλο, υπόθεση που αφορά τα όσα εξυβριστικά δυσφημιστικά και άκρως συκοφαντικά δήλωσε δημόσιως και συγκεκριμένα σε διαδικτυακό ιστότοπο ο παλαιος του συμπαίκτης στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στην Εθνική Ελλάδος Νικος Βαμβακούλας .

Ήδη έχουν γίνει ενέργειες απο το γραφειο μας προς την κατεύθυνση της επανόρθωσης της αλήθειας και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του εντολεα μας.

Μαραντος Χάρης & συνεργάτες
Φραντζή 18, Καλαματα”.

 

Το εξώδικο έχει τώρα  αναλυτικά  ως εξής:

ΠΡΟΣ

Τον Νικόλαο Βαμβακούλα

*******

Όπως σας είναι γνωστό από την αρχή της παρούσης αγωνιστικής περιόδου ήμουν ο προπονητής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super league 2 από την οποία αποχώρησα προ τριμήνου περίπου.

Ο αμέσως προηγούμενος Προπονητής της ως άνω ΠΑΕ, τον οποίο και αντικατέστησα ήταν ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος είχε ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδος και του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε προ της ενάρξεως της αγωνιστικής περιόδου.

Στις 29.05.2023 απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Σωτηρίου Γεωργούντζου και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ» στο διαδικτυακό κανάλι SPORTSTONOTO.GR, αναφερόμενος στο άτομο μου εκφραστήκατε με άκρως δυσμενείς ως προς εμένα χαρακτηρισμούς για την προπονητική μου αξία αλλά και ευθέως κατά του προσώπου μου.

Πέραν όμως αυτών, για τα οποία επιφυλάσσομαι αναφέρατε ως δήθεν αληθή εν γνώσει της αναληθείας τους εντελώς αβάσιμα και ψευδή γεγονότα ότι δήθεν συνέβησαν και μάλιστα κατά την διάρκεια της θητείας του προκατόχου μου προπονητή Σάκη Τσιώλη και συγκεκριμένα «όταν πήγε ο Τσιώλης στην Καλαμάτα, ο Αναστόπουλος έπαιρνε τηλέφωνο και έβαζε παίκτες της ομάδας να τηλεφωνούν στον Πρασσά να τον διώξει από την ομάδα, όπως και τελικά έγινε.».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Πρασσάς είναι ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ως άνω ΠΑΕ και διαμένει μόνιμα στο Chicago, Illinois των ΗΠΑ.

Ισχυρίστηκε δηλαδή γεγονότα ψευδή και συγκεκριμένα ότι δήθεν δηλαδή είχα επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Καλαμάτας που τότε προπονούσε ο συνάδελφός μου Σάκης Τσιώλης, ότι εκφραζόμουν μειωτικά για το έργο του και την προπονητική του αντίληψη και ικανότητα και ότι δήθεν φορτικά τους παρακινούσα να μην πειθαρχούν , να τον αμφισβητούν και λοιπά.

Επειδή, ως ελέχθη, πέραν των χαρακτηρισμών που με αφορούν, ως και για το εξυβριστικό περιεχόμενο των δηλώσεων σας, και μάλιστα δημόσια, αλλά κυρίως για το συκοφαντικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο τους, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου αφού λάβω εις χείρας μου το πλήρες κείμενο των δηλώσεων σας καθώς έχω στραφεί αρμοδίως. 

Σας Καλώ

όπως εντός είκοσι τεσσάρων ωρών από επιδόσεως της παρούσης αναφέρετε και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο ,δημόσια, από τον ίδιο διαδικτυακό μέσο τα ονόματα αυτών των ποδοσφαιριστών με τους οποίους δήθεν είχα επικοινωνία την επίμαχη περίοδο και οι οποίοι δήθεν σας πληροφόρησαν για τα ως άνω που δηλώσατε ως εις βάρος μου γεγονότα ή κατονομάσετε άλλους που σας μετέφεραν αυτές τις ψευδείς πληροφορίες, τις οποίες διοχετεύσατε ως γεγονότα εν γνώσει της αναληθείας τους ως ελάχιστη προσπάθεια επανόρθωσης της βλάβης που προξενήσατε στην τιμή και την υπόληψη μου αλλά και στην επαγγελματική μου καριέρα και σταδιοδρομία.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον προς ον απευθύνεται αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο της παρούσης προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες.

Αθήνα, 01.06.2023

Ο εξωδίκως  δηλών – προσκαλών

Αναστόπουλος Νικόλαος.

loading...
12 Comments

12 Comments

 1. ΙΣΚΙΟΣ

  01/06/2023 at 15:35

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΤΟΠΗ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ!!!! ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ….This is Greece, whatever you declare !!!!..

  • sportstonoto

   01/06/2023 at 17:29

   Αντε είπαμε στον ψυχίατρο. Τρέχοντας .Περαστικά 😃😃😃😂

 2. Ρε τι μανιαμουνιας είναι αυτός ο πρώην Μουστάκας.Υφος μπλαζε,τουπε και βλέπει παντού εχθρούς.Κριμα άσοι του παρελθόντος που ήταν ήρωες για πολλά παιδιά ,να ξεφτιλιζονται δημόσια.Ξεπεσμος,παράδειγμα προς αποφυγήν.

 3. Γιώργος-Θύρα 3

  01/06/2023 at 19:02

  Και τί έγινε στην τελική?
  θα του κάνει μήνυση?Ε και?
  Σ αυτά τα θέματα κύριοι θα έπρεπε να υπάρχει ένας ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και να αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι και να είσαστε σίγουροι θα έβγαζε σίγουρα άκρη!
  Γιατί ίσως κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία και δεν λέγονται και τυχαία!
  Ας τα βρούν μεταξύ τους λοιπόν,αλλά ο Βαμβακούλας είχε άδικο,και Γκόφας το ίδιο?
  Ο Γκόφας ρε Σωτήρη δεν δήλωσε στην εκπομπή σου στις 26 Δεκέμβρη 2022 ότι δεν κάνει κουμάντο η διοίκηση στην Καλαμάτα αλλά ο Αλενατόρε και δεν μπορεί να πει περισσότερα?
  Το αμφισβητείς και αυτό?
  Γελάει το Πανελλήνιο μωρέ, με τους βίους…αγίων πλέον στην Καλαμάτα!

 4. Atom

  01/06/2023 at 22:10

  Τα καταφερες και τους εκανες απο 2 χωρια χωριατες, βεβαια αυτο λιγο απασχολει εμας γιατι και οι 2 τους με τον τροπο τους την συμπεριφορα και τις κινησεις τους ειχαν γινει ειδη ρομπες στη μιση Ελλαδα που παρακολουθουσε SL2. Το θεμα ειναι ετουτη η ερημη η ομαδα μας η Καλαματα που τοσο πολυ την αγαπας οπως λες να ξευτιλιζεται στο Πανελληνιο με τον τροπο που γραφεις και με ολα αυτα που κανεις. Εχεις ξεχασει μου φενεται οτι η ομαδα ειναι της πολης και των φιλαθλων της, και οχι του καθενος στο ονομα της να την εκμεταλευεται. Αυτο που συνεχιζεις και κανεις ειναι ιεροσυλεια πανω της, το καταλαβαινεις η οχι να βαλεις ενα φρενο, εδω φενεται παλι ποσο γυμνη ειναι η διοικηση της και ο προεδρος της δυστυχως.

  • sportstonoto

   01/06/2023 at 22:37

   αντε φτιάξε ρε μπουφο καμία αφίσα που θα μας πεις εσύ πως θα κάνουμε εκπομπές και δημοσιογραφία. τραγικέ αχρηστε που περιμέναμε ένα χρόνο να μας φτιάξεις μια αφίσα μυρωδιά 😂😂😂😂😂😂

 5. Atom

  01/06/2023 at 22:48

  Το ποιος ειναι μπουφος ασε να το κρινει ο κοσμος, και οσο αφορα την αφισσα με το φιλαρακι σου που κανονισες οχι με μενα. για το συγκεκκριμενο αλλαξε τροπαριο λοιπον. Αλλα μη μου το τραβας γιατι θα αρχισω να σε ξεπλενω και να γραφω χειροτερα και δεν θα σου αρεσει. Εχω ραμματα για την γουνα σου αλλα δεν μιλαω, εχω και γω τις πληροφοριες μου και ας μην ειμαι δημοσιογραφος νουμερο 1ο σαν και σενα στην Ελλαδα. χα χα χα

  • sportstonoto

   02/06/2023 at 00:56

   Τι να εχεις για εμας ρε ανίκανε αποτυχημένε ??/ ρε ουστ αποτυχημένε τελειωμένε στην δουλειά σου που θες να σώσεις τώρα και την μαύρη θύελλα;;; Ρε ουττ λαμόγιο ξεφτίλα γυρολόγε πιυ τολμάς και μας πιάνεις και στο στόμα σου ανίκανε και αρχοκομπλεξικέ!!! :)))))

 6. Atom

  02/06/2023 at 01:41

  συμφωνώ… 🙏🙏🙏

  • Atom

   02/06/2023 at 02:59

   Μόνο Sportstonoto τελικά και Σωτήρης!!

 7. Γιώργος-Θύρα 3

  02/06/2023 at 06:30

  Ρε σεις μην αποπροσανατολίζεστε από το Θέμα.
  Τώρα βγαίνουν οι…μπουγάδες με τα..πλυμένα η τ άπλυτα στην φόρα!
  Και η πλάκα είναι από αυτούς που δεν το περίμεναν πολλοί!
  Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει λίγο,και θα δείτε πως ενώνονται σιγά-σιγά τα κομμάτια του πάζλ!
  Λέει ο Τιραμόλα έπαιρνε παίκτες τηλ. επί Τσιώλη και δημιουργούσε θέματα στην ομάδα!
  Ο Αλενατόρε τ αμφισβητεί,και τον απειλεί με μηνύσεις να τ αποδείξει υποστηρίζοντας ότι λέει ψέμματα!

  Βγαίνει ο Γεωργούτζος με άρθρο του στις 9 Σεπτέμβρη 2022 με τίτλο:

  Σε… πέντε στρατόπεδα οι παίκτες της Μαύρης Θύελλας – Τα αλλάζει ΟΛΑ ο Πρασσάς! Αποκλειστικό

  Και μιλάει για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί τότε στ αποδυτήρια,που έφτασαν οι μισοί παίκτες να μην μιλάνε στους άλλους μισούς!
  Τυχαίο κι αυτό?
  Τι είχε γίνει ρε καλά μου παιδιά τότε?
  Δεν μιλούσαν αυτοί που ήταν υπέρ του προπονητή,με αυτούς που ήταν εναντίον του?
  Δεν μιλούσαν αυτοί που ήταν πληρωμένοι με τους απλήρωτους?
  Όλοι εξοφλημένοι ήταν!
  Δεν μιλούσαν αυτοί που ήθελαν να φύγουν,μ αυτούς που ήθελαν να μείνουν?
  Δεν απάντησε ποτέ κανείς!
  Τυχαία όλ αυτά?
  Μην βάλουμε άλλα παραδείγματα….

 8. Μήτσος

  02/06/2023 at 08:49

  Πες τα πάλι τεράστιε Γεωργουντζο!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
ΛΥΔΙΑ ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΟΥΝΗ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΟΛΕΜΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα