
Ο πρώην επιθετικός και πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι και της εθνικής Αγγλίας, Φράνσις Λι, πέθανε σε ηλικία 79 ετών.
Ο Λι, ο οποίος σημείωσε 148 γκολ σε 330 εμφανίσεις για τον σύλλογο πριν περάσει τέσσερα χρόνια ως πρόεδρος το 1994, πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.
Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών της Μάντσεστερ Σίτι. Κέρδισε το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, το Κύπελλο Αγγλίας, το Λιγκ Καπ και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης κατά τη διάρκεια οκτώ ετών με τον σύλλογο. Είχε επίσης 27 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας.
«Με βαθύτατη θλίψη και βαρύτατη καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του πρώην παίκτη και προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι, Φράνσις Λι.
Όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι θα ήθελαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στους φίλους και την οικογένεια του Φράνσις σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή», ανέφερε η Σίτι σε ανακοίνωσή της.
Onsports


Πρόσφατα άρθρα
- Κύπελλο Ελλάδας: Οργή του Βόλου για την διαιτησία στην Τούμπα… (+video)
- H βαθμολογία της EuroLeague: Έμεινε πολύ πίσω ο Παναθηναϊκός (+videos)
- EUROLEAGUE, Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 78-90: Έχασε άδοξα στο ΟΑΚΑ…
- Πως φτάσαμε στην οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο League Cup του volley… (+videos)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Διασωληνωμένος στην εντατική ο αστυνομικός (+videos)
- ΠΑΟΚ – Βόλος ΝΠΣ 1-0 |HIGHLIGHTS
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 3 ημέρες agoΒερβελές: “Σωστή η επιλογή του Κάρβαλιαλ, θα το πάρει η Μαύρη Θύελλα…” (video)
Για όλους και για όλα μίλησε ο Διονύσης Βερβελές χθες το βράδυ στην ‘Ωρα...
By sportstonoto -
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 εβδομάδα agoΚούγιας: “Η εγκληματική οργάνωση θέλει να φύγω από την Κόρινθο και το ποδόσφαιρο…” (video)
Τρομερές καταγγελίες στην "Ώρα του Σωτήρη" χθες το βράδυ από τον Αλέξη Κούγια ...!!!
By sportstonoto